3 ian. 2009

liniste

la munte e frig. foarte frig. azi la cota au fost -18 grade, fara sa punem la socoteala vantul. iti ingheata pana si gandurile. nici rom nu mai era, am baut ceai cu coniac. mhm, discutabil.


dar copacii's toti glasati. de vis.
in sinaia m'am dat in masinute busitoare (uraaaa!) de doua ori (ura! ura!), mi'am luat caciula ca'mi inghetasera urechile sub gluga, am baut cafea buna intr'un loc fain, am mancat nemaipomenit la alex si mi'am facut prieteni noi.


10 comentarii:

Pisicot spunea...

Pisica da :)
Ne place.

ruxa spunea...

un dragut. si un bland, n'am mai vazut modelul asta de pisica. parca era de plastilina. si foarte torcacioasa :)

miki spunea...

negrutul ala te folosea doar pentru a ajunge la sony! nu te lasa manipulata!

ruxa spunea...

miki, si sa lase bunatate de sinaia, cu toate cele la botul lui negru si mustacios, ca sa vina in capitala sa n'aiba loc deloc de domnul sony? nuuuuu... cred ca era dezinteresat torsul, zau

unde mai pui ca l'am vzt jucandu'se cu globurile de la bradul din colt. pai daca era la mine acasa se'auzea imediat "pleaca de'acoloooooo". la cafenea nu i'a zis nimeni nimic

miki spunea...

stii cum e, niciodata nu esti multumit cu ce ai. iti dai seama, o fi si el dominat de mirajul capitalei. de traitul in orasul cel mare. de schimbat lumea. de niste provocari, ca acolo prea ii vin toate la nas. in plus, pentru dragoste, sacrifici multe!

hai ca sta in picioare!

ruxa spunea...

miki, ar putea sta si'n patru picioare, doar ca negrila, ca si domnul sony, e baiat. iar domnului sony ii plac (numa) fetele.

pe de alta parte tot negrila era murdarel la ochi si la nas si l'am curatat. poate i'a placut treaba asta cu igiena, nush ce sa zic, d'aia se dadea luat :)

stroem spunea...

Sunt pisici British Bombay ( Burmese ), am avut o domnisoara in casa , cea mai iubitoare pisica ... din pacate nu mai este ... dar nu poti uita devotamentul si afectiunea ...

ruxa spunea...

stroem, nu ma pricep, dar era un negrut foarte dragut si lipicios, da :)

Sahara Penguin spunea...

Pisicaaaaaaaaa!!!!!! Aaaaa!!!! place la mineee!!!

Parca-s copil retard.

Dap, place mult pisica la mine.

ruxa spunea...

sahara, bine'ai venit!
si la mine place pisica, dada :)
pisica iz gud