20 ian. 2009

elele si eii

azi am fost (iar!) incredibil de bine dispusa. nemotivat de bine dispusa. euro taman a mai sarit de un prag d'asta psihologic dar neste cercetatori au descoperit ca la vremuri grele natura favorizeaza mintea femeilor, asa ca sunt linistita. fie criza cat de rea, eu tot merg pe mintea mea. sau ceva de genul, mi'e destul de clar ca sunt inconstienta.

dar nu despre asta era vorba ci despre faptul ca am revazut clipul cu celentano si mina.
adica asta:



clipul e din 1972. adica de acum 37 de ani. cu putine detalii (si nesemnificative), ce s'a schimbat? ea il prego si il giuro, el fumeaza nosalant, arunca cu rose, violini si caramele si se stramba. celentano de mare exceptie. eu fumez, nu servesc caramele (sau caramelutze - prietenii stiu de ce), trandafirii sunt departe de a fi florile mele favorite, iar vrajeala o ghicesc de la distanta (pentru ca o practic, nu de alta)

azi, lalele. asa a fost filmu. si un urs mare, somnoros.
mi'e dor de mare. si mi'e dor, cel mai dor, sa nu mai am grija mea.

(OT daca vi se pare ca s'a schimbat ceva la blog, la stil, abordare, aveti dreptate. momentan scrie ruxa, nu mai scrie ilinca)

update: imi e doar de mare. dor din ãla

11 comentarii:

Cindereye spunea...

Ce zici tu ca s-a schimbat la blog? Daca tin eu minte si Ilincai ii e dor "din ala" de mare uneori. Ca esti bine dispusa? Ilinca nu e? Sau filmul cu lalele? Mi-e greu sa mi te imaginez langa un urs mare (si somnoros) :)

Anonim spunea...

dada, am observat mai demult chestia cu "in vreme de criza e favorizata mintea femeilor", pe viu. my ex, in vremuri de criza(personale mai ales) manca foarte mult. i se facea pofta de paine cu untura, jumeri, multe dulciuri si ieri am vazut la specialistul in retete urbane de pe hotnews ca grasimile sunt bune in activitatea cerebrala. nu le eliminati(asta era sfatul lui). functiona dieta in ceea ce privea mintea; dar cred ca trebuie sa fi o persoana cerebrala, care sa nu tina cont si de efectele acestei "diete"

... am impresia ca am fost un pic grosolan [me/usorpuspuspeganduri]

hadean spunea...

ce să se schimbe? florile şi vrăjeala au fost mereu de folos, chiar dacă şi florile şi vrăjeala sunt de mai multe feluri. asta pentru că femeile şi bărbaţii sunt mereu la fel,chiar dacă şi femeile, şi bărbaţii, sunt de multe feluri :-)

ruxa spunea...

cindereye, ilinca are o criza de personalitate, nu mai stie cine e zilele astea :))

si sa stii ca am un urs mare, nush daca e si somnoros. dar ursul din povestea de aseara e altul, desigur, s'a intitulat el mare (desi nu e). si era somnoros

about2run, long time, no see
dezi zici ca dieta hipocalorica pe care o tin si care, de bun simt, exclude orice fel de grasimi (exclude cam orice, de fapt), ar putea sa'mi dauneze la criza? hm...

adi, intelept grait'ai. auzi, da' nu era de asteptat sa se mai schimbe cate ceva pe ici pe colo? adica, pe bune, niste abordari noi, replici noi, ceva!

hadean spunea...

ilinca(ruxa), odată cu progresul tehnologic au apărut şi inevitabilele add-on-uri la vechile replici şi atitudini dar esenţa e aceeaşi: cum să facem să trăim (ne)fericiţi până la adânci bătrâneţi. sau măcar să face cât mai mult sex (de calitate, dacă-i posibil) în timp ce orbecăim căutând fericirea :-)

ruxa spunea...

pe mine ma bufneste rasul la treaba asta cu cautatul fericirii.. cum dracu' sa gasesti ceva ce nu cauti si nici nu stii exact ce e? :)
prefer secundele de bucurie irationala. ca'n rest oricum suntem masochisti

hadean spunea...

păi atunci ce-mi tot dă obama ăsta cu "pursuit of happyness" toată ziua, ha? :-))

ruxa spunea...

obama are casa de la stat, salariu de presedinte (garantat de stat), avion de serviciu... ii da mana sa zica discursuri d'astea cu fericirea :))

Pisicot spunea...

Mie mi-ai făcut dor de Celentano :)
Cred că iar trec prin perioada romantică.

Anonim spunea...

Ilinca&Ruxa, nu e bine sa renuntati de tot la grasimi, nooot good!
macar o lingura, doua acolo de ulei de masline pe zi. si daca nu va iese cu uz intern, macar ungeti-va cu el. una pe alta... ca aici, in seria Man Stroke Woman: http://www.youtube.com/watch?v=E6Od65_dc3Y
super seria, asta cu manstrokewoman :D(daca iti place umorul englezesc)

miki spunea...

deci nici eu nu simt diferentele :)) si nici nu imi dau seama care e mai jmekera, ilinca sau ruxa. greu. si citind commenturile am uitat despre ce era vorba in post.

a. despre tot.
pai... atunci adau ca eu vreau cizme ca ale colegei mele uratele ;)) n-au grasimi, deci am voie!