26 mar. 2008

nervii noptii



ia dati c'o lopata pe asfalt. intr'o zona cu ecou. noaptea, cand nu trec masini. hai, hai. incercati. n'aveti lopata? nu'i bai, luati o bucata mai teapana de metal. de exemplu o gheara d'aia de escavator. aaaa? da? nu suna bine, nu? pai nu, clar.

bon! acu adaugati la zgomotul si'asa neplacut pe cel produs de motorul a unu... doua... ba nu, vreo patru sau cinci masini, tractoare, buldozere, compactoare, concasoare sau cum le'o zice.

si tipetele imprastiate a vreo 20 de muncitori. care's veseli la treaba si tipa unu la altu despre una si despre alta.

bon, acu stiti de ce mi'am turnat un pahar de whisky, scriu postul asta si dau drumu la muzica.

n'ati inteles nimic? a. ma rog. excesul de zel, urletele sau amenintarile sefilor au produs o mica revolutie in parcarea ministerului transporturilor. se reamenajeaza, se asfalteaza, se alea alea. adica, ma'ntelegi, micutul betiv cantaret e mare gospodar. si galant, al'fel, uite cum a aranjat el sa mi se puna mie nervii pe moate! nu ca l'as fi votat si fara harmalaia asta, da' acu cre' c'o sa'i fac si anticampanie!

oare as putea sa'i reclam la politie ca fac poluare fonica si sa le dea amenda??!

4 comentarii:

miki spunea...

poti sa ii reclami la politie. dar asta nu inseamna ca primesc amenda! dar tu poti sa ii reclami. macar iti mai versi nervii!

ruxa spunea...

too late, now. au terminat. da' au carabanit metalu' ala pe asfalt cam tuata noaptea, 'tu'i pisicii de catifea!

innuenda spunea...

Da-mi place, că ai aventuri noaptea, nu glumă! Ba cu plugurile deszăpezitoare, ba cu muncitorii...distracţie, frate, pe la voi prin cartier! La mine e linişte. Mă duc la culcare! :)

ruxa spunea...

innu: acu, si eu. a fo o prietena in vizita si am ascultat muzici din anii '80 si ne'am decis sa organizam a theme party! :))