18 mar. 2008

mi'am luat'o




iaca regulile:


1. Post these rules;

2. Each person tagged must post 8 random facts about themselves;

3. Tags should write a journal/ blog of these facts;

4. At the end of the post 8 more persons are tagged and named;

5. Go to their page and leave a comment telling them they're tagged.



NB: pe cand am inceput eu blogareala erau cinci sau sase facts d'astia, cre ca nu le'au ajuns cititorilor :))



1. nu suport usi (la dulapuri) sau sertare deschise. in contrapartida, nu suport usile inchise - p'alea de la sufragerie le'am scos de tot. nu'mi plac spatiile inchise, deci. in aceeasi categorie se inscrie si faptul ca nu'mi place lumina artificiala cand e zi afara. prefer lumina naturala cat se poate si dupa aia lumanari. sau semineu



2. ma aprind ca un chibrit, repede si cu flacara mare. daca "ard" suficient, starnesc si incendii. cel mai usor ma aprind din pricina celor carora le e lene sa gandeasca si sa simta, astia de trec prin viata si ne respira oxigenul de pomana.



3. imi place marea, fara discutie. dar cel mai mult imi place dorul de mare, drumul incolo, momentul ala in care fara s'o vad inca, simt mirosul de sare si alge



4. exista doua specii distincte: ilinca de zi si ilinca de cum se'nsereaza. ziua am capul pe umeri. noaptea am capul in nori. urasc sa ma trezesc devreme.



5. ilinca dima e pseudonim, personaj de carte, din "panza de paianjen" a cellei serghi. ilinca de zi seamana nitel cu ea, concreta si curioasa. ilinca de cum se'nsereaza e aeriana, seamana cu diana slavu, da' aveam deja prea multe personalitati ca s'o mai inserez si pe diana slavu!



6. sunt foarte dezordonata, desi nu suport dezordinea. daca n'as fi nevoita sa traiesc cu mine, cred ca m'as da afara din casa pe kestia asta. pe de alta parte, nu prea suport sa mi se umble prin lucruri, oricat de dezordine ar fi, asa ca tot eu ma mobilizez si strang. pana data viitoare.



7. eram meteodependenta, si inca mai sunt, intr'o anumita masura. mica. sunt, insa, muzicodependenta. o piesa vesela ma poate inviora. p'alea triste am privilegiul de a le putea schimba c'o miscare a telecomenzii.



8. (asta e constatarea dianei mele): oricat as fi de "down" tot gasesc undeva (nu stiu unde, zau!) puterea de a fi autoironica si de a rade, daca nu de altele, macar de mine



leapsa merge la cine vrea s'o ia, c'am mai dat niste lepse si primitorii au ramas datori :D

4 comentarii:

robin simion spunea...

1. imi plac usile. la dulapuri pentru ca, de obicei, amestec tot inauntru si s-ar vedea urat. si imi mai plac usile in general pentru surpriza de dincolo.

2. ma prind? o, da! ce palalaie! ce dogoare! motive: prostia, nesimtirea, manelismele si nesputinta de a te bucura de maruntisuri.

3. mareaaaaaa! hamsii crocante cu mamaliga si usturoi, fructe de mare, balaceala, leneveala la soare, bors de peste mic. damn! de 1 mai rup tot!

4. sunt cam la fel si ziua, si noaptea. noaptea mai inchis la culoare. de la lipsa luminii.

5. robin e chiar numele meu. cred ca ma aseman cu robin hood. nu-mi place nedreptatea. de furat... inca nu.

6. dezordonarea transpusa in om. esenta ei. uneori si gandurile sunt varza.

7. am sensibilitate barica pana la cer si inapoi. in zilele mohorate, incep mohorat. dar ma mobilizez.

8. eu cred ca rad cel mai tare cand sunt down. ar trebui sa mi se spuna Robin "Haz-De-Necaz" Simion.

si, da, stiu. e o semi-leapsa luata.

ruxa spunea...

fair enough :)
cat despre robin, e dragut, poate de la hood ti se si trage. numa sa nu porti izmene d'alea multate si verzi de catifea :))))

robin simion spunea...

sa fie din latex, upgradate?

ruxa spunea...

neeeeh, tot blugii's baza! :)