30 mar. 2008

432

marturisesc: n'am vzt 432. din incapatanare, mai ales, pen'ca toata lumea zicea ca'i bun, pentru ca lua premii, pentru ca, admit, cu putine exceptii, nu'mi place cinematografia made in ro si nu'mi plac temele postdecembriste adoptate. am trait destul in comunism. daca nu e amintit cu umor, nu ma intereseaza sa revad lucruri care sa'mi evoce de epoca respectiva.

deci acu, ca se da pe hbo, am zic ca hai sa'l vad. admit ca jocul actorilor e ok. dar la faza cu sonda din camera de hotel a fost prea mult pentru mine. am vomitat, m'au apucat frisoanele si am stins tv-ul.

sunt sigura ca e un film bun. sunt sigura c'a meritat premiile si distinctiile primite, whatever. dar din punctul meu de vedere e unul dintre filmele pe care, daca le'as fi vazut la cinema, as fi iesit din sala inainte sa se termine. the end.

ps doar ca sa pricep, totusi. pentru cei care l'au vazut si placut, o singura intrebare: ce anume vi se pare ca'l face pe filmul asta unu' bun?

4 comentarii:

Lucian spunea...

eu l-am vazut, dar cum nu am aptitudini de critic de film, nu mi s-a parut foarte diferit fata de toate filmele care evoca perioada aia.

Mihai spunea...

omg, ai vomitat?

ruxa spunea...

lucian: cred ca nu e. adevarat, are o veridicitate pe care n'o pot nega, dar chiar si asa.. tot mi s'a parut tras de par. cat am vzt, ma rog..

mihai: da

Anonim spunea...

oaah! acum am gasit postarea asta si voiam doar sa-ti spun ca am aceeasi parere despre cinema:ro.