10 dec. 2008

jucarii pentru copii (de la florin)

incepand de luni, 8 decembrie si pana vineri, 12 decembrie, voi strange jucarii si hainute de iarna pentru copiii din Kandahar, Afganistan. Undeva dupa 15 decembrie ma voi duce cu un transport umanitar la fata locului, la micutii care nu au nici caldura, nici jucarii de vreun fel.

Tocmai de aceea, daca nu va cer prea mult si vreti sa ii ajutati, o puteti face daruind jucarii care nu va mai trebuie sau haine pentru copii pe care le puteti lua de la prieteni, rude, vecini samd.
Ganditi-va ca ei s-au nascut in plin razboi, fara nicio vina. Le-au murit parintii, ucisi de talibani, de minele anti-personal sau de explozii ale unor sinucigasi.

De aceea, incepand din 8 decembrie, intre orele 10.00-20.00, va stau la dispozitie si va astept la Trustul de Presa Ringier, Str. Dimitrie Pompeiu nr.6, sect. 2 (zona Metrou Pipera). Pentru detalii si lamuriri va stau la dispozitie si va pot lasa un nr de tel just in case.

Poate pentru noi nu inseamna mult o jucarie de plus chinezeasca, insa ganditi-va ce inseamna ea pentru o fetita care nu stie ce e Barbie, iar baieteii vad soldati de-adevaratelea, in loc sa se joace cu ei ca jucarii....

In numele lor va multumesc si daca vreti sa ii vedeti, accesati link-ul de mai jos:

www.afghanistan.carbonmade.com

7 comentarii:

citizen of the planet 2 spunea...

oricum ajung in bucuresti pana in craciun, mi-ar palcea sa pot ajuta..macar cu o jucarie..n-am foarte multe:)) aleg o masinuta, ceva..ca de astea am..e ok? merci

ruxa spunea...

ask florin, pls: florin.ghioca@gmail.com

citizen of the planet 2 spunea...

pana pe 12? (: eu acum am vazut..ajung mult mai tarziu.. cea mai buna prietena a mea sta in bucuresti, o voi trimite pe ea.

citizen of the planet 2 spunea...

oricum faina initiativa ruxandra!

ruxa spunea...

nu e initiativa mea, florin e autorul, si nu e primul an in care face asta :)

citizen of the planet 2 spunea...

felicitari atunci lui florin! nu stiam, la craiova se obisnuieste colindul..si gasim batranei, azile, si copii, dar atat, slabutt:)) ok o seara buna!

Anonim spunea...

ti-am preluat postul pe blogul meu :) hope you don't mind. maine la prima ora le sun pe fetele mele sa le spun sa mearga...