23 dec. 2008

eu vreau sa vie

sunt meteodependenta si pe mine ma damblageste vremea asta! stiu ca se schimba clima, ca o sa suferim si ca tre sa ma duc la supermarket cu punga de acasa, ca e criza si ca tre sa reduc consumul. da' totusi... azi a fost soare de octombrie, in octombrie a fost caldura de septembrie, si in septembrie m'au trecut o multime de fiori reci la brasov. si acuma ploua, ca si toamna, vorba cantecului, si eu vreau sa vina zapada, ca asa e traditional. poate nu ma bucur ca vine craciunu', da' de zapada m'as bucura ca de'o cana mare cu ceai negru botezat cu rom.

pe chestia asta mi'am zis azi ca niste bocanci cu imprimeu floral ar fi o investitie excelenta. cu vremea asta nu se stie niciodata cand apar panselute iarna sau cand ninge peste maci in mijlocul verii. ma astept la orice, zau.

acum ma simt safe in ceea ce priveste schimbarile climaterice. urgia poate veni.
bocancii mei nu sunt astia, dar sunt din aceeasi poveste. mi'e lene sa fac poze la ora asta - iertare.

ps: pare'se ca vorba aia cu nu aduce anu' ce aduce ceasul ar fi pe bune. sa fie intr'un ceas bun. elvetian - am auzit ca's preciiiiise. ca marmota.

7 comentarii:

Anonim spunea...

omfg ce bocanci vleau si iooooo :*

Pisicot spunea...

deci ninge sau nu?

ruxa spunea...

octiavian, io vreau la barcelona. facem schimb? :))

pisicot, deci la mine nu. la altii cica ninge ninge ninge, asa se laudau :)

Anonim spunea...

aaaa, ce-mi plac bocancii!!!dr martens, nu? a avut si clara o pereche, si cind i-au ramas mici, i-am mai pastrat vro cinci ani doar asa ca s ama uit la ei ca prea-mi placeau;;)

hadean spunea...

craciun frumos ilinco :-)

ruxa spunea...

lumi, da, astia din poza's dr marten's, ai mei's no name, da' cum ziceam, din aceeasi poveste

adi, multam, adi, asa sa ai si tu

Anonim spunea...

eu vreau vara din mai!si mai vreau:multe...,dar nu clima din toplita,suntem la pamant,pe bune!cu toate....of!!!!!parca as fi de-un leat cu infinitul....pa!26 01 2009 lilik.