22 dec. 2008

draga mosule,

nu numai ca nu ti'am scris pana acum, dar, ca sa fiu sincera, nici nu prea am stare de a sarbatori venirea ta. stii, magazinele si programele tv sunt deja pline cu colinde. toti si toate vuiesc a sarbatoare de parca trebuie sa ma simt festiv, sa ma imbrac mintenas cu sacoul rosu si sa navalesc peste tot strigand ho ho ho. nu, mersi.

ieri, in oras, s'a stabilit un nou record mondial la cantitatea de mosi pe cap de locuitor. aproape 4000 de mosi. cum sa mai creada copiii in tine cand ii vad pe strazi cu miile?

habar n'am, oricum, ce'as putea sa'ti cer. nu'mi lipseste nimic din ceea ce, in mod normal, n'ar fi categorisit deja fita (cate genti, haine, accesorii, incaltari pot sa port si cate'or mai incapea in casa??), nu ravnesc la nimic. am fost deunazi la carturesti si la diverta si mi'am facut de cap deci am carti de citit si filme de vazut ca sa'mi umple zilele astea, in caz ca nu ma prinde vreo stare mai prietenoasa.

o sa fac ordine in casa, si o sa fac si friptura traditionala, dada, aia cu fructe, care face furori printre cunoscatori. poate o sa fac si paine, mosule, mirosul ala de paine de casa e fain. si poate ca o sa fac si efortul de a nu ma inchide in casa, cu cartile, filmele, muzica si gargaunii mei, poate o sa ies sa invat sa patinez sau pur si simplu sa ma bucur de bucuria copiilor zburdalnici. aia mici, care vor sa fie mari si habar n'au ca nu'i chiar asa de cool

ah, stiu. totusi ai putea sa'mi aduci un borcan mare cu nes. mereu uit sa'mi iau!

9 comentarii:

Rita spunea...

Eu as vrea un borcan mare cu niste timp :-<

Rareș spunea...

Acum știu.

ruxa spunea...

rita, cat timp intra intr'un borcan. mai bine cere un concediu :)

rares, acum am

Rareș spunea...

Nu ține o veșnicie :)

ruxa spunea...

rares, n'ai tu atata rabdare.. :)

Rita spunea...

Cica am concediu :) eu as vrea totusi sa am un borcan in plus, sa fiu eu sigura :D

ruxa spunea...

lasa, ma, rita, ca uiti unde'l pui, ca maria fularele, si dupa aia mai rau te oftici :)

Anonim spunea...

apai daca faci piine'ti aduce sigur ness

ruxa spunea...

lumi, da' pentru niste chifle ce crezi ca primesc? :))