5 dec. 2008

draga mosule

nu se mai pune problema acum daca am fost cuminte sau nu. ca n'am fost, am facut nazbatii si am nesocotit o multime de reguli. si nu prea am avut grija de mine. si am uitat sa cumpar crema de ghete iar aia veche s'a cam uscat asa ca nici macar ghetele nu le lustruiesc. de fapt, nici nu e bine, ca sunt de piele intoarsa. nu e bine sa luceasca.

si nici n'am de gand sa sun maine la n. mda, stiu. nu e frumos.

dar in afara de asta, daca ai drum p'aici, as vrea
[soapte indescifrabile]

10 comentarii:

maria spunea...

mosul e de acord sa nu suni

citizen of the planet 2 spunea...

soapte indescifrabile...ce frumos ai spus-o..Eu as vrea un fulg de nea.

hadean spunea...

ti-a adus soapte indescifrabile? :-)

ruxa spunea...

maria, nici macar asa nu pare sa fie foarte simplu :)

citizen, cu un fulg nu se face... primavara

adi, inca n'am cercetat

citizen of the planet 2 spunea...

pt mine..da..pt mine..un fulg..inseamna..mult..

Anonim spunea...

Dragutza scrisoarea... Eu nici macar nu i-am scris. (i-am vorbit in gand, pt ca stiu ca imi aude gandurile). Si nu s-a suparat ca nu i-am trimis o scrisoare, cum nici eu nu m-am suparat ca intarzie. Stiu ca e, stiu ca vine si pt mine acesta e cadoul!

ruxa spunea...

teo, tu esti optimistul cu calutul? :)
e un cadou fain ce zici tu acolo

Anonim spunea...

Nu stiu daca eu sunt ala (optimistul cu calutul). Mai degraba am fost candva Toma necredinciosul, pana intr-o zi... si acea zi nu se mai termina! A devenit o saptamana, o luna, un an, o viata de care ma bucur cum se bucura un copil de ceva dulce :D

Anonim spunea...

cand eram copii, mosul venea cu dulciuri si portocale. poate faceam vreo boacana, dar ne era iertata mai usor. acum asteptam cu nerabdare cadouri, ganduri, sanatate. si daca teo crede ca vin toate pe rand, atunci si noi trebuie sa credem

Pisicot spunea...

Eu am fost mai şmecheră anul ăsta. Pentru că ştiam că tehnic este imposibil să găsesc ceva în ghetuţe sâmbătă dimineaţa, am dat vineri o tură prin magazine şi am lăsat peste noapte punga-gigant lângă cizme. N-a fost rău deloc, mai ales că uitasem ce am cumpărat de cu seară :))