31 dec. 2008

douamiiopt tarziu

a devenit deja traditionala pentru mine noaptea alba de dinainte de revelion. e noaptea de ascultat muzici si gasit motivele evidente (si mai putin evidente) pentru care ar trebui sa fiu recunoscatoare anului ce se incheie astazi. si sunt. am trait vremuri... hm, interesante si mi'am facut de cap pana peste cap, cu cap si fara cap.

un rasarit in desert, prieteni noi, prieteni vechi, regasiti, o ploaie nebuna, la breaza, si o alta, in vama. si altele, pe unde m'au prins. un festival de folk pe care l'am facut cel mai tare din ro, un stadion intreg care a cantat happy birthday pentru cohen, cohen si concertul lui. prima data cand am dat in judecata pe cineva (si ultima, sper!), frankfurt si it's my life, live, p'aceeasi scena cu trupa. tata inapoi. parfumuri noi, muzica, muzica, muzica, concertul simply red si serile de la brasov. crizele de ras de'asta vara, crizele de plans de'asta vara. doruri vechi si noi, "fericirea'i un lucru marunt", ursul cel urat, sandale spectaculoase, palarii. domnul sony, desigur. o printesa razboinica (eu, oare?) pe banca in herastrau. flori, carti, zambete si cate si mai cate.

a fost un an fain dar imi e mai bine ca se termina acum. las in el si multe asupra carora nu vreau sa staruiesc ori sa revin.

cel mai mult imi place ca anul care vine, desi crizat, nu poate sa fie decat mai bun!

ceea ce, in bunul stil al casei, va doresc si voua!

4 comentarii:

hadean spunea...

ceea ce iti dorim si noi tie :-)

Rareș spunea...

Da.

ruxa spunea...

adi, asemenea, sa va traiasca copilasii, domnu! si posteaza si tu mai dietetic dupa sarbatori, sa ne revenim intai! :))

rares, ce bine

Anonim spunea...

la multi ani! :*