4 dec. 2008

dimineata (devreme)

vazut aseara baniciu & friends, adica atat baniciu cat si friends. tare fain. din culise s'a vazut sala plina, in picioare, la final, si s'au notat si emotiile protagonistilor de pe scena. mie mi'a placut mult emotia de la colind, "a venit iar craciunul". culmea, as adauga, pentru ca al'fel ma simt de'a dreptu invadata (deja!) de tot soiul de cantece si chestii craciun-related. revin pe tema asta. as fi facut si poze, ca aveam pocnitoarea la mine, da' cardul era in laptop (bravoooo, ruxa!)

apres, spectacolul s'a mutat la un restaurant cu nume de submarin vernian si un vin parfumat. domnu murphy stie foarte bine sa aranjeze lucrurile, in sensul in care azi am o zi foarte plina dupa (normal!) foarte putin somn. ieri am avut o zi light, maine am o zi light. dar azi, dupa vinul parfumat, taman azi, am o zi plina. yak!

***

tot din seria "culturale" (sa nu uit!), am vazut saptamana trecuta Calatoria, teatru dupa pescarusul jonathan livingstone a lui richard bach (cartea), a lui chris simion (piesa)
tot fain, cu muzici floyd si nouvelle vague, faithless si bjorn, cu miscari si umbre, putine vorbe, pus in scena metafora la marele fix. de vazut.

gata, ma duc inspre ziua mea plina. are cineva un antinevralgic?

***
a!
ursul-urat-fara-nume e la fel de urat da' are darul de a ma face sa rad dimineata. sta pe noptiera, dau cu ochii de el dimineata. vladut e nitel gelos, sony tot incearca sa'l darame. da' ursul-urat-fara-nume se tine tare. bravo lui.

6 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

ursuletul e haios rau. numai bine! frumos blog!

citizen of the planet 2 spunea...

baniciu intotdeuna a sensibilizat intotdeuna..

Aimee spunea...

Vreau si eu teatru romanesc... mi-e dor... si mai vreau si concert cu Baniciu, da' nu cred ca sunt sanse sa il vad pe aici prea curand... si eu nu stiu cand mai ajung prin Romania. Om videa.
Ursulache nu e urat mai, cu ochii aia mari pare.. putin mirat :)

Cindereye spunea...

Aveam un prieten, in gasca de la bloc, pe care-l chema Lica. Toata lumea il striga "Liicaaaa!","Liicaaaa!"... Intr-o zi a venit la noi si ne-a zis: Gata, de azi nu ma mai strigati "Liicaaaa!". Suna urat. De azi imi ziceti Licuta. De ce nu-l cheama si pe ursul tau Licuta?

maria spunea...

licuta, da, e un nume potrivit

ruxa spunea...

licuta, da? zicei voi? sa'l intreb daca'i place

dan, multumim, mai pofteste pe la noi

citizen, da, intotdeauna

aimee, lasa, tu vino, ca eu rezerv masa la andu :)))