29 dec. 2008

alte dileme

azi am baut doua nesuri jumate si doua cappucino. si imi e somn de mor. si ma duc acuma sa vad un film si probabil o sa mai beau o cafea la GJ si o sa'mi fie si mai somn. si nu pricep de ce. musca tzetze?

mi'am luat rochie de revelion. da' nu una ci doua. una de inger si una de demon. si nush, desigur, cu care sa ma imbrac. probabil ca o sa ma decid in noaptea cu pricina, sau o s'o aleg, din sifonier, pe'a treia.

n'am motive sa mai promovez vreun eveniment JN related - prietenii stiu de ce. cu toate astea, ca un ultim hatar pe care'l fac anului ce se incheie si muncii mele de peste el, va invit sa'l votati pe cohen concertul anului aici - azi (29.12) e ultima zi.
aveti trei motive: 1. puteti castiga concursul cu premiu bilete la oasis, 2. cohen a fost concertul anului si 3. pentru eu va rog si voua va place de mine (:D) si mie mi'a placut sa'l fac pe cohen - aici nu exista nici o dilema.

multumesc.

12 comentarii:

miki spunea...

eu nu am purtat niciodata rochie de revelion. e permis asa ceva? eu o am pe-aia cu cumparatul rochiilor pentru nunti. si chiar daca in fiecare an sunt minimum 10 nunti. fiecare cu rochia ei pentru ca vezi tu, la fiecare noua nunta, cand deschid dulapul, constat ca nu am nicio rochie care sa se potriveasca. geez... freak!

asa. deci votam. ca ai stiut tu cum sa pui problema.

Mihaela Chelaru spunea...

Daaa, maine ma duc sa hoinaresc si eu prin oras pentru tinuta de Revelion:) O singura data am purtat rochie in noaptea cu pricina si m-am simtit minunat. Sa le porti sanatoasa pe amandoua, chiar pe a treia :). Cat despre nessuri, cand ne este lumea mai draga ne trezim ca efectul cofeinei este exact invers.
O noapte linistita sa ai!

innuenda spunea...

Pot să-l aștept și prefer pe Bob Dylan?:) oricum, VOI FACEȚI O TREABĂ EXCELENTĂ LA JURNALUL NAȚIONAL. Te felicit, Ilinca!

Off topic: La mulți ani, să te bucuri din plin de anul ce vine!

cidu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cidu spunea...

Eu nu vreau decat sa iti urez un 2009 reusit, sanatos si plin de revelatii - de ce revelatii? sa vedem cum ne sta cu ele, of course.

ruxa spunea...

miki, eu port mai des rochii si fuste decat pantaloni (din considerente strict estetice, imi sta mai bine in decat in) si noaptea de revelion e destul de obisnuita, doar un alt chef si niste ganduri, eventual, la ora 12.
10 nunti? wow! n'as putea face fata la zece nunti intr'un an, wow, esti un fel de nuntosuperwoman! fireste ca niciodata nu avem tinuta perfecta, niciodata, nicicand. ea e intr'un magazin sau nici macar nu a fost desenata pe hartie inca.

deci multumesc. deci cohen e concertul anului. deci multumesc.

mihaela, bine'ai venit
succes la shopping! da, probabil c'o s'o port pe'a treia care e deja in sifonier si este, da, o rochie cumparata pentru o nunta. dar accesorizata cum trebuie se potriveste si pentru clubul in care ma duc.
nesurile si'au facut, in cele din urma efectul, e doua jumate, abia am venit acasa si's inca teribil de plina de energie. o noapte linistita, da. da' mai incolo :)

innu, da, a fost intre dylan si cohen. eu am vrut cohen. a iesit cohen. multam pentru jn - ei fac, eu nu mai fac pentru ei :)
multumesc de urari, sa ai si tu anul pe care ti'l doresti, cu tunisii si parisuri si cu toate minunatiile din lume - si sa ni le povestesti si noua, ca ne place! :)

cidu, multam, la rochie cu revelatii nu m'am gandit inca. pe de alta parte sunt inca destul de tanara ca sa mai am revelatii - de bun augur, sper. ceea ce'ti doresc si tie!

miki spunea...

no, ai reusit sa adormi? :))

ruxa spunea...

miki, pe la 4 :)
neata!

miki spunea...

gooooood morning, sunshine! si mai putine nessuri azi, bine?

ruxa spunea...

miki, unu, doar unu, promit! :)

Rareș spunea...

Nici eu nu am purtat rochii de revelion.

ruxa spunea...

rares, ce bine