24 nov. 2008

un studiu inutil

un studiu realizat la universitatea din belfast arata ca femeile si barbatii se raporteaza diferit la ceea ce inseamna "a insela".

astfel, in timp ce domnii (in sens generic) considera ca cel mai nasol e ca ele sa'i insele la modul concret, fizic, doamnele sunt de parere ca infidelitatea condamnabila e cea emotionala. nu s'a stabilit cu exactitate daca flirturile online reprezinta o "calcare pe bec". asta inca se studiaza.

ce nu inteleg eu e de ce s'au cheltuit (de buna seama) bani pentru aflarea acestui adevar indubitabil. si se mai plang ca e criza...! pai daca arunca banii aiurea!? toata lumea stie ce conteaza mai mult cand vine vorba de sex(e)!

12 comentarii:

Mircea Popescu spunea...

Cum de ce s-a cheltuit? Domnii din echipa au sperat sa se demonstreze ca sunt inselati la modul neconcret, iar doamnele au sperat sa se demonstreze ca nu sunt inselate in vreun fel. Rezultatul este insa multumitor, nimeni nu se gandeste sa renunte la sex :))).

Pisicot spunea...

Mie mi-a plăcut aia cu "domnii în sens generic" :P

ruxa spunea...

xxl, slava domnului, si'asa a scazut natalitatea! :))

pisicot, pai cum? :))

nelu spunea...

emoţional =)) păi în condiţiile astea...băgaţi genericul :D

Cindereye spunea...

Cine cu cine flirteaza online? :)

ruxa spunea...

nelu, n'am gasit alta rima

cindereye, aaa, nush, dom'le, am auzit zvonuri ca s'ar intampla asa ceva. da' nu cred :D

Anonim spunea...

Da, ma, in lume e criza si astia se crizeaza ca se inseala, de ce se inseala si cine pe cine inseala!? Zici ca au descoperit becul ala pe care unii calca "emotional", altii "generic" si, la final, toti il spargem (becul) Fie de ciuda, fie de capul celuilalt. Serios acum, partea cea mai buna e concluzia lui xxl...

ruxa spunea...

teo, eu cred ca d'aia e criza, de la libertatea asta sexuala, ca toti stateau sa'si faca griji ba ca's tradusi, ba ca ei insisi calca stramb, si nu si'au mai batut capul cu ce'aveau de facut la serviciu, au luat decizii proaste si uite unde s'a ajuns!

cu ocazia asta am facut si eu recensamantul la becuri, am cateva functionale, unul bec ars, unul economic, unul care nu (mai) face contact si unul cu.. nush cum ii zice, din ala, il faci mai mic sau mai mare, dupa chef. intelegi tu :))

Anonim spunea...

Ha!Ha! HA! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ilinca, mare dreptate ai. Tare explicatia si foarte pertinenta (daca le sta mintea numai la flirt online si... ce rezulta (daca rezulta). Car despre inventarul de becuri, stai mult mai bine decat mine. Eu am vreo 3 economine, vreo 3 neoane si cateva becuri functionale pe care nu le folosesc. Acum ma dau in vant dupa beculetele alea mici de la instalatia de brad. :))

ruxa spunea...

aaa, da, io am unele mici mici, cat o picatura de apa si le pun pe balcon, undeva nu ajunge domnul sony. nici brad prea mare nu pot, tot din acest motiv. din al doilea an (ca'n primul m'am riscat si'am luat brad mare si'l darma in fiecare zi) iau cate un bradut mic, maxim 1-1,2 m. no harm done daca'l darama :)

Anonim spunea...

Yupiii! Abia astept sa-mi iau bradutz si sa miroase a Craciun! Eu am intrat deja in atmosfera, mi-am pus una din instalatiile de brad (cu becuri rosii) pe post de lumina...

ruxa spunea...

eu nu, imi trebuie un pic de tihna si un pic de liniste. nu avem in stoc, deocamdata. poate in decembrie :)