5 iun. 2008

concluzii

de ieri ma doare un genunchi. in sensul ca atunci cand il indoi - lucru inerent cand mergi - e ca si cum se pravaleste ciocanul lui arbeit macht frei peste el - e o statuie mare si miscatoare p'aici prin frankfurt, ca sa nu uite nemtimea despre ce e vorba.

de cateva zile, mai precis marti si miercuri, diminetile imi sunt lipsite de buna mea cana cu brasero. e o pata, fireste, nu are cum sa te trezeasca o cafea mai bine decat alta, sau oricum. dar, acu, cand beau brasero facut din cele doua plicuri arabesti ratacite in geanta inca de la tunisia, viata e, parca, mai frumoasa. vad cum iese soarele, tiptil, de dupa stratul de nori, cum se zvanta picaturile din ploaia de'aseara - si ce bine am dormit! - cum pantalonii mei noi capata valente coloristice nebanuite.

oricum, din toata povestea asta trag singura concluzie de care sunt capabila (si asta numa pentru ca am baut juma de cana de ness, daca o beam pe toata as fi putut doua concluzii, asa pot numa una), si anume ca daca nu bei ness te doare genunchiul si pierzi avioane.

in juma de ora pornesc spre aeroport. la unu fara zece, ora voastra, poate faceti o pauza si sa va ganditi c'ar fi bine sa fiu naibii in avionul ala care taman decoleaza. in ala de bucuresti, zic, pen'c'aici decoleaza un avion cam la 40 de secunde.

pentru un concert de doua ore jumate, doua bucati discutie de cate juma de ora fiecare, trei piese pe scena (si it's my life, of course) si vazut frankfurt aproape patru zile ar trebui sa fie suficiente.

vin acasa.

10 comentarii:

Anonim spunea...

sa fii in aveon. drum bun!

hadean spunea...

vino:-)

Pisicot spunea...

Moooaaamăăă, câte ai de povestit. Şi vineri şi sâmbătă :D

Anonim spunea...

e 1 fara 15 :-??

Anonim spunea...

pardon. fara 25 :))

maria spunea...

asta cu ness-ul ma ingrijoreaza. cum adica daca nu beau ness ma dor genunchii si pierd avioane? eu nu beau ness deloc, te rog, lamureste-ma ca sunt usor in panica

Anonim spunea...

:) memoriiz: "ce faci, mah? uite, imi frecam un nes..."

maria spunea...

da, eu imi faceam cind invatam pt admitere. era super distractiv, un motiv sa fac pauza. cit frecam nessul

nelu spunea...

eu de obicei frec manganu. se pune?

ruxa spunea...

rares: am fost, iata'ma's!

adi: prezent!

pisicot: dadada, f bine, si-si!

littlemisshappy: e 17.53 :)

maria, pentru mine asa a fost, clar ca de la nes e! vezi, azi dimi am baut si uite c'am prins avionul si parca nici genunchiul nu mai e asa de neplacut cu mine.
vezi, vezi? daca ai baut ness, ai luat admiterea!

rares: heh, in fiecare dimineata, ca mie asa'mi place, sa'l frec pana se faca crema, si dupa aia apa fierbinte, putin cate putin.

ritchiu: ma rog, daca tie'ti place manganul frecat, fireste ca se pune, fiecare cu ce'i place, e democratie