15 mai 2008

electorale


stimati telespectatori, intrerupem pentru moment seria relatiilor spinoase intre sexe diferite pentru o dilema din zona relatiilor sexuale pervertite de'a dreptul. si am si o intrebare, fireste:

PSD chiar n'a invatat nimic in toti anii astia?
pai ce, iar vine PSD sa'mi spuna mie ce si cum? stie el, partidul, pe cine voteaza cei mai multi? deja?! adica e blat sau cum!?

faptul ca poporul* l'a amendat nu inseamna c'ar fi trebuit sa'si modifice nitel discursul, sa'si mai reteze din nas, pe ici, pe colo, prin punctele esentiale? macar discursul!
am noutati pentru voi, baieti. tudorache asta, dincolo de faptul c'are o fatza trista, n'o sa ia cele mai multe voturi. pe pariu!

* mi se pare funny rau de tot cum suna. auzi, poporul!

6 comentarii:

miki spunea...

mie imi place cel mai mult si mai mult baiatul ala de pe outdoorul de la coltul blocului meu. atat de mult m+a interesat de el, incat nici nu stiu de la ce foprmatiune politica este, insa yici ca e un manechin batran care a reusit sa prinda si el un job si acum poyeaya pentru o reclama la nemurirea sufletului. mi se pare tare fun. uite, maine chiar o sa ma uit de unde e. ...daca nu o sa ma captiveze iar camasa lui dechisa la doi nastruri.

ruxa spunea...

pe mine ma amuza toate. in afara de ideea lu naumovici cu panourile lu gusa prin neptun si mamaia (dar si alea cu o executie indoielnica - si asta ca sa fiu draguta) n'am vazut nimic sa'mi atraga atentia prin zona lui "profi"
foarte sad. mareata industrie autohtona de pr si advertising ar trebui sa se simta jenata

nelu spunea...

nenea ăsta, Tudorache, are o freză pe care clar o cunoaşte fotoshopu', zici că e coafatul lunii din vitrină de la frizeria lu' mam-mare. :))

ruxa spunea...

ritchiu: hahahha, exact la asta ma gandeam si io, da' am uitat sa fac precizarea :))

robin simion spunea...

eu am vazut o asociere de bannere foarte tare. ii fac poza si o pun maine pe blog.

ruxa spunea...

mai am, ii urmeaza curand inteligenta campanie orbaneasca :)