6 sept. 2008

brasov, cafea si flori la fereastra

dupa drumul mai degraba confortabil, brasov, cazare si fuga la festival. unde am poposit la o terasa sa bag o bere alba nefiltrata si fara alcool (that's a story!) si al carei nume l'am uitat, si sa nu'l ascult pe brenciu al carui recital mai bine'l uit. oricum, nu e greu, ca nu eram atenta, dar in afara de la la la nu se'auzea mare lucru la capitolul muzica

dupa aia a venit nai na na na nai! ruslana. care e megabuna, motiv pentru care populatia masculina balea in primele randuri, si care e si draguta si a facut showul mega show de'a sculat tot publicul. in picioare. mie mi se pare ca mai mult decat sichidana si hei! si nai na na na nai! nu canta, adica toate's la fel, precum cartile lui coelho, da' spectacolul in sine e foarte bine lucrat si pus in scena, de la costume la coregrafie, foc, fum si artificii. foaaarte misto!

dupa asta, aro, nene, noptile albe. unde s'au pornit neste jam sessions si neste cantari care au tot timnut pana pe la 3 dimineata, ceea ce nu e putin lucru, pen'ca uamenii ceia erau, cum ar veni, la job. unii dintre ei, mai ales cei carora le'am spus, ca o nerusinata, "hehe, acuma am venit io la voi la festival in vizita si nu scriu, nu transmit, nu tip in backstage si, in genere, n'am nici o treaba decat sa ma distrez si sa ma simt bine"
s'a cantat cu percutionist israelian, voci franceze, americane si nemtesti, clapar bulgar, baterist roman, chitarist african. adica toti pe scena in acelasi timp. si culmea, a sunat foarte bine, desi trupa descrisa mai sus era prima data pe scena in formula cu pricina. s'au cantat mai ales coveruri, mie mi'au placut francezii.

distrat ziceam, ceea ce am si facut pana spre sase dimineata cand decenta dar si faptul ca azi nu vroiam sa dorm chiar toata ziua m'au manat spre somn. impuscata'n cap, am ratat micul dejun, dar n'am ratat cafeaua, fireste, pen'ca oricat de zapacita as fi cand plec undeva, nesul, cana si lingurita sunt by default in bagaj.

motiv pentru care acu stau in curtea luizei (asa'i zice pensiunii) sa ma trezesc si pen'ca ma plictisesc daca nu fac chiar nimica, am facut niste poze cu locu'. ceea ce nu pot spune si despre ruslana, cu care n'am facut poze, desi aveam camera cu mine si cumparasem, constiincioasa, si baterii. cardul era in laptop. deci, nelu, sa ma ierti!





simt cum ma trezesc si ma duc la shopping. ceea ce va doresc si voua!

8 comentarii:

Rita spunea...

Vazut si eu un pic Ruslana la tv. Cum zici, frumoasa de pica, costume, dans, show - super-ok. Voce si cantec - not so much...
Frumos la Luiza ca din alta tara - :)
Spor la shopping, deci :D

Anonim spunea...

m-a facut sa-mi amintesc engleza rusofila a lu' nea nelu
"mai draga, from za histori sinergy, za dacs cam from za tracs"

ruxa spunea...

rita: oho, si ce spor!

just lethal: stick to the basics. the point being "te'am facut!" :p

Anonim spunea...

bani pentru translator imi dai matale de pe cardu' nou, da?

nelu spunea...

te-am iertat. frumoasă şi luiza deşi nu văd pe nimeni bălind....:))

ana spunea...

mi-o luat ritchiu vorba din taste..

presupunand deja inaugurarea cardului nou, vanzatoarele tot asa?

Ionouka spunea...

Zici ca e shopping la Brasov? Hm.. eu stiam ca in afara de clatitele umplute si peisajul de pe Timpa, brasovul nu mai e ce era... Ia sa-mi fac si eu drum uichendul care vine. Mai sunt reduceri? :D

ruxa spunea...

just lethal: gresit! :D

multmesc, nalu! :)

anna: of, da, inaugurat cu spor, steaguri fluturande, strigate de bucurie si apa oferita din multime :))
da, sunt tot asa de amabile. o placere!

ionouka: ia sa'ti faci! :)