22 iun. 2008

vama, penultima frontiera

dupa amiaza linistita, intalnire, plaja, intalnire, leneveala in camera cu laptopul in brate si ceva draci pe baza de internet.
sambata dimi, rasaritul (si un domn extrem de haios, beat fiind, cu totul diferit de cum il stiu de'acasa), apoi nitica plaja - fireste, m'am ars - inghetata si apa plata fara numar.

aseara vama a fost inundata de un soi de insecte bete si nauce, pusti indeobste, imbracati din kitch city si care nu pricep nimic din viata. printre altele si ca locul asta e(ra) misto taman pentru ca ei nu erau aici. nu'mi sare taman usor mustarul, mai ales ca's aici de cateva zile si, deci, destul de relaxata, da' aseara, la o adica, m'as fi simtit indreptatita sa caftesc cateva insecte d'astea. macar pe alea care au incercat sa se bage in seama.

se duce dracu vama, stimati telespectatori, nu mai regasesti aproape nimic din linistea vremurilor d'al'dat, si treaba asta ma ingrijoreaza, sincer, pen'ca era un loc relativ aproape de bucuresti unde puteai sa scapi de stresul orasului. si mai e si marea, fireste.

da' au salvat'o astia. au salvat'o de tot, fi'mi'ar scarba!

si ce ma enerveaza cel mai tare e ca, la fel ca in cazul rosia montana (de exemplu), interesele sunt mai degraba meschine!

7 comentarii:

nelu spunea...

eu îţi doresc relaxare şi ochelari de cal la gunoaiele şi cu şi fără două picioare care inundă litoralul românesc.

ana spunea...

citindu-ti ultimele posturi .. e masochism curat.

vreau si eu odataaaa la mare, la cat mai multa mare

ruxa spunea...

ritchiu: nu pot sa port ochelarii de cal in genere si cu atat mai putin la mare. sunt foarte suparata ca s'a stricat vama, an de an mai tare

anna: du'te'n timpul saptamanii sau undeva unde's oameni putini, oricum. la sf ghe ar fi o idee :)

Anonim spunea...

Mai ai sa scandezi "nu asfaltati vama veche!!!" si alte rahaturi de genul asta. Din partea mea, hippiotilor vechi si hippiotilor noi, sper sa toarne asfalt peste vama, implicit si peste voi :)
Imi zicea mie unu', nu foarte intelept, ca ipocrizia este luxul pe care toti ni-l permitem. Vad ca si tu ti-l permiti si te felicit ca duci o asa viata buna. Pariez 100 de puncte pe betiile care le-ai tras in vama si alte astfel de desfranari! Pt ce te duci draga mea in vama? Exista acolo vreun golf, vreo niagara si eu nu stiam? Mancare buna? Ceva ieftin?Hotel??!! :)

ruxa spunea...

disney, nu cred ca ai adunat in toata mica ta existenta 100 de puncte, da' pariaza'le, ca pierzi. alcoolul si cu mine nu prea avem multe tangente.
stii de ce'mi placea vama? pentru ca nu erau d'astia ca tine p'acolo. da' acuma sunt, si d'aia nu'mi mai place.
ah, si nu te apuca sa intri in polemici cu mine, "draga", ca nu'ti mai raspund. paaaa!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
ruxa spunea...

comentariu sters. da. si urmatoarele vor avea aceeasi soarta. pa, pa, bocanila