4 iun. 2008

superb!

UPDATE: tot raul spre bine. intalnit coleg de scoala generala, stat la povesti, H&M si C&A, restaurant turcesc cu un soi de cataif cu branza printre fideaua aia. si'o bere irlandeza, iepuri in parc si, curand, somn.

am mai spus: murphy se ocupa de viata mea. el s'a ocupat si sa pierd nu unul ci doua avioane. singurele doua zboruri spre bucuresti ale tarom de azi. lufthansa nu poate. nu intru un detalii, nici nu conteaza. nu MAI conteaza, oricum.
bref e ca tot ce e de facut e acasa, iar eu sunt prinsa inca o zi la frankfurt.
si mandra de mine, se pare ca e o situatie unicat sa pierzi doua avioane in aceeasi zi. si nici n'am facut criza de nervi. am reusit sa trec plenar peste toate instinctele de strans oameni de gat si tipat tare tare. iar acu po sa si rad. nu e rasul meu, o sa ziceti. ba e, ce al'ceva as mai putea face?!

PS jon arata de milioane. si l'am vzt de'aproape, stiu ce zic. more to come... nush cand.

it's my fking life!

27 de comentarii:

hadean spunea...

deci murphy îşi face veacul pe aeroportul din frankfurt? mă spariu, mintenaş am şi eu de alergat pe acolo între două avioane. bine că eşti bine şi că râzi:-)

robin simion spunea...

eu i-as spune bon :))

Pisicot spunea...

Ne e dor de tine, come home!

miki spunea...

auzi, da'.... cum ai facut? adica cred ca nu era numai murphy acolo, eu te banuiesc sincer ca ai fost si tu un soi de colaborator direct al lui murphy, altfel nu avea cum sa iti iasa o schema care necesita atat de multa indemanare...

deci jon sau bon sau cum ii zice lui e bunoc? deci ramane valabila sitiuatia jenanta in care iubitele cfiilor lui au ganduri murdare cu potentialul socru. cul!

maria spunea...

pai daca l-ai pierdut pe primul, clar se duc si celelalte....lasa ca mai bagi shopping in duty free

ruxa spunea...

adi: sunt ok, doar niste fire albe in plus si niste neuroni in minus. si rad pen'ca daca n'as rade n'as fi eu. acuma, zi si tu, dupa ce pierzi doua avioane, nici unu din vina ta, ce dracu sa mai faci? si, oricum, la ce'mi foloseste sa ma enervez?
mai bine un cantec vesel sa cantam. it's my liiiiife!

robin: boni bon nu i'ai spune?

pisicot, si noua, si sony e singur acasa de luni dimineata. sper ca e ok bietul motan. vin, vin, da' sa ma lase domnu murphy. sau poate l'am suparat pe domnul nelu barbu??! :))))

miki: not guity, but charged. 50E/amanare, total 100. fara inca o zi ramasa p'aici..
si nu ma'nreba, poate pove cand ajung acasa, acu n'am nici nervi nici chef sa rememorez.
si da, bon jovi, jon bon jovi, e mega misto. tera misto as zice daca n'ar exista si keanu, fireste. si mai stiu inca vreo cativa, dintre care unii umbla p'aici, pe strazi, gata sa provoace sincope respiratorii doamnelor serioase ca mine! :))

maria: nu's asa spectaculoase preturile. decat daca te referi la niste sandale guess de aproape 400 de euro si nici nu erau ASA de misto, na!

nelu spunea...

nu cred. l-am întrebat şi zice că nu. aşa, dă-i tu apă la moară mariei! mie îmi fac rău scrierile astea cu avioane întârziate şi/sau bagaje pierdute. oamenii care se pregătesc de plecări în concedii nu vor să afle din astea. nu, nu. sper că l-ai învăţat pe sony cum să folosească deschizătorul de conserve.

miki spunea...

auzi, da'pe al treilea l-ai prins? ca vad ca scrii ca si cum nu ai fi plecat de acolo. sa trimitem pe cineva dupa tine? un superman ceva, ca sa vezi ca bon-bon mai poate suferi multe imbunatatiri? :)

maria spunea...

nelu- cum poti sa spui ca nu e suparat domnul NB? pai azi eu ma pregateam sa plec la 18.36 fix in cursa spre piata universitatii in 45 de minute si ghici...steaua depunctata, jiji nu mai are voie la stadion, plus bataie la sintesti si circ la stefanesti...ce e drept, nu ai fost foarte suparat ca macar am scapat de editie 19. multumesc asadar

nelu spunea...

n-am avut niciun amestec. şi eu trebuia să plec la 18.40 fix, dar am plecat la 20.00. am ajutat şi eu cum am putut pe acolo. lasă mărie că plecăm mâine la 18.40 că e musai. :))

maria spunea...

pai da nelu, plecam la 18.40, adica cu o ora 40 intarziere....

ruxa spunea...

ritchiu: nu cred ca stie sa dekida conserve si nici nu i'ar folosi pen'ca are plicuri.
oricum, are destule graunte, da' na, ma gandesc ca'i singur acasa si n'are cin' sa'l traga si pe el de coada. cred ca tura asta n'o sa vorbeasca cu mine cand ajung acasa.

mariaaaa, da' chiar asa, se intampla toate kestiile fun cand nu's io acasa? mai lasa, sa mai vad si eu niste circ

miki, al treilea era o cursa lufthansa foarte scumpa. da' foarte scumpa. si am preferat sa mai raman o noapte in frankfurt iar diferenta am impartit'o in patru: has & em si si & ei :D

maria si ritchiu: da' de ce e musai?
vedeti ca zborul meu, presupusul meu zbor aterizeaza mai devreme, in caz ca d'asta era musai :)))))

miki spunea...

mie mi se pare ca ai facut o afacere buna,. date fiind circumstantele.

auzi, dar sony nu e tentat sa manance toate grauntele deodata chiar din prima zi? isi dozeaza el mancarea cum trebuie, in functie de zilele pe acre le lipsesti de acsa?

maria spunea...

ilinca- asta e secretul nostru. nu vorbim din casa. nu e asa nelu?

ruxa spunea...

miki: pai e, n'ai idee cate hainute dragute am luat! si sandale. si cercei. si.. si.. noroc ca prin lege astia inkid magazinele la 8. al'fel era rau de tot.
am cea mai frumu rokie de la c&a, cea mai frumu, pe aia am luat'o!

maria: pai ce secret? nu s'tem noi o mare familie intacta? :)))))))

miki spunea...

familie intacta :))) asta e de indus subliminal idei, zau!

ce ma enerveaza astia care inchid magazinele la 8! niste magari! nu st5iu sa faca bani. pai numai tu, daca ramanei libera prin magazine pana la 10, cate si mai cate ai fi cumparat!

maria spunea...

nu stiu ce e cu familia, io doar cu fabrica. si zi merci ca e 20, nu 18. ca in bruxelles toate se inchid la 18

nelu spunea...

nu dăm din casă. azi. poate mâine. :D

ruxa spunea...

miki, cat mai mai tinea cardul, da' nu ma mai tinea prea mult, c'a platit si doua penalizari ca pentru stapan'sa marti a fost azi nu ieri, #$%^ $%^$ zise printesa! :))

ruxa spunea...

maria: fabrica stiu ca e la familia cealalta. la familia asta avem observator, kestii d'astea.
mersi :p

haide, ma, ritchiu, dati si voi ceva din casa, n'auziti ca's saraca?

miki spunea...

heeeeeeei! si tu o stii pe asta cu $%$^&^%, zise printesa?! de unde, ca eu credeam ca eu am inventat-o!!!

ruxa spunea...

"am ramas gravida cu zmeul si nush cu care din capete" - asta era continuarea. si o stiu de la diana mea :)

nelu spunea...

nu pot spune decât că e de bine :D

ruxa spunea...

... sau era balaurul, hm.. ? :)

Pisicot spunea...

eu cred că totuşi era balaurul :D
deci te-ai întors, măh?

offtopic - vineri sau sâmbătă seara o tequila mică?

ruxa spunea...

balaurul, cred ca era, ca numa astia au mai multe capete te te te

vineri sau sambata, si nu una, ci doua :) sau multiplu :)

Pisicot spunea...

Yeaaaaah!