12 iun. 2008

my sex and the city

fireste ca sunt un fan al serialului. de la costumatiile extravagante si pana la replicile samanthei, mi'a placut, inca imi place. cu intarziere si ratare de avanpremiera, premiera si vazut in we, am fost in seara asta sa vad faimosul SATC - The Movie.

ca sa nu fie un spoiler, va zic doar ca nu moare nimeni in film (cum am citit intr'o revista - cred - zilele trecute), ca cele mai multe dintre costume sunt fabuloase si ca mie mi'a placut cel mai tare faza cu geanta vuiton iar cele doua replici pe care le'am retinut sunt cea a samanthei despre barbati:

the good ones screw you, the bad ones screw you, and the rest don't know how to screw you

si cea a mirandei despre femei:

the only two choices for women: witch and sexy kitten

mi'au mai placut si alte faze. si am ras mult. si mi'a mai placut si love. vs. love...

de la universitate am luat un taxi spre casa. pe bulevard, pe la primaria bucurestilor, i'am zis sa traga pe dreapta. m'am dat jos, spre mirarea soferului, si am intrat in cismigiu pret de cativa pasi pe alei, miros de tei, rochia mea preferata (da, e adevarat, chiar ni se pune pata pe haine), privit in urmã si... asumãri. cred.



cred...

24 de comentarii:

Eugen Alexandru spunea...

Chiar miroase a tei extraordinar de puternic zilele astea....aproape pare ca putem trai in orasul asta. Cel putin pentru cele cateva minute care le petrecep intr-un parc...

...Cat despre film Definitely, Maybe parca a fost mult mai tare....

ruxa spunea...

hai sa zicem asa: mie nu mi'a displacut. decat ca na, sa le vezi pe un ecran mare, la rezolutie mare, mai taie ceva din mit

ruxa spunea...

si, apropo, bine'ai venit :)

Carina spunea...

Azi mi-am propus sa merg sa vad si eu filmul. Recunosc ca nu stiam daca merita sau nu. Unii ziceau ca e slabut. Dar prietena mea a insistat si m-am conformat. E bine ca am gasit si o cronica pozitiva :)

Pisicot spunea...

Eu cred că NU o să scriu despre film. Dar aş putea să scriu despre "fomeile" din sală :D
Păi cred că eu intru la categoria "sexy kitten" deşi lumea mă vede exact invers, adică "witch" hmm...hmm...eşti sigură că nu mai e ceva între?

ruxa spunea...

miranda dixit! :))

maria spunea...

nici eu nu am scris despre film. si nici nu o voi face. as fi scris despre barbatii care le insoteau pe femei la film :)

ruxa spunea...

maria, noi era sa ne l'om de par la floricele :))

maria spunea...

eu nu maninc floricele, dar am stat la coada la apa :)

ruxa spunea...

tot aia, fomeile alea erau multe si galagioase. pe una chiar am simtit nevoia s'a intreb cati ani are ca se purta ca un copil de patru ani. maxim.
iti dai seama ce harmalaie, o sala mica si incinsa plina de femei. cei doi barbati care stateau intr'o parte si se hlizeau (probabil le trimesesera pe fomei sa le ia apa si floricele) au fost insa suficient de amabili incat sa ne deschida usa salii pen'ca noi avem mainile ocupate cu floricele si ape :)

miki spunea...

mie mi-a propus domnul meu aseara sa mergem la sex and the city si eu am zis sa mergem la aia cu cameron si ashton, cu vegasul. m-am distrat tare. eu nu am reusit sa prind microbul sex&the city. desi imi placea tare cand din greseala dadeam peste el la televizor. dar nu ma duc sa il vad, sa-mi fie cu iertare!

ruxa spunea...

mie'mi place. imi place orasul, imi place relatia dintre ele, viteza si, uneori, superficialitatea :)

miki spunea...

pai si mie-mi place. am zis ca nu-mi place? am zis ca imi place! doar ca nu m-a prins visrusul lui.

ruxa spunea...

pai nu pricep.. adica ce'i aia sa te virusezi cu SATC? ar tb sa'ti iei numai manolo si prada, sa vrei sa locuiesti numa'n manhattan, sa pretinzi sa ti se spuna miranda, samantha, carrie?

miki spunea...

aoleooooo! pai daca esti dependent de internet nu inseamna ca te apuci sa cumperi tot ce vinde el! sa fii dependent de film inseamna sa nu ratezi niciun episoad si sa nu cumva sa il ratezi cand apare in cinematograf, of!

ruxa spunea...

haha, pai io am ratat la greu cand a fost pe tv, dar le-am vazut cate'o serie odata, in we-uri d'alea in care aveam nevoie sa nu fac mare lucru ci doar sa ma odihnesc si relaxez. nirvana :)))

miki spunea...

frumoase weekenduri. frumoase rau. buna nirvana! buna rau!

ruxa spunea...

buna miki :D
daca zic buna rau se interpreteaza, cre ca, nu pot :))

miki spunea...

ah, nu, dar te rog, spune! de ce sa ne pese de gura lumii si de ce poate iterpreta ea? :)))

ruxa spunea...

buna miki, buna rau! :))))))

miki spunea...

toata lumea acuuuuuuuum! :D

delia spunea...

eu am fost la film cu prietenul meu care a isistat sa mergem mai repede, stiind cat sunt de crizata si innebunita dupa doamnele astea.am scris si io despre film dar cu cat scrii mai mult dispare farmecul.hai sa-l lasam sa nu moara:)!

ruxa spunea...

delvreme: bine'ai venit, ia sa'ti fac o vizita sa cercetez unghiul de abordare :)
eu nu'l las, inca planuiesc we-uri de nirvana si serii integrale din S&C

delia spunea...

merci frumos, te mai vizitez ca-mi place despre tine. cat despre maratoane de sexul si oarsul, anytime, baby!just me and the city!