2 iun. 2008

in liniste

m'am trezit mai devreme decat trebuia, ca sa fiu sigura ca am tihna suficienta de a'mi bea nesul si de a ma dezmetici. la 5.37 e lumina in bucuresti, e soare aproape, se strecoara, raza cu raza, printre casele din mahala, popa tatu spre izvor, uite o pata de soare si pe minister. nori mici de noapte se duc in treaba lor si lasa orasul zilei.

termin cele cateva maruntisuri de spalat din chiuveta de la bucatarie, ii schimb apa lui sony (treaz si el, se plimba prin casa dupa mine ca un catel), ii mai pun un castron cu graunte pen'ca nu vine nimeni la el cat sunt plecata.

nush unde mi'e pasaportul, bine ca s'tem in uniunea lu' peste al'fel stateam acasa. sau, si mai rau, trebuia sa'l caut!

mi s'a spart un pahar in mana in timp ce'l spalam. n'am timp sa ma gandesc la asta. la radio incepe it's my life, da, bon jovi. tre sa'nsemne si asta ceva. pun sare pe rana si'mi vad de treaba. e ceva... nush ce, dar nu ma gandesc la asta.

plec si basta.

7 comentarii:

hadean spunea...

drum bun si distractie:-)

robin simion spunea...

nu stiu ce sa zic despre bon jovi :)) dar, have fun!

maria spunea...

distractie placuta, sa ne aduci autografe

Anonim spunea...

you give love a bad name

miki spunea...

sa verifici daca e batraaaan!!! sa ne scriiiiiiii!!! sa te intorci repede!

si nu uita: sa nu vorbesti cu strainii, sa fi verificat gazele inainte sa pleci, sa nu fi lasat fierul de calcat in priza si... si restul.

ce pahare ai tu ma de se sparg in mana?!?!

Pisicot spunea...

Miki, şi eu am pahare d-alea.
Ilinco, să te distreeeeezi!

miki spunea...

pai si voi ati dat bani pe paharele alea care vi se sparg in mana? macar au si fost prezentate ca pahare total nerezistente la apa? sau la combinatioa apa+mana?sau pur si simplu aveti voi o atingere foarte... ferma? :)