17 iun. 2008

draci pe mine

UPDATE: e ciudat, totusi, de unde apar unele zambete. dupa ce l'am frecat la costel de l'a luat naiba, dan-sunet imi zice acu pe mess de folk you!: hai, ne'apucam, ce facem, cum facem. astia ai mei abia asteapta FY, isi fac planuri cine ce face si s'a apucat sa'mi povesteasca de fiecare din echipa, ca se bat care sa stea la butoane, ca unu mestereste schele pentru ecrane, ca scena o sa fie nush cum, ca mai are nush ce scule.. mi'a fost tare drag de ei. adevaru e ca la FY muncesc cu mai multa placere decat la oricare alt eveniment al JN (expo de foto nu se pune)

cred ca pentru mine a venit primavara abia zilele astea, cu tot cu astenii si alergii. cu mult de lucru, si la ziar si in rest, cu plecari, cu plecari de care n'am chef, si cu ramaneri, ramaneri de care, de asemenea, n'am chef.

ma enerveaza, deci, piesa in care joc, si cealalta, urmatoarea, distributia (in mare parte), ma enerveaza oamenii care nu'si bat capul, obtuzi si "funny", cu tupeu, comunicatele, telefoanele si textele de care n'am chef, tacerile stupide, incapatanarile si mai stupide... va urma.

... if you don't mind, pentru ca'l iubesc nemarginit, cantec de ascultat pana la final:

15 comentarii:

hadean spunea...

grozavă piesea.
cred că îţi înţeleg starea, cam aşa e şi în jurul meu zilele astea. dar trece cândeva. şi diseara e meci.

ruxa spunea...

adi, more or less, dureaza de prin mai, da' acu e la apogeu. meciu, mda, ce sa zic, io sunt alta specie de fata, ma uit, tip, urlu, sar, fac ca toti dracii, da' nu cred, totusi, ca sunt asa de pasionata de aspect incat sa ma extrag din "frumoasa" stare.. because i'm alive, u know.. :)

maria spunea...

asta cu meciul pe mine ma enerveaza si mai tare, ca lucrez si sa vezi editii si discutii

ruxa spunea...

hehe si daca ne calificam sa vezi transmisii directe din piete si orase

maria spunea...

ilinca- si daca nu cine e de vina?

robin simion spunea...

cata lehamite! auzi, tu esti emo?

hadean spunea...

da, o calificare mi-ar strica si mie cumva planurile. in sensul ca atunci cînd ar trebui să se joace meciul riomâniei din sferturi (Doamne dă),eu voi dirija un test drive care ar trebui sa se termine pe intuneric. dar, pe de alta parte, as rezolva pe seama nationalei partea cu entertainementul de dupa :-)), ceea ce ar fi excelent.

ruxa spunea...

maria: nervii zilei mele si nervii zilei tale - in primul rand. dupa care, fireste, mutu, banel nicolita, rat si.. cam atata stiu, chivu si lobont, na!, partidele politice, guvernul si amsterdamul lor care e mai misto decat bucurestiul nostru.

robin, agenda aia NU era pentru
mine.

adi, dirijezi un drive test? da' ai si bagheta? sper sa te dai la o parte la timp. din fata "orchestrei" :))

ruxa spunea...

maria: sau macar mai curat si mai civilizat

hadean spunea...

da, ar fi bine sa nu stau in fata orchestrei care-i compusă dintr-un soi de elefanţi cu roţi mari. totuşi, cred că o să mă lase să dirijez dintr-o maşină. sper adică.

ruxa spunea...

o masina maaaaare :))

hadean spunea...

:-)))

maria spunea...

ilinca- ce agenda?

ruxa spunea...

una cu tokio hotel pe coperta :)

miki spunea...

va-leo-leoooo! eu nu ma vad cu tine la mare. mi-e teama ca poti deveni agresiva!