19 iun. 2008

dor



fac parte din categoria fericita a oamenilor care'si fac bagajul (cu haine) in cinci minute, indiferent de durata deplasarii. proiectez mental tinutele, variantele de combinare (nu c'ar fi greu: totul incepe aproape invariabil c'o camasa, de obicei alba) si mai am si pete (la figurat!) pe unele haine, asa ca misiunea nu'mi pare chiar complicata.

complicat, insa, e sa nu uit nimic acasa. pila de unghii, incarcatoare, pilule, agenda, accesorii. pen'ca's comoda imi place sa am totu' la dispozitie si cand nu sunt acasa, nu sa ma gandesc cu jind la cerceii aia pe care nu i'am luat, ori ce bine'ar fi fost sa am esarfa, sau balsamul ãla de par... de aceea, haine pe repede inainte, si, in genere, putine, iar restu', accesorii & stuff, sunt adunate in minim o ora. si mereu uit cate ceva acasa.

dar plec catre mare. acolo unde pestii din mine sunt mai dualisti ca niciunde si totusi ma simt cea mai eu.



foto by patrascu, si una dintre cele mai reprezentative ale uneia dintre noi douã. ailalta danseaza deja la stuf.

9 comentarii:

Pisicot spunea...

Nu ştiu cum naiba dar şi eu sunt la fel. Cu toate astea am des coşmaruri cum că plec şi uit diverse chestii esenţiale acasă!
Piesa e perfectă :)

ruxa spunea...

ce nu uit, cumpar. ce sa zic, tabieturi. taman mi'am impachetat cana mea de dimineata si nesul deja mihat cu cantitatea perfecta de zahar :)

i know :)

maria spunea...

eu pe vremuri imi faceam bagajele instant. cind faceam teren. stii, genul pleci dimineata linistit la serviciu si vin atentate la londra. si pleci la londra. ce vremuri.......

ruxa spunea...

daaa, imi placea si mie cand plecam asa, puf, in cinci minute

maria spunea...

in fine, era varianta fericita cind ajungeai acasa dupa bagaje :)

ruxa spunea...

kiar fara bagaje (pentru treaba) n'am fost niciodata in situatia sa plec. am plecat, insa, la distractie :)
ridicat de la terasa, hai la mare, hai. si'am plecat.

maria spunea...

eee, la mare e altceva. mie mi s-au intimplat amindoua

hadean spunea...

pe asta cu ridicatul de pe terasa cu destinatia "la mare" am facut-o si eu. si marea era la 800 de kilometri distanta :-).

ruxa spunea...

maria: delegatie fara bagaje? pai d'aia esti tu stresata cu banda din aeroport, cre' ca te'ai uitat dupa bagaj odata uitand c'ai venit fara :p

adi: 800.. mmm, mmm.. mult! :)