6 iun. 2008

dileme

am observat ca lumea nu prea mai zice multumesc sau cu placere, sau nu mai zambeste, chiar si de complezenta, amabil. ia sa privim acest clip, poate ajuta sa ne lamurim daca devenim alieni sau nu.

25 de comentarii:

hadean spunea...

pe mine m-a emoţionat clipul şi îmi place şi piesa. mulţumesc :-)
oamenii secolului xxI iau viaţa asta prea în luptă cumva, nu mai sunt oameni, sunt competitori, chiar adversari în multe cazuri. în lupta pentru supravieţuire nu-i loc de politeţuri.
poate că dacă am lua o pauză din luptă am reuşi să vedem că e absolut inutilă, adică putem trăi foarte bine şi fără ea. şi atunci ne-am întoarce la "mulţumesc", "cu plăcere" " de nada", "Hello".

maria spunea...

:) zimbete frumoase azi iti doresc

robin simion spunea...

buna ilinca!

prea tare clipul

Anonim spunea...

moamaaa, de cand n-am mai vazut clipul! multumesc :) cum adica "am observat"?? abia acum?? spune-mi si mie unde traiesti, sa ma mut si eu, pare ca ai oameni de treaba...

ruxa spunea...

adi: si pe mine m'a, tare. nush daca e cu lupta... io stiu sa ma lupt si politicos, ba kiar cu zambetul pe buze. e drept, din culise mi se zice ca se prefera varianta eu tipand, ca daca vorbesc cu ton jos suna foarte cripi.
ce lupta pentru supravietuire, ma, lasa'ma'n pace, asta e bullshit. poti sa zici multumesc si cand bagi sabia, ca sa zic asa. si cu placere. la fel :)

maria: azi numa de complezenta am avut. da' frumoase.

buna robin, prea tare, da

rares: e, am tot observat, da' ieri, la revenirea in tara, chiar si dupa numa trei zile jumate petrecute afara, m'a lovit parca si mai puternic lipsa asta de amabilitate. ce naiba costa sa zici mersi? sau sa saluti. sau sa raspunzi la salut cel putin. of, grele, nene

Anonim spunea...

eeh, glumeam si eu. e interesant cum ne-am creat reflexe pentru bine. adica eu pe oamenii indiferenti, muti, reci, agresivi, nu-i mai vad. e ca dispozitivul ala de detectie termica.

ruxa spunea...

rares: e bine ca poti. eu nu pot. am prin jur, e imposibil sa'i ocolesc

Anonim spunea...

pentru cine ma cunoaste, ce-am scris mai sus e usor utopic. dar vreau sa traiesc si eu. macar un pic. si deocamdata alt oras n-am. si eu ma lovesc de ei, interactionez, conversez. dar nu le mai dau nimic. din mine.

ruxa spunea...

nu zic ca mi's prieteni, dar interactionam. asta e..
da' totusi.. sa zici mersi n'ar trebui sa fie mare lucru, nu pricep de ce unora li se pare asa de complicat. prea complicat.
sau poate e nebunia noastra, poate suntem noi prea desueti...

Anonim spunea...

uite, e bine sa fii dory, cateodata :))

miki spunea...

hai maaaaa, ca eu cu placere-uri primesc. chiar si multumescuri. cu zambetele este adevarat, dar e veche treaba. imi povestea dan (asta ar fi domnul si stapanul meu) ca el cand era mic, la scoala in primii ani, isi facuse un obicei de a zambi la oameni pentr a vedea cati ii raspund la zambet. cica media era unul din sapte. si el era un copil, la copii iti vine sa razi!

lasa ma, noi sa fim zambareti! poate ii molipsim si pe altii!

ruxa spunea...

rares, dory who?

miki: eu sunt, in genere. da' uneori mi se face cam scarba, asa, si nu mai zambesc nici io, sunt blanc.

hadean spunea...

ilinca: pentru mine personal viata nu-i lupta, spun doar ce vad in jur. oamenii se poarta de parca maine moare pamantu' si nu vor sa moara cu el.

ruxa spunea...

dory e pestoaica aia nebuna din finding nemo? ea e? daca e, daaaa, e bine dory. da'ti pierzi jobul daca esti dory. cum ar fi sa'l intreb pe tuca in fiecare zi cine e el si daca ne'am mai cunoscut? :))))))

adi: nu pricep, ma, nu pricep si basta, de ce tre sa fie unii taiosi si naspa asa, de pomana. niste prosti!
oricum e stres, oricum ne enervam, oricum e contra cronometru totu..

ruxa spunea...

inca la birou, 2 minute pauza, taman m'am uitat la clip. si'am decis, s'tem alieni. da' nu astia draguti. aia naspa, din filmul ala cu martieni naspa.

Anonim spunea...

dada, ACEA dory. o pusesem la mine, dar zic sa nu fac prea mult crosspromo :D

hadean spunea...

ilinca, nici eu nu pricep.viata trece atat de repede oricum, de ce sa o traiesti intr-o scarbă continuă? cred că totul începe în copilărie:-)

ruxa spunea...

crezi? nush ce sa zic. uneori as vrea sa mi se rupa si mie de una, de alta.. sau macar sa nu ma mai deranjeze atata lipsa de manere

hadean spunea...

acum să nu crezi că eu trăiesc prin zenu' ăsta de se tot vorbeşte de el, mai am diverse frământări şi mă mai las împuns de grija proştilor dar îi dau înainte cu "goosfraba" şi "serenity now" :-)
e nedrept cumva să tot înghiţi mojicii şi sunt pro ripostă fermă dar, vorba ta, cu zâmbetul pe buze şi când bagi/tragi sabia. nu ştiu de unde mi-a intrat în cap că bolile cele mai grele vin din încrâncenarea cu care s-au obişnuit oamenii să abordeze viaţa şi relaţiile cu alţi oameni şi mi-am propus să mă feresc de boli pe cât pot (că pe sistemul sanitar de la noi nu te poţi baza).

ruxa spunea...

a, eu nu ripostez decat daca se exagereaza sau se'ntampla s'am io o zi proasta. mojciile mici le trec cu vederea sau, maxim, le taxez ironic. ceea ce, am senzatia, nu ma face persoana cu cel mai mare fan club.
da', na, io's primul om de care fac misto, nu vad de ce se supara altii, doar le aplic acelasi tratament ca si mie :)

Pisicot spunea...

Deci...mă bag şi eu. Miki, cum care Dory????!!!
Pfffff

ruxa spunea...

pisicot: eu am intrebat care dory. da am o scuza (ca am avut o zi horror) si mi'am si adus repede aminte care dory :)

Anonim spunea...

da' chiar, care dory? :)

miki spunea...

nu eu am intrebat care dory!!eu am fost golanca si am stat departe de internet si am si pierdut randul la ce s-a discutat. am scris un singur comment si in el nimic de dory. of mai pisicot, cum ma banuiesti tu pă mine de toate alea rele!

ruxa spunea...

miki, io am recunoscut ca eu am fost adevarata nestiutoare de dory - lucru pe care insa l'am remediat rapid cand a facut click la mine'n cap :))