14 iun. 2008

cause we were never

trebuie c'am vrut mult sa plec in we la mare pen'ca, desi nu pareau sa existe variante, ieri am dat un singur telefon si m'am alintat zicand ca vreau la mare si, ce sa vezi, raspunsul a fost "pai.. da. maine". deci plec la mare.

mai devreme, marti, cred, planuiam sa'l sun pe patrascu legat de'o chestie, da' n'am apucat. si ma suna el. nush de ce, am raspuns, foarte sigura pe mine: "da, ma, stiu. e ok, se rezolva". el a pufnit in ras, si ne'am spus la revedere dupa o convorbire asa de cuprinzatoare. paradoxal sau nu, chiar ne refeream la acelasi lucru. si am si rezolvat.

saptamana trecuta, in timp ce ma hlizeam la jbj, s'a cantat o piesa care mi'a adus aminte plenar de tineretile mele din ring. disco ring. 17 ani. hehe. povestea clasica. gasca de fete si gasca de baieti. mie'mi place L si viceversa, R. il place pe L si'mi comunica acest lucru asa ca eu o las pe prietena R sa'si vada de treaba cu L si ies cu C. n'a mers in nici unul din cazuri. prea mult, adica. L si cu mine ne'am mai vazut din cand in cand, acu e avocat serios si nu mai are plete, dar are o nevasta misto si un copil reusit. singura piesa dansata cu L in seara aia din ring (sau ever) a fost bed of roses. si'n timp ce'l ascultam pe jbj cantand cu foc, sms de la L: "ce dracu mai faci? nush de ce mi'ai trecut prin cap acu" i'am raspuns, scurt, "stiu eu"

cand m'am intors din tunisia (avionul inca rula pe pista) a venit un sms (uitasem sa inchid telefonul): "te'ai intors. esti intreaga?" - i'am zis ca e paranormal. nu stia ora la care trebuia sa vin, dupa cum nici eu n'o stiam.

in ciuda faptului ca imi guverneaza intrucatva existenta, nu cred in coincidente ci mai degraba intr'un soi de energie care, daca esti suficient de norocos s'o simti cum trebuie, iti incalzeste sufletul si te trimite inspre oameni la fel de norocosi.



momentan, insa, m'as multumi cu o coincidenta care sa faca in asa fel incat sticla de acetona sa se afle intr'unul dintre locurile in care voi continua s'o caut - multumesc foarte mult.

UPDATE: am gasit sticla de acetona. dar n'am mai plecat (azi) la mare. nici sa'ti propui prea multe nu e bine. lasa c'am scapat la ordine, shopping si diverse gomaje si masti. superb!

12 comentarii:

Rita spunea...

Stiu ca am o fixatie, dar uite, zi ca nu te recunosti :)
"Stim ca maine soarele va rasari, si asta-nseamna ca ni s-au deschis deja, inmugurite timid, organele de simt pentru viitor, caci altfel cum am indrazni sa credem asta ? Cand frunza migdalului se fragezeste, intelegem ca primavara-i aproape. Cand vedem un nor la apus, ne spunem "Maine va ploua". Sunt primele marci ale naturii noastre vizionare."
Cu riscul de trece in filosofie, mie mi se pare ca muschii intuitiei ni se stafidesc odata cu inaintarea in varsta. Dar cateodata, cand suntem obositi tare, sau cand ratiunea se subtiaza rau dar simturile ne raman treze, al saselea simt se activeaza mai tare ca niciodata... Mie mi se intampla :)

ruxa spunea...

nu ma regasesc musai in citat, pen'ca's mai pragmatica din fire, iar cand nu sunt ma duc tipa-tipa spre necuvinte, ca nichita. dar al saselea simt exista, clar, si il utilizez aproape zilnic. sa nu se toceasca :)

hadean spunea...

asta imi aduce aminte de "undeva,candva"

maria spunea...

gomaj vs mare? grea alegere :)

ruxa spunea...

hahaha, gomaj cu nisip la mare era mai bun. da' nici asa n'a fost rau date fiind rezultatele.. care se vad in jurul meu :)
si, oricum, na poftim, a fost vremea rea

maria spunea...

mie imi place ploaia la mare LA NEBUNIE

ruxa spunea...

ooof! si mie. deloc nu ma ajuti :))

maria spunea...

pai tu nu te ajuti. ca tu ai preferat gomajul

ruxa spunea...

gomaj - menaj. am ales rima aia mai convenabila. si m'am consolat c'o geanta colorata. si niste chestii mici. cu dantela.

ana spunea...

coincidente, ha! am avut si am trecut printr-atatea incat mi-e frica sa incerc a le elucida

ignorance is bliss or some shit

maria spunea...

hahaha eu m-am consolat cu 2 rochii, 3 tricouri, 1 pereche sandale, 2 camasi si o pereche de blugi, plus cosmetice. avantaj tu

ruxa spunea...

pai, maria, tu de ce sa te consolezi, vroiai si tu la menaj? :)))

blugi, cosmetice, camasi albe mi se par obiecte de stricta necesitate. nu se pun. sandalele.. hm, sa vedem, sa vedem. ma gandesc la o solutie. pai si io vreo doua rokii (rokitici, ha ha ha) si bluze. da' am stabilit deja ca de pe langa casa nu se pune.