10 iun. 2008

bon jovi - in fata scenei

multa munca la birou, tot n'apuc sa termin seria cu tunisia (si din cauze obiective, ca nu mai am pozele la mine, si pentru recuperare imi tre' niste timp) luati un inceput de bon jovi. publicul. cum s'a strans el acolo, pic cu pic, om cu om.
atmosfera a fost impresionanta, cu atat mai mult cu cat spectacolul a inceput pe zi iar nemtii imi pareau niste tipi mai degraba la locul lor, ma asteptam sa stea cumintei. dar nu, au urlat, au tipat si au facut ca toti dracii realizand o atmosfera mai misto decat la orice concert din ro la care am participat vreudata.
despre artist si show o sa mai zic, dar ca sa fiu sincera, pe mine publicul m'a impresionat cel mai tare. din culise mi s'a zis ca asta inseamna ca devin un producator adevarat. eu n'am replicat ca anul trecut, la final de FolkYou!, am stiut ca mi'a iesit evenimentul si mi'au dat lacrimile la ultima piesa, insa nu uitandu'ma pe scena ci la public.





aici e poza de pe scena. mesajele variau de la "jon, vreau semnatura ta ca sa mi'o tatuez" pana la "asta e al 200-lea concert JBJ la care particip"



3 comentarii:

miki spunea...

joooon! joooooooooooooooon!!!!!!!!!

...hei, unde e jon??! ah, stai! publicul e subiectul aici! aadooor atmosfera pe care poate sa o faca o multime. uneoir e cel putin la fel de spectaculoasa ca si showul in sine.

da' multa lume asa la batranelul jon! (tot batranel ii spun pana cand demonstrezi contrariul!)

Pisicot spunea...

Cam tare :)
Deci cu mine unde mergi?

ruxa spunea...

miki: dorinta ta e lege, am postat si poze cu hartistul si doua clipuri

pisicot: maine platesc metallica. si cred ca afara pana'n toamna nu mai merg. frankfurt a sarit de'o mie..
aa, mergem la bestfest. si, ma rog, nu se stie niciodata ce pete mi se mai pun. after all, o viata are omu!