3 mai 2008

trece lebedele'n zare




brrrr. ploua d'azi noaptea fara intrerupere. marunt, mocaneste, exact asa cum n'ar trebui sa ploua niciodata la mare. decat, eventual, pe camp, sa se faca recolta.

costinestii joaca biliard, asculta (tot) manele si se plimba pe sub stresini, in treininguri de fas. pe seara au venit la concert, au baut bere (la pet) si s'au dicstrat. aseara, la iris, pe final de transmisie teveristica, au fost si plouati. majoritatea n'a dezertat.

cele doua lebede frumoase (asta nu e pleonasm, nu?) care erau pe lac inainte de turisti au dezertat, insa, dupa ce idiotii le'au alergat cu hidrobiciletele si scuterele. intai a plecat una, iar cealalta a ramas singura si trista, apoi si'a luat si ea lumea'n cap.

io? sunt bine. un bine d'ala cu care raspunzi automat la intrebarea "ce faci?". "bine"

e drept, nu insist sa ma gandesc in directia asta. si abia asta e cat de cat in regula.

7 comentarii:

maria spunea...

lasa, ilinco. marea e frumoasa daca faci abstractie de cei din jur. altfel, nu imi imaginam vreodata ca voi vedea in vama casetofoane cu boxe cu beculete in portbagaje...date la maximum, firesc. si cu manele, firesc.

innuenda spunea...

Eu te rog să faci următoarele:
1. Ieşi afară îmbrăcată în ce ai tu mai colorat.
2. Porneşte prin ploaie spre malul mării.
3. Opreşte-te şi respiră adânc briza mării.
4. Uită-te puţin cum se topesc stropii de ploaie în mare şi gândeşte-te că aşa de importante sunt nemulţumirile/frustrările noastre în raport cu bucuria de a trăi.
:))

ruxa spunea...

maria: e frumoasa, dar mie cel mai mult mi'a placut pe 28, cand nu era nici tipenie prin costinesti, si azi la cherhanaua de la olimp, cand era plaja pustie si mirosea a alge nu a mici.

am fost si eu in vama pe 1 si, da, trist.. foarte multa lume si fara noima. nush daca am vazut aceeasi masina, dar am vazut si eu ceva similar descrierii tale.. din pacate, inca de anul trecut :(

innu: n'am haine colorate, doar alb si negru si bej :)
dar dupa masa am fost la cherhana si mi'a placut malul marii pustiu. ploaia n'a mai avut asa de mare relevanta :)
si, da, mi'a lipsit plenar bucuria zilele astea. doar pe alocuri, c'am intalnit unii oameni dragi si faini, si cand a fost liniste la malul marii. in suflet n'a prea fost. dar nu din cauza treiningurilor si beculetelor. sau nu numai. p'astea nu le pun la suflet.

hadean spunea...

hai, că trece:-)

Pisicot spunea...

Eu nu înţeleg asta: am numai haine negre şi bej. How borring! Treci la shopping, că de aia eşti tristă!

ruxa spunea...

pisicot: ALBE, negre si bej. si nu's triste, sunt cat se poate de tembele, parol! am si mitene alb cu negru!
hainele n'au nici o vina, trust me. si o sa'mi treaca si supararea, ca nu pot sa fiu suparata prea mul timp. sper numa' c'am invatat naibii ceva si ca n'o sa'mi repet (again!!!) propriile greseli! dar cum s'a deskis fereastra de mess si am si raspuns... n'as fi asa de sigura ;/

ruxa spunea...

hadean, trece, trece :)