26 mai 2008

transpiratia strica reputatia


e un slogan care mi'a displacut instant. adoptat, probabil, doar pentru rima facila, mie, una, imi repugna.

in primul rand ca de transpirat transpira toata lumea si nu cred ca asta e problema, sa oprim transpiratia. transpiratia (ca si murdaririrea, remember omo?) este buna. chiar sanatoasa. ceea ce strica reputatia sunt diversele bacterii care apuca sa se oxideze. deodorantul acopera acest miros, atat. nu inlocuieste ceea ce e cu adevarat deficitar in ro: igiena. banalul spalat. un epilat civilizat la axile, na!

mi'a placut ideea lui rexona cu paginile de moda black prin reviste alaturi de deodorantul care nu pateaza, aia da! dar asta cu femeia sexy care pleaca dimineata la birou si'i apare porcul la axila... sucks!

mi'a placut teaserul cu "romancele o fac de cinci ori mai rar" (sau asa ceva), era oarecat incitant si toata lumea s'a gandit la ceva cu conotatie sexuala. m'am edificat ref produs, ok, conferinta de presa, si apoi experimentul jojo care n'o sa se dea cu deodorant o saptamana, ca sa vada daca i se strica reputatia sau nu. pfff, lame!

prostia si topismul mi se par, de departe, cele mai dezgustatoare lucruri la o femeie. le urmeaza, indeaproape, cearta cu epilatul, manichiura si pedichiura lipsa. contra astora de ce nu face nimeni campanie?
+ sa'mi explice cineva, pls, care'i treaba cu unghia mai lunga la degetul mic. niciodata n'am inteles treaba asta.

27 de comentarii:

robin simion spunea...

m-a intrebat si pe mine la apropo tv despre spotul rexona. si-am zis(citez din memorie): "ca sa nu mai zic de latura educationala, care e razna. nu dai cu spray peste porc. mai intai speli."

cred ca unghia mica tine tot de lipsa de igiena generalizata. sa scoti cu ea murdaria din urechi, din nas, de sub celelalte unghii. le mai foloseste, poate, ceasornicarilor.

robin simion spunea...

cat despre sloganul tau(glamurnaie svinki vibiraiut rexonu)... tot respectul. habar nu am ce inseamna. l-am citit doar. :))

Anonim spunea...

:)) in studentie am aflat ce e dusul arabesc (no offense): deodorant PESTE porc, fara spalat. unghiei crescute i se mai spune 'dozator', fiind buna la masa cu sarea si piperul...
transpiratia face reputatia, pe de alta parte ;)

hadean spunea...

de acord şi cu ilinca şi cu rareş. şi cu robin că mai înţeleg alfabetul kirilic:-)
eu incă nu-mi revin după spotul la un ice tea (nu mai ştiu care) cu chinezul dublat de un român care vorbeşte cu un accent oribil. nu înţeleg de ce ai mai dubla vocea dacă sincronul nu se înţelege? cred că doar din prostie. sincer.

ruxa spunea...

robin: 'aide, ma, ai fost la televizor? ce tare esti! :p
pfff, io credeam ca e un lucru trendy, asa, si ca are explicatii mai putin pamantesti.

nu'i asa ca'i bun sloganu? desi suna nitel a injuratura, parca :)
oare ce'o'nsemna?

rares: dus arabesc? ce tare e asta! deodorant peste porc, e cu peshte sau fara peshte?

hadean: sunt multe spoturi proaste. foarte multe. prea multe.

m'asteptam la o avalansa de kestii dezgustatoare la femei... hm, neste domni foarte toleranti :P

robin simion spunea...

nu asta era ideea, ca am fost la teveu. am ilustrat contextu'.

m-am uitat nitelus pe net si mi-a rezultat cam asa: glamurnii e ceva cu glamur, svinki e ceva cu purcica si vibiraiut e ceva cu a alege. rexonu cred ca e masculinul de la rexona. ca rusoaicele sunt mai barbate dupa 30 de ani.

deci, asa, wild guess: purcelele glamuroase aleg rexonul. hmm... nu cred ca merge in romanica.

ruxa spunea...

robin, ma, da' tu ti'ai lasat simtul umorului acasa azi sau n'aveai deloc si n'am bagat io de seama? da' parca aveai, hm...

nu, n'ar merge la romanica, pen'ca purcelele de'aici sunt cu totul si cu totul lipsite de glamour. sau poate ca ala e un vibrator - vibraiut, nu? - si nu un deodorant.

Monica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Monica spunea...

In Ghana nu se risipeste apa asa, aiurea, pentru spalat. am citit aici ca o jumatate de portocala sau una de lamaie poate face multe:)

cat despre unghia lui tom degetel, de la un inginer am aflat ca electronistilor le prinde tare bine sa fie cat mai lunga, sa poata tine nu stiu ce, pana ei toarna niste metal topit sa lege circuitul la care trebaluiesc.

Lucian spunea...

eu a vazut multi "maistri" in industria textila cu unghia de la degetul mic mai lunga. n-am intrebat la ce foloseste, dar arata nashpa rau

nelu spunea...

am văzut şi specimene şi cu unghia de la degetul mare mai lungă, pe lângă cea de la degetul mic. îndrăznesc să cred că e un feşăn pe care nu-l înteleg toţi muritorii. :))

Anonim spunea...

buuun..sloganul suna cam asa: porcusorii stilati aleg Rexona :)

ruxa spunea...

monica: f tare povestea cu prietenul ghanez. o juma de portocala face multe, dar dusul bate portocala :))

de la ingineri m'astept la orice (disclaimer: unul dintre cei mai dragi prieteni e inginer), insa aia cu unghia lunga la deshtu mic e horror rau de tot

lucian: io am intrebat odata a piata un precupet si mi'a zis ca asa i'a zis nevasta'sa, sa'si lase unghia aia lunga. da' de ce, zic eu, contrariata. pai, nu stiu, a fost raspunsul - total needificator :)

ritchiu, acu ma bagi de tot in ceata, cum si cu aia de la degetul mare? aia la ce foloseste?!?

littlemisshappy: porcusorii stilati, clar. da' io tot cred ca vibraiut vine de la al'ceva. e un slogan mai cretin chiar si decat transpiratia ucide reputatia.

maria spunea...

unghie lunga avea si un fost premier al romaniei. deci trebuie ca e trendy

Anonim spunea...

nu, nu. ca l-am intrebat pe my russian bf :)) si asa mi-a zis..eu am incredere in ce zice el :P

ruxa spunea...

maria, vorbesti serios? poate i se stricase unghiera in ziua aia, pe bune! suntem o natie care a avut un premier cu unghia lunga? bleah!

littlemisshappy: e, daca tu ai incredere in el, congrats. dar nici un slogan nu poate fi asa de prost, so i stick to my idea! :))

nelu spunea...

ilinca, nu ştiu la ce foloseşte. ideea e că unghiile specimenului pe care l-am văzut erau asortate la o uşoară chică pe ceafă şi/sau mustaţă. eu zic că e feşăn, clar.

ruxa spunea...

i hate mustata. cand si'a lasat tata mustata am plans pana si'a dat'o jos :))

maria spunea...

si crezi ca era criza de unghiere? ca a tinut-o ani buni. poate o mai are si acum, dar nu l-am mai vazut

ruxa spunea...

pai.. tu ai fost pe la guvern. ai vazut tu undeva vreun kiosk cu unghiere? :)))
e criza, clar!

innuenda spunea...

E acelaşi premier care avea şi ghiul şi mustaţă?...Că atunci s-ar găsi un raport bun la unghia aia!:)

ruxa spunea...

si costum cu scris mare si cu auriu pe spate :))

maria spunea...

innuenda- raspunsu corect :)

ruxa spunea...

phiii, ce bine ca nu tre sa fiu asa de atenta la aspectele vietii politice de pe la noi. ca daca observam la vremea respectiva probail ca m'as si enervat. acu ma enerveaza numa "care"le lu tariceanu - la capitolul premier. la restu... oricum e stricata reputatia, transpiratie sau nu!

maria spunea...

"care" e si al lui geoana, eu la el am auzit prima data

ruxa spunea...

da geoana nu e premier, n'a fost si nici n'o sa fie. cred. sper

maria spunea...

nu, dar a fost ministru de externe. noroc ca vorbea limbi straine