7 mai 2008

nobody's wife, da?!


am cetit si comentat postul lui pisicot despre apucaturile masculin feminine, si pe cel al lui M. (sau miki, te'ai decis?!) referitor la apucaturile feminin masculine. adica barbati care tin cuminti si tacuti posetele roz, verzi sau aurii cat timp (i)elele isi pudreaza nasul. sau barbati care se duc si stau cuminti pe scaunel in sala de asteptare de la coafor. cum imi sta, pisi, iti plaaace? - da, iepuras, iti sta foaaarte bine.

(personal cred ca baietii astia's tarati la coafor pentru ca ele sa fie sigure ca ei vor observa schimbarea!)

e funny, haide, recunoasteti, sa vezi o armata de baieti la intrarea in toaleta fetelor, fiecare cu poseta lui, asteptand cuminti. in egala masura ma distreaza si cei care cara plasele cu cumparaturi. de rasu plansu, de fapt, mi se pare orice barbat care se afla sub papucul - cu sau fara puf si toc - partenerei. "da, mamico! cum zici tu, mamico!", "numar pana la zece si respir adanc"

nu, nu'mi plac barbatii nesimtiti or mitocanii. dar daca e vorba numa sa care plasele, atunci e clar ca mai mult decat un magar nu poti avea alaturi...

in alta ordine de idei, cei mai amuzanti in contextul asta mi se par rockerii aia care tipa cat ii tin plamanii prin club a ori pe la stuf "i'll never be, never, ever gonna be NOBODY'S WIFE" cand se da anouk prin cele boxe. mi se pare cel mai simpatic lucru sa vezi "baieti rai" cantand asta. sau asta:



cool, ha?

11 comentarii:

hadean spunea...

în momentul în care am realizat că nu voi afla niciodată ce fel de bărbat ar vrea femeile să fiu, am hotărât să nu fiu niciodată altfel decît cum sunt)şi asta se întâmpla demult).
îmi permit să-i suport micile mofturi pentru că şi eu le am pe ale mele. nu port poşete pentru că nu mi se potrivesc cu constituţia(1,90m, 98 kg) sau cu barba de trei zile. nu o las totuşi să care sacul cu cartofi. şi îmi înfrîng instinctul de prădător pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să întoarcă gîtul după alţii pe stradă. în plus, nu cred că să te uiţi după posteriorul unei femei(chiar dacă e atrăgătoare)pe stradă e trocmai un compliment.nici pentru posterior, nici pentru tine.poate dacă ai 15 ani şi tocmai te-au descoperit hormonii.
pe scurt, mai cred în cavalerism.dar fac diferenta dintre cavaler si scutier.

ruxa spunea...

ah, nici eu n'as fi putut s'o spun mai bine! :)

ruxa spunea...

un cavaler, nu un scutier, dadada! :)

maria spunea...

pai cum ma ilinca...tocmai astia se transforma in caratorii de posete

ruxa spunea...

care? cavalerii? sau rockerii? :))

miki spunea...

si uite cum ai completat tu postul despre barbati facandu-i pe toti de mai mare... bucuria :)) si pe mine ma distreaza barbatii cu posetute. si aia de la baie macar sa zici ca au un motiv pentru care tin posetuta. dar eu nu ii itneleg pe aia care merg cu ea pe umar prin oras si cu iubita la celalalt brat. aici nu le inteleg nici pe fete: pai stai asa, posetuta nu e accesoriul tau? nu a fost cumparat si apoi purtata pentru a se asorta si pentru a potenta hainutele? pai si cerzi ca i se potriveste si lui, sau ce?

acum, o inteleg totusi si pe innu care spune ca poate fac toate lucrurile impreuna. dar mama ma-sii, barbatii cararora le place sa participe la discutii de genul: sa iau iaurtul asta? sau asta? asta e mai acrisor, dar asta este mai inovator. prefer totusi unul dulce. sau poate mai bine cumpar branza? (asta la varianta ideala, de interes comun, ca in magazine de hainute e si mai interesant) asadar, barbatii carora le place sa auda asa ceva ori sunt gay, ori raritati. cred ca merg la cumparaturi ce nu le place cum sta coada maturii lipita pe spatele lor sau nu simpatizeaza bodoganelile nemultumite ale printesei si reprosurile ulterioare.

am zis!
na, ca n-am mai zis de mult si cred ca am tinut cam mult in mine :))))

ruxa spunea...

ah, la mine la partea cu iaurturi e f simplu. mili cu fructe, danette de vanilie si iaurt simplu slab de la zuzu. voila! :)

miki spunea...

ah, nu simti inca potentialul pietei :))) eu descopar mereu ceva nou si palpitant. dar nu despre noi e vorba aici! ca eu nu imi tarai barbatul la cumparaturi. bine... nu ca ar avea vreodata timp. dar daca ar avea, l-as lasa sa se joace de-a negrul care impusca mult, pe computer. (ultimul lui joc preferat)

ruxa spunea...

io vreau wii, da' stiu c'o sa ajunga uitat intr'un colt al casei, cum a ajuns wow uitat intr'un colt de desktop :)

cat despre piata... testez, testez! :D

miki spunea...

nu incerca sa comunici cu mine pe acest subiect. singurul wii pe care il stiu este wii-wii, personajul de desene animate, preferatul fiului nasei mele de cununia. la el stiu chiar si cantecelul!

...ba nu, am uitat! :))

ruxa spunea...

wii de care zic eu e nintendo, o formula care te face sa vorbesti cu televizorul :)
iar pe wii wii nu'l cunosc da's sigura ca e un personaj de treaba :)