16 mai 2008

fericirile

nush ce mi'a venit sa ma uit dincolo, pe 360, sa vad ce'am facut exact acu' un an. nice to remember: acu' fix un an, aseara, cum ar veni, mi s'a pus pata, pe la 11 jumate seara, sa plec la mare. mi se facuse dor din ãla. pe la 1 fara ceva ieseam pe autostrada in masina unui amic la fel de nesanatos ca mine. deci noaptea trecuta am fost la mare. acu' un an :)



marturisesc onest ca am adormit un pic in drumul spre casa. era un soare si un cald iara mie mi se inchideau ochii si la un moment dat mi-a fost invinsa rezistenta alimentata la greu cu cola si ness. ziua de azi, e langa faptul ca mi s-a busit (again) win-ul pe laptop si mi-am capatat instrumentul muncii abia pe la orele pranzului, e oarecat pierduta pentru munca fiindca mi'e greu sa compilez lucrurile repede-repede. dar mai ales pentru ca's cu capul in nori si marea in plamani, inima, suflet, minte si literatura!

da's un zambet toata, si'o privire de copil care'a facut prapad in cofetarie desi stie ca, teoretic, chiar nu trebuia sa faca asa ceva! da' mai stie si ca i se iarta! pentru ca prajitura aia albastra... doamne cat e de fantastica, te unge pe suflet, nu alta!

PS inutil de spus ca a doua zi la 9 jumate aveam intalnire cu directorul nostru general si ca pantalonii mei de panza erau nitel murdari de nisip pe la poale si ca n'am avut vreme sa trec pe'acasa sa ma schimb. nush daca MC a vazut, da' n'a comentat nimica. i'am zis io, in schimb, c'am fost sa vad rasaritul. inca lucrez acolo :)

10 comentarii:

Pisicot spunea...

Foarte frumos. Aşa se face :)
Iar MC poate chiar a apreciat spiritul liber (era în lista de calităţi din job description).

Mişto şi melodia zilei. Me gusta muchisimo :)

ruxa spunea...

MC e din constanta, a mustacit nitel :)

cat despre melodie, ma gandeam io ca (macar tie) o sa'tzi placa!

Anonim spunea...

cum ma preocupa (cetodata obsesiv) detaliile, ma amuza insiruirea de taguri 'suflet, fericirile, mare'. cred ca nu pot comenta nimic suplimentar... :)

Anonim spunea...

(evident, cuvantul "cetodata" nu exista :))), insa cateodata da.

hadean spunea...

no, te felicitez dară!:-)

miki spunea...

pai ce faci bai doamna, ai ajuns la varsta la care ajungi sa te mandresti cu vremurile in care spontaneitatea te dadea afara din casa si te gonea direct la mare? azi noapte de ce nu ai facut asta?

EU PLEC LA MAREEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! pozele tale de la mare constituie o provocare pentru mine, sper sa ma intorc cu ceva macar apropiat ca valoare estetica. so help me god!

ruxa spunea...

nununu, ca d'astea mai fac si'acu, ce! da' nu fix nuaptea trecuta pe motive de (ne)soooomn!
ziceam doar ca brodeala naibii cand mi'a venit mie sa vad fix azi ce faceam acu un an, na, ma duceam la mare de nebuna.

lasa pozele, tu sa te simti bine! :)

miki spunea...

nu dom'le, ca eu nu ma simt bine daca nu fac pozele alea! am zis!

ruxa spunea...

hihihi, lasa ca ma duc io si'ti mai dau de la mine :p

maria spunea...

frumos frumos. eu nu am mai facut demult din astea. de ani buni