31 mai 2008

dhrrromadere si cool water

(azi e vorba de doi domni care aniverseaza varste noi. dar si la varste noi, tot ei)

stie ca ma enerveaza "ruxi", dar si eu stiu ca'mi zice asa cu drag si rârâit, si ma amuz, si nu protestez decat formal. mi'e drag pentru ca e riguros si uneori chiar incapatanat. dar profi. baladistul, caci despre el e vorba, e unul dintre ei. si cand canta, moaaama, cand canta el de umbhrrra, de exemplu, sau de dhrromadehrrre, sau aphrroape liniste, parca te cam unge la suflet.

***

celalalt, diplomatul, se da cu bulgari cand ne vedem (rar, ca muncim in tari diferite) pen'ca stie ca ma ravaseste parfumu asta. si el e riguros, pasamite e o caracteristica a domnilor zilei, da' acu 11 ani, cand ne'am cunoscut, ne'am plimbat prin toate ploile si parcurile si si'a adus aminte ca promisese niste cartofi acasa abia pe la patru dimineata cand, in fata blocului meu, ne terminam niste fraze unul altuia. si, intr'o noapte, bulgari si magie noire au baut sampanie impreuna si au tacut, in alta s'au uitat la desene animate si au ras, si al'data au dansat la stuf in vama. si a mai fost si poza cu fusta mov. si mai e si acum, uite:


Say What You Want - Texas

9 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos! parca vad ambele intamplari... senzual fara un fir de par sau milimetru piele. foarte frumos!!

Anonim spunea...

nu stiu de ce oi fi zis 'ambele'- ca sunt mai multe. mult mai multe...:)

Pisicot spunea...

:)
uite-aşa îmi induci o stare romantică (şi nu vreau!)

ruxa spunea...

rares, sunt mult mai multe, intr'adevar. cat despre piele bulgari si magie noire.. ce sa zic, pe piele se pun.. milimetric

pisicot: pai de ce nu, e sambata, se poate lenevi, se poate visa, se poate romanta.. ehei!

hadean spunea...

am senzaţia că dacă spun mai mult decât "bună, week-end plăcut" intru într-o zonă intimă şi delicată pe care nu vreau să o deranjez.aşa că, bună, week-end plăcut:-)

ruxa spunea...

adi, nu, zonele alea pot sa fie (de)scrise, adevarat, dar imparteala s'a facut deja, numa la doi. deci e safe, feel free sa zici orice :)
al'fel, ziua buna (e!) si weekend bun si tie!

innuenda spunea...

Ce mai e de spus la chestia asta:
"(...) cand, in fata blocului meu, ne terminam niste fraze unul altuia. si intr'o noapte, bulgari si magie noire au baut sampanie impreuna si au tacut." ?!

Minunat, ilinca.

maria spunea...

hmmmm frumos. prea.

ruxa spunea...

innu: s'tem chit, ca nici io nu po' sa mai zic nimic :)

maria: "prea"?