28 mai 2008

copilarii

colegul todo a produs un copil, pe luca, acu vreo luna. ca urmare a acestui fapt el e nedormit, iar noi am strans bani si i'am luat o masinuta. de fapt, un mini jeep, cu faruri si claxon, cu schimbator de viteza si acumulatori. o minunatie.
todo e pasionat de masini si abia asteapta sa creasca fi'su ca sa'l invete sa conduca. a fost asa de fericit de ziceai ca s'a nascut luca din nou! ca un tata, ca un baiat, ca un copil.

si'acu, la cateva ore dupa ce a intrat in posesia masinii, daca'l intrebi "ti'a placut, ma?" i se lateste ditai zambetul pe fata.

mi'ar fi placut si mie o masinuta d'asta cand eram mica. am vrut macar d'aia cu pedale, da' mi s'a spus ca e de baieti. am vrut camion galben cu basculanta si cabina rosie. ntz. e de baieti. am primit, totusi, mecano, dupa urlete indelungate, si cred ca mai am piese din el si'acu prin pod pe undeva pe la ai mei.

papusile nu mi'au placut prea mult, desi imi amintesc numele celor cinci aradence: nadia, maria, nica, eliza si cristina. stateau, obiecte de decor, pe sifonier.

de dorit imi mai doream eu mult si inelul arabelei. ala, da, pe care il invarteai si ti se indeplineau dorintele. si mai visam cum ar fi sa am un telefon cu care sa vorbesc de oriunde, nu numai de acasa.

asta din urma a devenit realitate. uneori e bine, uneori nu. uneori nu e bine deloc. dar, ma rog, de'atunci am crescut nitel. si chiar si asta, acum, odata cu evocarea copilariei, mi se pare uneori tare ciudat. sa am serviciu, sa iau salariu, sa ma duc singura la piata si la magazine mari si sa am voie sa'mi cumpar eu ce vreau. hm... poate ca totusi am inelul arabelei. unul mai micut, asa, dupa vorba, dupa card.

aici, sony & bear. vladut. za vladut!

98 de comentarii:

miki spunea...

a, tu esti bine! eu am vrut masinuta de-aia cu pedale, dr n-am avut niciodata. nici nu m-am plans. ma gandeam ca ai mei n-au bani... eu am fost genul ala de copil. tata si acum rade de momentul in care m-a dus intr-un magazin plin de jucarii, care mai de care mai mari, frumoase si moderne si eu am vrut... un fluier. m-a rugat sa imi ia altceva si am refuzat, ca cica mai bine sa ii ia ceva mamei.

oricum, despre dorinta mea cu masinuta au aflat abia acum, mai de curand "de ce n-ai spus mai asa?! noi ziceam ca e de baietei, ca n-are cum sa iti placa.." oh, well...

ruxa spunea...

pai nush daca faptul ca era masinuta, deci de baietei, a fost motivul pentru care nu mi'au luat, sau banii. nu i'am intrebat niciodata ref asta. am aflat, tarziu, insa, de ce nu mi'au luat bicicleta desi mi'au promis, an de an, daca iau premiu 1. io luam, ei ziceau "la anu". ei bine, nu mi'au luat pen'ca i'a fost frica lu' mama sa nu'mi rup gatul. ce sa zic!
nu stiu sa merg pe bicicleta nici acum, rad toti copiii de mine! :)

miki spunea...

:)) macar stii sa inoti?

ruxa spunea...

da. m'au dat la 4 ani la inot, am invatat pe la 16, singura :)))))

miki spunea...

pai atunci puteai la fel de bine sa iti iei si masinuta, daca tto te descurci de una singura. eee...

ruxa spunea...

pai o sa'mi iau si masinuta. cu pedale. de acceleratie, frana si ambreiaj :D
doar ca o sa coste mai mult, cred, decat masinuta cu pedale din copilarie.. si'mi trebuie si permis pentru ea. cate probleme cand esti adult!

miki spunea...

vezi? daca n-ai rezolvat treaba la vremea ei... ehehee...

ruxa spunea...

miki, zau ca am cerut masinuta. macar o basculanta d'aia, si nimic! da' mi'au luat mecano si am invatat sa'mi surubaresc singura una. si am avut si bunul gospodar, un joc foarte educativ care m'a facut s'o intreb pe mama de ce nu se pot cumpara bani.
tot e ceva, vezi?

miki spunea...

aaah, hai mai, ca ai tai aveau strategie, nu asa. complicata treaba... da! esti pe plus fata de copilaria mea: nici masinuta, nici bunul gospodar!

ruxa spunea...

daaadaaa, si cine'si face casa la curte, ca un bun gospodar, ha? ia sa auzim!

ma, da' tu cu ce te jucai?!

robin simion spunea...

eu am fost tare bucuros cand, in sfarsit, mi-a dat tata voie sa merg pe santier la el si sa rog pe cineva sa-mi confectioneze catalige. am devenit, subit, mai cool. daca nu am fost cool, am fost mai inalt.

imi mai aduc aminte de modulul lunar cu senile si telecomanda. ii puneam pe ai mei sa tina de coltul covorului in sus ca sa urc cu el.

m-am mai bucurat cand mi-am luat RIC3, radio cu casti. ascultam la ore. eram divinizat. si pentru curaj. :))

ruxa spunea...

ete, tata n'avea santier, avea catedra, si nu era deloc amuzant sa ma duc la scoala cu el. era fun in tabere, insa.
imi zice ca atunci cand eram mica, pe la vreo 3 ani, m'a dus la el la scoala. clasa avea teza. pe mine m'a pus la catedra, pe scaunul pe care a pus si diplomatul, al'fel n'ar fi zarit nimic dincolo de catedra.
teza deci. tata nu prea era atent la mine asa ca mi s'a parut firesc, in linistea aia, sa spun suav: "tataaa, deseneaza si mie o pasicã". a ras toata clasa, normal. si cred ca aia a fost singura teza cand a reusit careva sa'l copieze pe tata :))

ric am avut si io da' nu aveam voie la scoala cu el.
modul lunaaar? hm.. asta inseamna ca atunci cand te faci mare iti iei minim un hummer?! :)

robin simion spunea...

hummer - doar peste cadavrul meu.

era fun pe santier. am condus: macarale, ecavatoare, ifroane, rabe, saviem-uri, aro-uri, buldozere samd. am tencuit, zugravit, zidit, mozaicat, gletuit, daramat, picameruit. ma dadeam cu lifturile exterioare toata ziua si aveam cele mai tari tevi cu cornete. :))

ruxa spunea...

pai presupun ca daca ai avea un hummer peste tine oricum ai fi deja cadavru :)

vreau si eu pe santier cand eram mica. pare f distractiv si educativ. de ex, io nush ce's alea rabe si saviemuri, of. oricum si mie imi placeau mai mult masinutele nu papusile.

robin simion spunea...

asta e raba,e drept, veche:
http://www.anunturipenet.ro/poze_anunturi/332046.jpg

si asta e saviem:
sorry n-am gasit exact ca ala. tot un fel de basculanta, cu bena mai mica.

ruxa spunea...

adica un camion, de ce'i zice raba? p'ailalta n'am vazut'o, nu s vede linkul

robin simion spunea...

pai de-aia am scris ca sorry. ca nu am gasit, si nu am pus :)

robin simion spunea...

ii zice raba ca aia e firma. ada raba, ioane! asa strigau aia. :)

miki spunea...

paaaaaaaaai eu ma jucam cu tata. care tata se juca cu mine badmigtooooon, de-a mersul pe bicicletaaaaa, de-a formele in nisiiiip... si iata cum am ajuns eu sa am un comortament sportiv. nici nu stiu daca pur si simplu nu m-a pasionat jocul static, cu papusele sau masinute, in casa, sau mi-a fost indus comportamentul asta de tatal ultra-sportiv. dar a fost frumoasa copilaria mea mereu afara din casa!

ruxa spunea...

aaa, era un teaser, inteleg.
"ioane"? io am vzt la televizor ceva cu dorel :))

a, robin, ma gandesc sa'ti fac o propunere indecenta da' inca nush cum s'o pun. te tin la curent :D

miki: uite ca nu prea am amintiri d'astea mici, cu bedminton. mi'aduc aminte de casa de la buftea si de iesiri la picnic. numa eu cu tata nu prea'mi amintesc de activitati sportive and so.

hadean spunea...

şi eu i-am luat nepoţelului meu o maşinuţă cu volan, pedale şi claxon.şi cu baterie.adică pedalele sunt ca la o maşina adevarată, nu ca la bicicletă şi merge singură. nu am ales-o eu cu mâna mea pentru că mi-ar fi fost greu să o trimit în spania dar am "sponsorizat" manevra, pentru că era Crăciunul şi se apropia şi ziua lui. I-a luat-o fratele meu şi l-am lăsat pe piticot s-o aleagă. evident, a ales-o pe cea mai colorată,cum bănuiesc că ar face orice copil de un an. v-aş arăta şi poze, e grozav piciul la volan.
şi noi am avut o maşinuţă din tablă, albastră şi cu pedale. eram doi la ea şi nu prea ne ieşea pedalatul dar ne mai împingeam unul pe celălalt. pe cand am devenit destul de puternici pentru a da la pedale, am constata ca nu prea mai incapeam in maşinuţă:-)

ruxa spunea...

zic ca robin a avut cele mai mari masinute so far. auzi, si escavatoooor! superb!

adi, baiatul colegului nostru are sase saptamani, sa ne intelegem. iar el, ta'su, se gandeste deja ca o sa puna un motor de drujma pe masina, ca 7 kmh nu e suficient de repede :))))

baieti, ce sa zic :)

nu pricep de unde prostia asta ca masinutele's numa pentru baieti! baietii, stiu eu, sunt foarte foarte interesati si de papusi :D

hadean spunea...

de unele păpuşi:-)
oricum, problema asta e foaaarte complexă. avem băieţii înteresaţi de păpuşile "barbie" care se lasă dezbrăcate destul de uşor dacă ai argumentul la tine şi cu care nu e nevoie de prea multă conversaţie, băieţii interesaţi de păpuşile cărora le pot schimba, croi şi coase rochiţe şi taioare (şi cam la asta se rezumă interesul lor pentru sexul frumos) şi băieţii interesaţi de păpuşile gonflabile pentru că doar astea sunt interesate de ei. ar mai fi, dar îi mai las şi pe alţii:-)

ruxa spunea...

baieti? cine ia cuvantul? :))))

robin simion spunea...

io cu papusi nu m-am jucat cand eram mic. de cand m-am facut mare ce ma mai dedau. :))

ruxa spunea...

robin, da, esti superficial. pai uite detalii, aicea, la adi. n'aveam indoieli ca te joci cu papusile. pari a fi la varsta.

maria spunea...

eu am fost favorizata de soarta. am avut si papusi si masinute si tractoare, pentru ca am tadaaaam, am un frate. este ca sunt jmechera?

ruxa spunea...

pai clar ca esti, pen'ca, daca am vazut io bine in poze, tu erai sora MAI MARE, deci aveai papusile tale si masinutele, la o adica, deveneau tot ale tale :))

maria spunea...

ilinca- un rationament absolut corect.

ruxa spunea...

pai da, stiu. ca aveam frati mai mici la prietenii din bloc si vedeam cum sta treaba. am cerut, pe langa masinuta si basculanta, si frate, da' probabil ca n'am fost destul de cuminte.

robin simion spunea...

prefer sa ma joc cu "pepushile" :))

maria spunea...

robin- decit cu fratii? e de inteles

ruxa spunea...

pepushi... brrr, cat de rau suna!
sigur ca da, joaca'te. da' vezi ca tre sa le iei tot felu' de accesorii, casuta, set de cosmetica, parfum, masina, sau, dupa caz, trasura cu cai. si, in cele din urma, tre sa'l iei si pe ken.

maria spunea...

hai ma ilinca, trasura cu cai.....pepushile moderne nu mai doresc asta

maria spunea...

nu sunt cirese zau. puneti ochelari

ruxa spunea...

ar trebui sa mi'i refac, dar am fotofobie si nu pot sa'i port afara. exact unde's mai chioara mioapa fiind :)

miki spunea...

ia-ti heliomati. sau lentile + ochelari de soare. ce zici de asta?

ruxa spunea...

heliomati am avut. am dat.. nici nu vreau sa ma gandesc cat, pe ei si pe lentile. ca deh, fite'n cap. dar nu vedeam prea bine dupa ce se intuneca. poftim belea. cand mi'i refac (pen'ca trebuie) o sa'mi iau din aia cu sicla transparenta si basta. la soare ii scot, ca nu pot sa ma uit la nimeni si nimic fara sa ma stramb intr'un mod mai degraba accentuat decat discret :)

maria spunea...

heliomati nu ma inspira. pai de ce sa nu imi iau niste superbi ochelari de soare?

ruxa spunea...

great minds think alike!

ruxa spunea...

si, da, pepushele alea probabil nu vor trasura si cai. vor trasura cu cai. putere. multi. iar ken, la o adica, poa' s'arate oricum atata vreme cat aduce "trasura" la scara. si scara. de la vila, fireste

miki spunea...

eu am zis sa nu jignesc pe cineva daca balacaresc heliomatii si voi ce faceti? n-aveti pic de jena!

eu dau urgent ochelarii de vedere jos cand ies la soare. la dracu, moda cere sacrificii!

ruxa spunea...

si'uite'asa n'o sa ne treaca miopia in veci. dar macar o sa fim suficient de dragute ca cineva sa ne ajute sa traversam strada.

miki spunea...

cica oricum nu se vidneca, de fapt. iar eu sufar si mai tare de cand am auzit o succesiune de replici de genul: oamenii care poarta permanent ochelari de vedere, nu au au acea sclipire in ochi. sau: oamenii care poarta permanent ochelari de vedere fac cearcane. si nu ca i-as crede, dar totusi, daca toti tampitii astia or avea dreptate la un moment dat? :((((((

maria spunea...

aaaaa, eu nu ies cu ochelarii de vedere din casa. numa la tv ca sefii nostri au considerat ca fata mea pare neserioasa fara ochelari. avantajul unic e ca am scapat de anticearcan= la tv, nu ca am scapat de cearcane. altfel multumesc, am avut vreo 6 luni in cxare mi=a placut sa par intelectuala, mi-a trecut, mi=am revenit

miki spunea...

pe mine nu ma lasa stii tu cine sa ma dau cu ochelari la televizor. nu ma lasa si pace! cica nu e frumos cu ochelari in fata oamenilor, se duce dracului eye contactul. eu i-am explicat ca nu sunt ochelari de soare, dar el nu si nu! dar eu sunt golanca si mereu ma furisez cu tot cu ochelari. eu sunt inca in faza dornica de look intelectual. desi au trecut 6 luni.... sau nu?

ruxa spunea...

pai eu ii purtam permanent, e drept, dar e cap. sau in geanta. sau, of, ce obicei prost, pe tricou, bluza, camasa. de alt'fel, asa i'am si pierdut, anul trecut la FY. era noapte si i'am scos ca sa vad ce naiba semnez la niste contracte si i'am agatat de bluza. bluza larga si zaluda... papa ochelari. nici nu stiu cand i'am pierdut de fapt!
io stiam ca miopia se vindeca. oricum, ca sa fie sigur, domnul murphy mi'a dat si astigmatism. sa fie! :))

maria spunea...

miki- pe tine nu te lasa, pe mine ma obliga. sigur iti va trece perioada intelectuala. nu poate sa dureze prea mult

miki spunea...

ilinca, tu oricum i-ai pierde si de la ochi, dupa cum iti stim apucaturile!

maria, eu am zis ca o sa ma linistesc cu ei dupa ce ii port de toti banii. ca nu am gusturi rele, m-am dus din greseala, sau sa ii spunem instinct, intr-unul din cele mai scumpe magazine de rame. si evident ca mi-am si cumparat de-acolo. daca s-ar intampla ceva cu ei in urmatorul an, mi-as reteza portiile de mancare drept pedeapsa.

apropos, ilinca, stii ce mari frustrari ne-ai generat din cauza faptului ca ai spus ca uiti sa mananci? acum nu ne mai ajunge un blog sa dezbatem asta, o facem pe blogurile amandurora!

ruxa spunea...

pai maria, pana la urma's de vedere, ai dioptrii, sau sunt de recuzita, ca sa zic asa?
adevarul e ca pari f serioasa cu okelari. desi am senzatia ca la 9 erai destul de amuzata de diverse.

miki: e, azi mi'am adus aminte in timp util ca sa comand. dar nu mai erau ardei umpluti. vezi, providenta!

maria spunea...

a pai si eu tot rame-de-rame am produs. acu o luna mi-am schimbat si ochelarii de job si ochelarii de acasa, aia care sunt doar pentru prieteni, dar nici la aia nu am reusit sa scad sub o suma semnificativa. propun sa nu discutam si aici despre mincare si complexele pe care ni le creaza ilinca. nu mai rezist

miki spunea...

da, deci ilinca, fara nume precum "ardei umpluti", te rugam.

asa, deci ce ziceam...

stati ca ma intorc. ma duc sa drenez saliva...

maria spunea...

din fericire urasc ardeii umpluti, asa ca poti continua

miki spunea...

ok, maria. atuncis a vorbim despre falafel, labneh, salata de vinete si brinza la gratar. plus nirvana cu praline.

tu prima!

ruxa spunea...

salata de vinete? saaalaataaa de vineeeteeee? ai zis salata de vinete? nu, deci n'ai zis asa ceva.
nunu, am citit eu aiurea.

asa, ce ziceam?
n'am decat bere in frigider. si niste mazare inghetata. acu ce ma fac!?
ma duc sa gatesc un ceai

miki spunea...

eu am niste suc de mere in frigider si tare mai jinduiesc la el. dar e iubitul sora-mii la ea si mi-e teama ca dam nas in nas pe hol in conditiile in care noi nu ne-am mai vazut niciodata si eu sunt echipata de sport, pentru ca atunci cand el venea, eu eram in plin avant sportiv. deci mai bine mor de sete.

si totusi, la un moment dat va trebui sa merg la culcare!

miki spunea...

auziti, va convoc la mine sa ii facem fatza misoginului nashu mare. singura nu pot, sunt om civilizat!

ruxa spunea...

ah, saracuta miki! tinuta prizoniera in tinuta sport si fara suc de mere, ce barbarie!

am notat convocarea, vin, da' nitel mai incolo, ca acu tre sa scriu niste texte despre inundatii. sentimentale intrucatva. si in engleza.

Nashu_mare spunea...

Eh, un fleac. Va fac fata. Veniti cat mai multe! Am eu un vis...

maria spunea...

auzi miki da e mai bine sa te vada imbracata sport sa nu faca coup de foudre. si sa vezi complicatii. in frigiderul de la serviciu nu e nimic
ilinca- pai nu ai gatit recent?

ruxa spunea...

nashu_mare: multe si facut in your dreams, vezi poate le povestesti.

maria, ba da. un file de peste. da' l'am impartit cu sony. gone!

miki spunea...

baaaaaaaaa!! bai nene, speram sa nu fii pe faza cat ne faceam planul de bataie. dar ce, tu monitorizezi din umbra?!

am fost. am luat sucul. am evitat intalnirea. dar mai exista o sansa cand merg la culcare.

maria, daca in frigider nu e nimic, nu exista nicio ispita. asta e de bine. eu maine dimineata merg la piata sa iau cirese. am zis!! daca acasa constat ca sunt viermanoase, o sa ma enervez rrrrau!

ruxa spunea...

chiar asa, cred ca nashu_mare comenteaza in premiera aicia: cat suntem inca pe pace, eu iti zic, fireste, bine'ai venit :)

miki: eu inca n'am intalnit locatari. da' si daca vad, arunc toate ciresele din set :)

maria spunea...

si eu ma duc la cirese maine, na. si o sa fie mai bune ca ale tale
altfel sunt de acord frigiderul gol inseamna nu ispite, very good choice. motiv pentru care ma gindesc sa mut cremele de fata acolo, cu speranta ca nu voi fi tentata sa le maninc. desi sunt unele cu zmeura, caramel yummy

maria spunea...

miki- da totusi tu de ce nu l-ai cunoscut pe om? ca totusi vine la tine in casa zau. cinbd tu esti acasa. ca eu pe ale lu frati-miu pina la stabilizare nu le-am cunoscut ca venea cu ele la mine cind eu nu eram

miki spunea...

paaaaaaaai... nu l-am cunoscut pentru ca e prima data cand ne intalnim si arat dubios. si n-am chef sa ma mobilizez pentru eu in sensul de a ma schimba si a face dus. in ordine inversa. adica dupa ce fac dus, ma bag in pat. aaragggg!! poate ma prinde in prosop, pe drumul dintre baie si camera. mai bine imi iau niste haine de schimb acolo. si apoi.. cum sa intru peste ei?! si asa, de cand a venit am continuu impresia ca se aud sunete dubioase.

ssssiiiiiiick!!!

Nashu_mare spunea...

Eu de fapt vroiam sa debutez on-topic. Vroiam sa zic ca de Craciun i-am luat lu' taica-miu masinuta cu telecomanda si, pentru ca imi doream si eu inca de cand eram mic asa ceva, am zis "WTF" si mi-am oferit si mie una cu gandul sa facem curse. Eh, pana la urma socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa: cand dadeai comanda uneia sa faca ceva, facea si cealalta asa ca nu ne-am putut juca unul impotriva celuilalt.

maria spunea...

poate joaca monopoly ce sa zic. si nu ai inteles, nu tu trebuie sa arati bine. desi poate ca da, din ciclul fostii-prieteni-de-acum-15-ani sau posibilii-potentiali=admiratori, categorie in care poate intra oricine. once a princess, always a princess

miki spunea...

ba... monopolyul e la mine, in sufra. la fel ca si cartile de joc. pana si tablele sunt aici! twisterul insa cred ca e la ea :D cum nu se poate mai potrivit.

ba, nu de cucerit. dar sa nu ii fie rusine cu o potentiala cumnata... mai ales ca el e brad pitt look-alike :D ok, bine, poate este valabila totusi aia cu once a princess...

maria spunea...

pai de unde stii ca e brad pitt daca nu l-ai vazut?
si uite asa ne intoarcem la jucariile ilincai. un bunul gospodar?
aia cu printesa e sigur valabila. eu si la 80 vreau sa fiu printesa. am zis. poate cihar regina

ruxa spunea...

pai cum, miki, costumatia te face pe tine, ce naiba?!

maria spunea...

aoleu miki iar a inceput ilinca cu eu uit sa maninc, ex-ii nu conteaza, costumtia nu conteaza. eu nu mai supooooooort

ruxa spunea...

ruxandra e nume de printesa, deci eu tre sa ma ridic la inaltimea asteptarilor. bine, de la inaltimea celor 167 de cm proprietate personala. tocuri mai mari de 12 nu am. dar zic ca e o inaltime buna.

maria, si sa ai paji?

maria spunea...

nu, eu doresc sclavi

miki spunea...

da, e dubios de zen pentru un om care nu viseaza si care mai si face nu stiu ce proiecte in engleza la 12 noaptea!

pai stiu pentru ca mi-a aratat domnisoara poze cu el.

deci nashu mare cu on-topicu lui a fost complet neinteresant :)))

ruxa spunea...

nashu mare: in masinute sa va bateti?
eu vreau la d'alea busitoare, si toata lumea a zis ca da, si uite c'au trecut doua saptamani si ba!

maria: am o camera plina (ad literam) cu haine. crezi ca mi se pare neimportant aspectul? in jur de 30si ceva de camasi - numa' alea albe. azi am mai luat una. ce sa zic, nu conteaza :D

miki spunea...

hai ma, ca mie mi-e mila de el:

nashu mare:
oooo, ce pacaaaat!

:D gata. am salvat decenta grupui de fete care nu au somn in miez de noapte!

miki spunea...

ah, ilinca, stricat tot spiritul rautacios!

ruxa spunea...

miki: azi mi s'a spus ca as fi oarecat paranoica, de unde atata zen? bine, spusatorul era un domn care si mie mi se pare paranoic. ne potrivim sau ce!? :))))))

eu nu doresc sclavi, astia fac razboaie, ziceai ca'ti place pe aripile vantului. eu prefer sa'i platesc. regal!

Nashu_mare spunea...

Nici eu nu am mai fost de multa vreme la alea. Desi cred ca in momentul asta as simti fiecare tamponare in tample.

maria spunea...

sa-i plateeeeeeesc? no way. no way
ilinca- pai tu te dai zen, noi recunoastem adevarul. costumatia conteaza. nu uitam de mincare. ex-i trebuie impresionati

ruxa spunea...

nu. m'am mai gandit nitel. tre sa fie subjects. nu sclavi. subjects. imi place teribil cum suna :))

da' tu ce'ai de gand sa faci, regina, la 80 de ani? eu o sa fiu probabil la a doua excursie in jurul lumii. cu teleportare, fireste.

miki spunea...

mi se incurca literele in fata ochilor. ma duc sa fac dusul ala si apoi sa ma infig in pat. ceea ce va doresc si dumneavoastra. chiar si tie, nasule. paaa!

ruxa spunea...

e o diferenta intre costumatia conteaza si "imi plac hainele". cu macare am stabilit deja. cat despre ecsi... once impressed, always impressed! :)))))

Nashu_mare spunea...

E na! Ce nu am zis azi la miki pe blog e ca visul e sa fie toate o data. Daca e numai una e neinteresant. Cum zicea Bugs Bunny "Been there, done that!".

maria spunea...

ilinca-care e diferenta aia? si cu ex-iiii nu sunt de acord zau. pai trebuie sa apari in toata splenodarea sa ramina inlacrimati si ingenuncheati dupa intalinrea cu tine, cihar daca tu i-ai parasit. pe genul "ce ar fi trebuit sa fac ca sa fie a mea, cu ce am gresit oare....." si nu am stabilit nici cu mincarea ca mie tot nu mi+e clar cu uitatul
nashul- sau in sinusuri in cazul meu
miki- aoleu ce te invidiez....eu mai am 23 de minute de ceas

maria spunea...

nashu- ai vazut ca s-a terminat dezbaterea la miki, ai venit cu nicoleta aici. urit din partea ta

Nashu_mare spunea...

Unde suntem aici? Cum am ajuns aici? Incotro ne indreptam?

maria spunea...

pe drumul cel bun nashule, pe drumul cel bun cu siguranta

ruxa spunea...

diferenta e ca, da, am haine multe. da, imi plac. nu, nu conteaza. motiv pentru care se poate intampla sa ma duc intr'un loc imbracata cum am io chef nu cum ar trebui daca ar conta.
e ce'ti ziceam cu rokia de seara. si, da, intr'o oarecare masura, poate ca nu era potrivita, habar n'am.

pai, maria, daca trec pe langa el cu gandurile astea inseamna ca nu e over. si daca nu e over, n'ar fi ex, nu?

ruxa spunea...

i'am lasat dracaena si pe temistocle, ce naiba. over.

maria spunea...

ilinca- eu cred ca nu ne mai intelegem. pur si simplu. nu mai merge.

ruxa spunea...

biine. imi plac hainele, ii visez pe ecsi. da' zau ca uneori uit. adica ma gandesc la asta si ma iau cu altele si se face 6 si pot sa plec acasa.
si o sa'mi iau si sclavi la 80 de ani. uite ce fac pentru tine!

maria spunea...

da'nu e vorba de visat exi ca eu nu ii visez niciodata. doar sa ii impresionezi. visezi vs impresionezi. visezi vs impresionezi visezi vs impresionezi

ruxa spunea...

ma mai gandesc si te anunt. de vise nu sunt responsabila, sa stii

miki spunea...

bai ilinca, e ceva ce iti scapa, zau asa! daca vrei sa ii impresionezi, nu inseamna ca nu ai trecut peste moment. adica... e o chestie de orgoliu. cu atat mai mult cu cat i-ai dat papucii! ei trebuie sa inteleaga ca viata fara tine nu are sens si sa le intre bine in cap treaba asta!

si nu, nu iti poate fi indiferent ca si toti ceilalti din jurul tau pentru simplul fapt ca odata a fost parte din tine. fostilor le este dedicata o categorie aparte de sentimente. si casanova pastra sentimente aparte pentru femeile pe care le avea, zau asa!

hai ca te iau la un curs despre relatii si implicatia lor in viata de dupa, ca vad ca nu te pricepi deloc!

ruxa spunea...

pai, de, ma, miki, io n'am facut relatii (publice), io cu psihologia, deh :))
(si litere, desi unii le ziceau limbi - neste tarani!)

miki spunea...

pai atunci ia si invata de la aia mai intelepti mai ilinca, mai!