10 mai 2008

cin' sa'nteleaga femeile?!

azi am fost la coafor. m'am vopsit culoarea mea. parul meu e ondulat. l'am intins cu peria, dupa care i'am pus bigudiuri, dupa care l'am netezit din nou. acu arata ca si cum nu i s'ar fi intamplat mai nimic, dar exact asta e efectul pe care'l urmaream!
nu ca'i tare?

6 comentarii:

Pisicot spunea...

:)))
Dar dacă nu mergeai tot nu era bine, spuneai "ia uite, părul ăsta cum stă, zici că nu i-am făcut nimic". Măcar acum ştii că ai încercat :D

ruxa spunea...

pai sade bine, cam cum era la ziua mea, doar ca mai lung si mai voluminos nitel :)
simgurul motiv pentru care ma duc la coafor e sa'l disciplineze nitel, ca mie nu'mi sta niciodata firu 13 langa firu 14 nici daca'l rog frumos :)

hadean spunea...

parcă naturaleţea presupune tot mai multă muncă, pe zi ce trece:-)
lasă, nu te necpji.astăzi, căutându-mi mie pantofi (împreună cu EA) am văzut cam 12 perechi de pantofi femeieşti. asta pe fast forward pentru că în pragul perechii cu numărul 13 i-am spus că o să o împrietenesc cu nişte fete împreună cu care să-mi caute pantofi, şi să-şi şi cumpere o pereche-două:-)
partea bună e că nu a trebuit să mă parchez în raionul de pantofi de damă, mai venea EA cu câte o pereche şi cu câte un zâmbet uşor întrebător.
acum sunt "la buza grătarului", pantofii mei cei noi sunt tot la magazin şi probabil vor mai sta o vreme acolo(adevărul e că gusturile Ei în materie de vestimentaţie masculină nu m-au trădat până acum) pentru că singur nu am chef să merg şi cu EA n-am curaj. Poate după ce o văd venind acasă cu pantofii EI cei noi:-)

ruxa spunea...

ei bine, la shopping (mi-)e mult mai simplu, pentru ca n'am rabdare. sunt doar cateva magazine din care cumpar in ro daca "arde". in rest, obisnuiesc sa'mi iau kestii atunci cand le vad intamplator si'mi plac sau cumpar de pe net. saves time! :)

Pisicot spunea...

Ilinco, dacă tot îţi stă părul bine nu vrei să te afişezi? :D
(adică să te scot diseară în oraş. gaşcă de fete vesele. pentru mai multe detalii sunaţi la 0722...)

ruxa spunea...

ta na na, girls' night out! :D