5 mai 2008

ce mai freamat, ce mai zbucium!

am primit critici si acuzatii de fitze la articolul despre costinesti mai ales pentru sapou (ma intreb daca au citit dincolo de): Costineşti. După tradiţie, "staţiunea tineretului”. După vorbă, după port, însă, un loc cu treininguri de fâş, bani, duşmani, pantofi ieftini cu toc, biliard şi bere purtată de colo-colo în sticle de plastic de doi litri. Şi gogoşi mici cu sosuri înfiorător de dulci.

mi'a venit sa le spun ca mie'mi place marea desculta de la sf ghe si vama linistita da' pana la urma ma gandesc ca si reactiile spun ceva despre litoralistii de azi :)

6 comentarii:

innuenda spunea...

Mda. Mie nu mi s-a părut că ai fost din cale-afară de rea.
Ba chiar am vrut să te întreb de ce n-ai băgat mai mult spiritul ilincăi în funcţiune.
L-am regăsit, e drept, în şapou şi în paragraful de încheiere. În rest, ai fost cuminţică rău. Încheiată la toţi nasturii!:))

ruxa spunea...

daaaa, deci kiar am fost draguta fata de ce era p'acolo si d'aia am fo nitel nedumerita de concluzia potrivit careia ar trebui sa'mi cer scuze de la cei care au fost in costinesti zilele astea. mai ales ca mie mi se pare ca ei ar trebui sa'si ceara scuze de la mine pentru ce'au facut din locul ala.

io am fost acolo inaintea lor. si anul asta, dar in genere, m'am dus la costinesti dinainte ca prezervativele care i'au produs pe ei sa expire!

iaca ilinca rautacioasa! :)

innuenda spunea...

Ei, aşa da! Mă mai răcoresc şi eu!:))

ruxa spunea...

hihihi, si'uite'asa apare o noua vorba: "du'te'n fitzele mele!" :)))))

miki spunea...

ah, tocmai am convins op prietena sa nu mergem acolo. cica s-a renovat si e frumos si vesel si minunat. phiuh!

ruxa spunea...

dada, s'a renovat, au taiat gardul verde. frumoasa e numa marea, o sa postez o poza zilele astea. cat despre vesel nici nu poate fi vorba! :)