27 mai 2008

600 de euro

UPDATE: pana la noi decizii, mi'am luat un parfum. bulgari - black.

cu astia as putea sa ma duc, marti, sa'l vad pe bon jovi la frankfurt. all inclusive. nu chiar all, ma, nu va ganditi la prostii - lasati, ca ma gandesc io!

acuma... io nu's un mega fan al domnului, de placut, ca animal, cred ca'mi place mai mult richie sambora (in zilele lui bune) decat bon jovi (in zilele lui tuns), da' nici asta nu e chair relevant. imi plac unele piese, alea mai suparate, da' le stiu pe toate. over all, cred ca mi'ar placea.

dar pica fix in ziua cand incepe bookfest unde JN are stand si evenimente. si io's piaru, ma'ntelegeti.

pe de alta parte, 600 nu e ieftin. si ce'as putea eu sa fac cu 600? as putea sa'mi iau laptopul ala mic mic de la acer (cred) si un HDD extern pentru el, ca sa fiu mai mobila in vorbaria mea. as putea sa'mi iau muuuulte (nu chiar asa de multe, da' destule) sandale sau rokii, sau o excursie de o saptamana in.. thailanda. sau in egipt. sau sandale. sau chiar pantofii aia de la roberto cavalli, indecent de scumpi.

ah, cand e sa'mi fac io o fita, imi vin atatea idei! ce ma fac?! it's my liiiife!




47 de comentarii:

maria spunea...

daca iti place merita clar.

Pisicot spunea...

Offf, grea decizia.
Dar dacă asta vrei, nu mai contează nimic. Ştii cum e...sunt acele momente când ştii ca "asta este"! Deci...

ruxa spunea...

maria, pai imi place, dar ca atatea alte lucruri. n'ai vzt cate concerte sunt?? de "rokite" si sandale nici nu mai zic!

pisicot: inca nu este "asta este". in schimb sunt foarte multe posibilitati!

momentan ma doare capul si tre sa scot deundeva, din pamant, din iarba verde, neste kef de munca.

Anonim spunea...

si eu vreau la bon jovi :(
dc nu vine si in romania?

ruxa spunea...

pen'ca n'are el chef, d'aia. bani sa fie platit ar fi. da' nu vrea

ruxa spunea...

fitze! :)

Anonim spunea...

Chiar daca nu iti place Bon Jovi, tot te invidiez ca ajungi sa-l vezi live in concert!

Cat despre concertele lui in Romania ... nu stiu daca nu vrea sau pur si simplu vrea mai mult in alta parte si asta ii mananca tot timpul ... ;)

robin simion spunea...

da cheltuie-i odata. ce probleme ai si tu :))

robin simion spunea...

sau pune-i in cont

Monica spunea...

da'de ce te costa 600? hai sa-ti cautam o varianta mai ieftina!

Monica spunea...

:( e prea tarziu pentru avioane mai ieftine:(,spuse agentul din mine.

ruxa spunea...

cristina: bucurestii au o problema, ca's departe de europa vestica unde e musai sa faci concerte ca acolo's banii. ideea e ca nu iei mai multi bani pe productie, dar te costa mai mult. mai ales transport, apoi nu stii cu ce mana te lucru te intalnesti aici... inca nu s'tem o piata foarte atractiva. si nici nu avem acu stadion sau sala de spectacole ofertant de mare.. in fine, sunt multe de spus.

robin: ideea nu e ca mi s'a pus mie pata sa arunc 600 de euro in ceva. era vb de JBJ, da' nush daca merita atata. si ma gandeam, cu voce tare, care ar fi alternativele daca tot m'am trezit dispusa sa'mi fac o fitza de 600E

a! pai sunt in cont deja. ce, credeai ca keltui pe credit, sau cum!?:)

ruxa spunea...

monica, iata. 430 E numa transportul. cazare si ce'oi manca si ce'oi scapa (nitel macar) prin magazine... zic ca min 600.

ruxa spunea...

news e ca s'ar putea sa plec sambata. si ca o sa fie si meet and greet. makes it harder to resist

maria spunea...

e, vezi ca te-ai convins? plus ca mai faci shopping si acolo...

ruxa spunea...

shopping, hm..

maria spunea...

iar parfumul nu e decit o mica parte din aia 600 de euro, cu siguranta

ruxa spunea...

maria, cam 10 la suta :)

maria spunea...

e pai vezi? nesemnificativ

ruxa spunea...

nesemnificativ dar foaaarte bine mirositor

maria spunea...

nu cunosc, nu ma pronunt. ideea era ca iti ramin bani si de bon jovi

maria spunea...

nu cunosc, nu ma pronunt. ideea era ca iti ramin bani si de bon jovi

ruxa spunea...

imi raman. da' tot nu s'a batut in cuie :)
si, de azi dimi, se cere un nou sistem acasa.

maria spunea...

un nou sistem? eu nu cred ca am vreunul, crezi ca mi-ar trebui?

ruxa spunea...

ah, da, corect, care? pai am o multime de sisteme in casa. sistemul de tinut pantofi, haine (asta e defect, si asta tre inlocuit. sau respectat?), udat florile (saptamanal, daca rezista bine, daca nu, era treaba pisicii), hranit pesti (la fel)... d'astea.
da' acuma ma gandeam la sistemul pc caruia i'a murit o memorie si nici hdd-ul nu se simte prea bine. deja am ramas fara wow in el si cu 20 GB docs tinute pe un hdd mobil care nici macar nu e al meu!

maria spunea...

aaaaa what? pina la hdd am inteles, dupa m-ai pierdut. pai nu ai it la serviciu? io daca am cea mai mica problema cu laptopul il duc la serviciu si gata. se rezolva. dac ma gindesc bine nici cu sistemu de udat florile nu mi-e clar. le uzi si gata, ce-i cu sistemul?

ruxa spunea...

pai sistemul cu florile e ca ar trebui sa le ud mai des decat saptamanal da' numa cu frecventa asta imi aduc aminte sa le ud. wow e world of warcraft. stii ce'i world of warcraft, da?!

sistemul de acasa e desktop, nu laptop. laptop am la birou da' nu ma car cu el dupa mine decat daca plec in vreo delegatie or smth, al'fel mi'e lene.
desktopul s'a mai stricat odata, acu vreo doua saptamani, a venit IT-ul nostru, desigur, sa mi'l repare, da' e si de hard, nu numa de soft. azi a crapat iar si ma enerveaza de numa treaba asta!

maria spunea...

pai de aia e laptop, sa il cari. si nu, nu stiu ce e wow

ruxa spunea...

wow e un joc online. da' e mai mult de'atat. mult mai mult de'atat. si daca spun ca poti sa'ti desenezi singur caracterul, sa'i dai nume, sa'i alegi sexul, freza si accesoriile.. in fine, asta e cel mai putin important lucru in joc, dar daca'ti explic de misiuni o sa fie un comentariu prea lung. e misto, crede'ma!

la noi e aiurea cu reteaua, e foarte stricta toata treaba. nu pot sa'mi skimb nici ceasul la laptop fara ajutor de la IT, asa ca n'as putea avea acelasi laptop si acasa si la birou. nu fara sa renunt la net ori acasa ori la birou. imposibil, as zice

maria spunea...

hahaha si crezi ca la noi reteaua e un soft? pai la noi emisia e pe server, stirile vin pe server, cit despre schimbat ora la ceas nici vorba.

ruxa spunea...

tu poti sa'ti conectezi laptopul la reteaua de la birou SI la reteaua de acasa? la net ma refer.

maria spunea...

daca vreau da dar eu nu folosesc laptopul la serviciu ca nu am de ce

ruxa spunea...

well, eu nu pot. asa ca laptopul de serviciu ramane la serviciu, nu pleaca decat in delegatii, iar acasa am un desktop cu un sistem cam debil acum. si care tre skimbat.
dar tura urmatoare. luni plec la frankfurt :D,

maria spunea...

mie mi se pare mai simplu cu laptopul acasa decit cu desktop. ocupa locul degeaba

ruxa spunea...

de acord, dar na, sistemul asta era foarte tare cand l'am luat, acu vreo 4 ani, pe latop nu poti pune boxe d'alea multe, ca ar fi dificil sa te plimbi cu ele dupa tine..
plus ca lui sony ii place sa stea pe monitor, of, sunt o mama sentimentala!

maria spunea...

a, deci iar ai ajuns la sisteme

maria spunea...

a, deci iar ai ajuns la sisteme

ruxa spunea...

maria: pai da, un sistem nu strica niciodata la casa omului, io asa zic

miki spunea...

ce-ai fata, cum sa te duci la bon jovi, esti cu capul? e batran si obosit! e momentul sa joci dur: daca te vrea, s vina el in romania, nu te obosesti tu pentru el. si pe bani! pai 600 de euro... i-ati toate alea de le-ai enumerat, e mult mai eficient pe termen mediu si lung, zau asa.

bvulgari black e minunat.

auzi, dar eu ma tot intreb... asa obosit cum e, e bunaciune bon jovi asta. oare cum e sa fii fi-sa si sa-ti vezi colegele de liceu salivand la tac-tu?

ruxa spunea...

miki: pai ma duc. luni plec. ma intorc miercuri.
si se pare ca se lasa si cu meet & greet, asa ca o sa ma lamuresc indeaproape daca e batran sau nu. insa mie, zic, tot sambora'mi place mai tare. sper sa nu fiu dezamagita.

miki spunea...

pffff... cum de-am ratat ca de duci, ca se vezi ce morala iti faceam...

ma rog, acum m-am mai calmat. daca e batran, sa imi zici si mie. sambora e mai masculin, asta e mai papusel. depinde ce vrei. eu m-as descurca cu amandoi, in zile diferite daca i-ar deranja situatia. la bon jovi insa, admir faptul ca a ramas toata viata cu his highschool sweetheart. isn't that cuuuute?

miki spunea...

la jon bon jovi, na, sa nu se confunde cu trupa.

ruxa spunea...

ma, miki, dupa ce ca m'am decis ASAAAA de greu, dupa ce mi s'a luat bilet de avion, abia, ca se stie ca's sucita si ma coiesc, vii tu acu si zici ca nu merita?! pai cum nu merita?

si da, bulgari black e bestial, nu misto. nu intentionam sa'mi cumpar un alt parfum, ca am primit vreo trei de ziua mea (max mara - le parfum, burberry - the beat, si loewe - quizas, quizas, quizas) si mi'am mai luat si eu love in paris de la doamna nina, dar ce era sa fac, nu am putut sa rezist!

sunt extrem de sensibila la parfumuri, la miros in genere. mor dupa bulgari ala clasic 4 man, am si o istorie picanta cu parfumu asta. si el are una cu un magie noire. ce sa'i faci!? vida loca!

miki spunea...

a, pai daca a fost cu munca colectiva, atunci sunt de acord! sa ii faci poze cum numai tu stii si sa pui pe bloooog!

ruxa spunea...

daca am voie ii fac, zau ca'i fac :)
acu, ca ma gandesc, ideea cu plecarea afara la concerte a fost a lui pisicot, la alte concerte decat BJ, si ajung eu sa plec, cu o alta prietena. vida loca, ce ziceam!? :)

innuenda spunea...

Ce-am mai oftat eu dupa băiatul ăsta în adolescenţă. Mie mi-a plăcut şi îmi mai place. Şi când o avea 80 de ani cred că o să-mi placă. O fi având el trăsături mai efeminate, dar are masculinitate în atitudine. Which is great! Contrastul adică...:)

Am bifat: de mirosit Bvulgari black!
Auzi, ilinca, dacă tu, magie noire, ţi-ai luat bvulgari black, nu crezi că e cazul să-şi ia şi El Magie white? :))

Anonim spunea...

e bine ca te-ai dus daca iti place asa mult, eu unul nu as fii dat 600 de euro