10 apr. 2008

primim pe ym: ce este important


Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa.

Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga.

Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere.

Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.

Este foarte important ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei...

poza e luata de pe net, deci nu stiu, intre cei patru, care ce rol ar putea avea. feel free 2 imagine

25 de comentarii:

innuenda spunea...

Well, având în vedere că bărbaţii din imagine nu arată nici ca nişte hauskipări ori hendimeni, nici ca nişte froizi, dar nici ca nişte papagali dispuşi să plătească pentru o prinţesă comună la patru cavaleri, eu cred că fiecare dintre cei din poză mai degrabă ar admira-o şi ar face dragoste cu ea, decât orice altceva. :)

ruxa spunea...

mie mi se pare dragut primul, ar merge de amor. al doilea e bun de duhovnic, asa, al treilea (negru) cred ca e haios, bun de amic, iar ultimul ar putea sa faca piata si sa gateasca.
cum ti se pare varianta asta?

innuenda spunea...

Vaaai ilinca, fată rea ce eşti! Mie îmi place al doilea. Primul, deşi frumuşel, nimic de zis, e prea puţoi. Cu primul aş fi amică, al doilea ar fi bărbatul, ultimul ar fi duhovnicul şi băiatul de culoare ar fi simpatic să pregătim împreună coktailuri la petrecerile la care i-aş reuni pe toţi:)
Deci amorezul meu ar fi duhovnicul tău??!?:O)

ruxa spunea...

pai... nush, ca la cate pacate am.. ar da cam rar pe'acasa :)))))))

hadean spunea...

primul, cel cu parul mai lung e cam tinerel.si cu mana cam prea pe sanul fetei. si cu o expresie care-mi spune ca mana aceea ii va aduce in curand o alta bucurie.celalalt are o expresie usor pofticioasa si am senzatia ca i s-au umezit palmele.nu bag mana in foc pentru asta dar cred ca nu pupa nimic de data asta.negrul are expresia aceea de "pleaca astia, ciorbita te fac, pun jacuzzi-ul pe 200 de grade, o telina gasesc eu undeva, si poate si trei fire de patrunjel intre dintii astuia de se uita asa cu drag la tine". iar ultimul...ei bine, cred ca ultimul nu face altceva dacat sa-i verifice din cand in cand conexiunea la internet si sa o invite(in gand) la filme cu adam sandler.

innuenda spunea...

ilinca, ei ai pacate...n-ai! Esti aproape castă!
Hadean eşti mortal!! :)))))))))
Şi să moară, să facă, să dreagă că pari şi bun psiholog. Aşa aş fi gândit şi eu. Care şi eu sunt o bună psihologă!:D

ruxa spunea...

aha! ce sa zic! si cine a facut psihologie? a? hai, hai, s'aud! pai ilinca, bre! pffff!

innuenda spunea...

Hahahaha, asta e tare! Deci suntem, până acum, trei buni psihologi. Cine dă mai mare?:D

Măăăh, dar acu' tre' să dăm concurs, ca să rămână numa' unu'! Cum s-ar zice...Fie ca cel mai bun să câştige! Cine ne face probele acum...?

ruxa spunea...

da' di ce, dom'le, sa ramana numa' unu, ca nebuni is multi, iara ala care n'are macar o patologie asa, de vara, nu se exista! deci sa fie! fara numar!

oricum, io nu prestez decat adiacent, in sensul ca mai imi foloseste una-alta din ce'am invatat la scoala. si cand sunt mama ranitilor :)

innuenda spunea...

Păi, domnişoara psiholog, dacă frizează patologicul nu e de competenţa psihiatrului? Că eu aşa trăiam cu impresia.
Credeam că psihiatrii sunt cu nebunii, "noi", psihologii, cu nevricoşii:)))

ruxa spunea...

pai ce, daca te enerveaza dezordinea sau lipsa de punctualitate ori daca ai mania usilor deschise e de casa de nebuni? sau stresu? care e intrucatva patologic, daca'l iei in serios..

ruxa spunea...

(teoretic ai dreptate, insa: nu's patologii ca la carte)

innuenda spunea...

Oricum, va trece vreme până să accepte românii că au nevoie şi de psoholog. Nu-i ca la americani...

ruxa spunea...

nush. daca un mare procent din romani ar avea (in primul rand) aia sapte ani de'acasa as zice ca celalalt procent ar putea sa mai amane vizitele la psiholog.. :)

innuenda spunea...

Ştii că şi eu aş avea nevoie de psiholog? Pentru timiditate ascunsă cu o excelenţă diabolică.

Crezi că asta are legătură cu faptul că numai soţul meu îmi spune Bonsai?

ruxa spunea...

deschide YM, prima consultatie, moka :P
da' stai sa pun poze, ca iar ma certi! :p

hadean spunea...

innu, ma bucur pentru zambetele extinse.cat despre psihologie...in tara asta de psihiatrie e greu sa nu ramai cu ceva:-)

innuenda spunea...

Ilincuţo, nu intru pe mess decât dacă-mi şeruieşti poze din Tunisia. De consultat, caut un psiholog bărbat, că doar nu mă dezbracă la consultaţie. Şi e mai interesant. Că aflăm amândoi lucuri noi! :D

Hadean, mi-a plăcut ce ai zis. Şi în general îmi place ce spui tu când spui, pe unde spui.
Dar nu vrei tu să-ţi faci şi un blog de bloguit, în afara ăluia de papa-bun? Eu promit să intru. Şi mai ştiu şi alţii.
Blogul cu pofticioşii e mai mult o pagină web. Nu ştiu, eu nu mă simt ca într-un blog acolo. Nu mai ştiu încotro să mă uit, ce să citesc. Blogul tre să fie mai ca acoperişul ăla unde te adăposteşti de ploaie.

hadean spunea...

innu, mă bucur.serios. ai dreptate, blogul meu nu-i chiar un blog. a pornit ca o pagina web pentru pofticioşi şi i-am adaugat "jurnalul meu" pentru că simţeam nevoia să transmit mai mult decât reţete.pe care oricum nu le scriu eu, decat rar si de obicei pe alte bloguri, cand vreau sa ma dau mare:-). şi uite aşa, încet încet m-am trezit că postez în fiecare zi ca într-un blog, că devin tot mai blogger pe zi ce trece şi că reţetele mele stau cuminţi la rând(asta nu-i rău)în vreme ce pe www-ul meu se adună reţetele altora(nici asta nu-i rau).
sincer, nu cred ca as face faţă unui blog-blog, în primul rând pentru că ar trebui să mă deprind cu o nouă interfaţă pentru administrare (oricât de simplă ar fi, pentru mine e prea mult, nu-mi plac butoanele, tehnica modernă, deşteptăciunea asta "în prescurtări" şi prefer să le folosesc doar dacă e neapărat nevoie. vestea bună e că am cumparat şi adihadean.ro şi s-ar putea ca într-o bună zi să-mi iau inima-n dinţi. bine, pentru asta cred că ar trebui să mă confrunt puţin cu şomajul sau cu un concediu prelungit. sau să mă hotărăsc să trăiesc din internet, ceea ce cred că-i tot mai posibil.
nu vreau sa ma intind mai mult că nu mă mai primeste ilinca pe aici, de aceea trec direct la concluzie: apreciez că apreciezi:-) şi nu exclud blogul ca acoperiş de ploaie din planurile mele. doar că mai trebuie să aştepte puţin.

ruxa spunea...

ilinca nu se supara. da's de acord cu innu, sa stii!

innuenda spunea...

Bun, deci Hadean, suntem cu ochii pe tine...:) Cât costă să îţi cumperi un domeniu? Că mi-aş cumpăra şi eu pentru cabinetul de avocatură.

În altă ordine de idei, cred că e greu să administrezi/întreţii două pagini web/bloguri, dacă ai o altă profesie.
Eu am realizat pe pielea mea că sunt epuizată de când am blogul ăsta. Pentru că mai am şi alte lucruri de citit/făcut/dezvoltat şi care necesită tot ochi lipiţi de calculator, ceea ce mă face să mă resimt.

Cu tot dragul pe care-l am faţă de bloguit (că-l am, e distracţia mea numărul unu!), probabil că, la un moment dat, se va impune să renunţ la el. Şi ori îl voi şterge, ori îl voi lăsa în nelucrare, ca să se perimeze cătinel, fără să scot lumea în stradă:))

Am să-mi strâng însă textele cele mai dragi şi o să-i public Innuendei o cărţulie, în semn de mulţumire pentru bucuria pe care mi-a dat-o o vreme şi pentru oamenii interesanţi pe care m-a ajutat să-i cunosc. :)

Ilincuţo, plec şi eu în Yasmine Hammamet vara asta.:D

ruxa spunea...

da' de ce sa te lasi de blog, io nu pricep kestia asta. daca te distreaza, daca te amuza, why!?!

f bine, mergi, e tare frumu! si daca pozele mele au contribuit, cu atat mai bine! :)

hadean spunea...

innu: eu am plătit pentru www.adihadean.ro cam 35 de euro. asta doar pentru domeniu care, cel putin teoretic, e al tau forever din momentul inregistrarii platii. gazduirea pe un server e alta poveste dar de obicei firmele care ofera domeniile ofera si gazduire la preţuri rezonabile.pentru www.adihadean.com am platit pana acum cam 100 de euro (doar gazduirea pe un server pentru un an) iar domeniul l-am primit gratuit.
daca dai un search pe google dupa domenii.ro gasesti cam toate detaliile de care ai nevoie:-)si, mai important, de unde poti să-ţi cumperi domeniul.

innuenda spunea...

ilinca, păi nu mai am timp să studiez doctrină, jurisprudenţă, legi noi...nimic. Or, profesia noastră este una în care trebuie să studiezi tot timpul, că legislaţia e foarte dinamică. Iar eu abia am timp să-mi fac lucrările mele, de avocat. Şi ca să învăţ pentru def a trebuit să o fac numai noaptea, că ziua aveam treabă cu blogul:)))

Doar despre timp e vorba, despre nimic altceva. Şi despre uzura fizică. Ţi-am spus că acum 2 zile am dormit "de după-amiază" 8 ore !?! Nu e normal.

Adi, aşa o să fac. O să mă informez la sursă. Suma mi se pare în regulă.

ruxa spunea...

innu: ar trebui sa nu fie un stres ci o relaxare. mie asa'mi pare si chiar imi place :)
kit ca'mi mananca vreme uneori.. :)