20 apr. 2008

la multi ani, doamna!

uite, vio, esti regina balului, toata lumea vrea sa danseze cu tine! >:D<

10 comentarii:

innuenda spunea...

Hihihi, duamnă, sunt o regina balului care miroase a peşte. Da' dacă zici tu că vrea lumea să danseze cu mine...:))

Te pup, mersi, ilincuţo pentru... dedicaţiune! :D (ştii desigur că am volumul PC-ului afectat de viruşi, nu?)

Pisicot spunea...

da, da, da

ruxa spunea...

vio: e dancing queen de la abba :)
hihihi, si io tot peste da' nu miroase, l'am trantit in tava cu foi de dafin, vin si ulei peste dansul si basta! s'a gatit singur! :D

pisicot: deci zic bine, sau ce?! :)

miki spunea...

vaaaaai, ani de zile am plans la scena astaaa!! daca te platesc, imi faci si mie un asa cadou de ziua mea? te roooog!

miki spunea...

la scenele alea adica, la toate. trista copilarie cu atata boceala! :))

ruxa spunea...

m, e dupa vorba, dupa port. tu parca n'aduci a dancing queen. si nici nu postezi kestii d'astea despre varsta de la care nu mai primesti invitatii la dans, brrr, cum face innu! :)
io ma uitam la tom si jerry, doua filmulete pe saptamana, sambata, la gala desenului animat. vezi, daca n'am avut video!? copilarie fericita! :))

miki spunea...

beeeey, cum sa nu fiu dancing qeen? sunt disco dancing queen, cum nu ai mai vazut! ba chiar si nunti-botezuri si aniversari danciong queen. si nici nu ma invita lumea la dans de dancing queen ce sunt, banuiesc ca le las impresia ca ma descurc si singura, deci nu mai simt nevoia sa intervina :))

eu am avut video, dar n-am avut casete, ca le-am tot impartit prin vecini pana au uitat sa mi le dea inapoi si sertarul de casete era gol. atunci tata s-a suparat si nu mi-a mai luat!of...

ruxa spunea...

haha, tare aia cu "las impresia ca ma descurc si singura" :))
ah, mi;ai facut pofta de dans. cand eram mica, 22-23, asa, ma duceam in club a si'mi dansam toti pantofii pana toceam flecurile, ca fetele zalude din povestea lui.. andersen, cred ca era. dupa aia m'am facut de white horse si oldie's, si dupa aia am mai dansat numa p'acasa, prin sufragerie cu sony topaind in juru meu. of! :)

miki spunea...

ah, te rog sa iti revizuiesti urgent atitudinea! ce-nseamna babacizarea asta?!

ruxa spunea...

pai... dansez! da' prietenele mele s'au facut femei serioase si nu mai ies in lume la dans! si cu baietii nu ies la dans, care mai e fun-ul daca ti'i aduci de'acasa? :))