2 apr. 2008

dimineata pe racoare



m'am trezit odata cu maria, desi m'am culcat numa spre patru, cu motanul turuindu'mi in cap vrute si nevrute, ca el dormise pana la ora aia, si'avea chef de povesti si dragaleala (aka un fel de capete'n gura), c'a simtit, pasamite, ca ma pierde o saptamana.

ma bucur sa va spun ca daca nu ma trezeau telefonul, mama si soarta potrivnica (si, cred, red bull-urile baute aseara) m'ar fi trezit cu siguranta mirosul de ceapa prajita ce razbate pe sub usa apartamentului de la vecina de vav. bine macar ca'n dimineata asta nu prajeste peste d'ala puturos - thx god for small favors!

singurul lucru care ma consoleaza (momentan) este ca's asa de obosita incat poate reusesc sa dorm pe drum (ma duc in tunisia via cluj, mersi, ma, domnu mare si tare din america si domnii mici da' prosti din romania!) si scap de raul de autocar. pen'ca am uitat, fireste, sa iau de la farmacie nush ce prafuri din plante pentru asa cazuri. asta e.

vâr repede si'o pereke de toace in bagaj. just in case. inainte sa pun orice in geanta, domnul sony s'a vârât pe sine, dupa cum se vede. am dus munca de convingere sa'l scot de'acolo. a obiectat, spunandu'mi ca mereu si'a dorit o casa d'asta captusita cu matase. a sarit ca ars, insa, cand i'am zis ca e fas, nu e matase naturala!

hai, pa!

17 comentarii:

Pisicot spunea...

Have fun!

hadean spunea...

rău cu rău dar mai rău fără..
doar o vorbă, aşa, de consolare:-)
dicstracţie:-)

innuenda spunea...

Să dea naiba, ilinco, dacă mă faceţi să-mi cumpăr pisică (tu şi cu maria şi cu pisicot şi cu regina şi cu lorena şi cu toţi iubitorii ăştia de pisici, care mai şi scrieţi de ele pe blog) vă blestem să vă fugă pisica în lume! :)))

Pisicot spunea...

Innu, eu nu mă bag! Deci eşti de capul tău, da?!

maria spunea...

lol si stuart e in valize de cu le deschizi. petrecere frumoasa

maria spunea...

innu- nu trebuie sa cumperi ci sa iei pisica de pe strada

Pisicot spunea...

Bine ai grăit, Mărie :)

miki spunea...

ce gras si frumos eee!!!
si cu fatza asta se sperie el de pisicile vecinilor? si apoi ia moaca trista? haha, trebuie sa fie rupator de inimi!

innuenda spunea...

Ba nici nu tre' să ies pe stradă. Am în scara blocului fix 10 pisici. Vreo 5 complet negre, una negru cu alb şi restul gri tărcate. E drept că blonde n-am. :)

Pisicot am înţeles că ai crescut şi tu pisici înainte de înzmeunare...sau oi fi înţeles greşit...

Pisicot spunea...

Innu, incorect. Am avut o pisică juma' de an. Şi stătea cu mine şi Zmeu'. Şi el a fost responsabil pentru deportarea acesteia.

robin simion spunea...

sper ca nu ai uitat desfundatorul de nas din noptiera si campaignul din punga. te paste nesomn acolo si plictiseala pe drum.

Pisicot spunea...

Robin, o doare la bască! Stă cu burta la soare :)
(sau mai bine zis cu tatuajul ăla mişto)

innuenda spunea...

Aoleu, ilinca, pisicot îţi ştie şi tatuajele?!?

Veeezi, dacă ţi le-ai făcut la vedere... Astea dacă se fac, se fac în cotloane ascunse, pe unde ochiul orişicărui om nu a pus picioarul...Tre' să fie ca florile de colţ şi caprele negre...:))

Sper că mâine, adică azi, ne bombardezi cu veşti despre tine, cu poze, cu impresii, cu ce vrei tu...că ţi s-a simţit acut lipsa!:)

Pisicot spunea...

Innu, era ascuns :D

robin simion spunea...

tatuaj? care? unde? pun prea multe intrebari?

innuenda spunea...

Da' mult te mai speli, soro! Vezi să nu-ţi ştergi de-atâta frecat tatuajul ăla, că rămâne Robin a nostru frustrat pe vecie! :))))

ruxa spunea...

pisicot: sar'na, incerc!

hadean: maxima, asa a fost! :)

innu: nu fuge sony, are viata prea buna aicea! mancarica, joaca, somn de voie.. heh! are pana si pesti, de'adevaratelea, in acvariu (da' sa nu'i spuneti lu' petreanu ca mi'i confisca daca aude ca's pestii de entertainment pentru pisica!) si pe care'i ignora si tot io tre sa curat acvariu!

maria: sar'na, si tie, in amsterdam! mama, cat te invidiez, imi place orasul ala de numa!

maria: sau de la bacanie, asa cum am facut eu :)

robin: olinth am luat, ca's alergica la diverse. campaign nu, drumu a fost lung, da' nu m'am plictisit.. prea tare :)

pisicot: ah, dai din casa! :)

innu: ba ca nu, e'n decolteu, pe stanga, peste inima, ca inima si e (tatuajul).. inimi, de fapt, sunt doua, una mare si una mica.

robin: iaca, ai raspunsul mai sus :)

innu: n'am apucat inca sa fac baie, avui musafiri :)