1 apr. 2008

cel mai ciudat titlu


taman s'a dat premiul britanic pentru cel mai tembel titlu de carte. castigatoarea se numeste: "If You Want Closure In Your Relationship, Start With Your Legs", un fel de "fato, sfarsitul incepe cu picioarele inainte!" ori "inchide'i picioarele in fata la sfarsit". sau asa ceva.

am citit recenzii pe net si se pare ca volumul n'a lovit pe nimeni cu intelepciunile din interior. cartea e scrisa de un fost casanova si garda de corp care si'a facut de cap destul de mult pana sa se insoare, sa traiasca fericit si sa scrie cartea asta.

pe de alta parte, daca citesti titlul, e fix genul de sfat pe care l'ar da o femeie, pen'ca ei, domnii, n'ar zice "strange picioarele!" nici in ruptul capului!

ma rog, deci asta e cel mai neobisnuit titlu de carte in 2007, intr'un clasament realizat de revista bookseller. pe locul doi s-a clasat cartea "I Was Tortured By the Pygmy Love Queen", iar pe trei "Cheese Problems Solved", care nu e o carte despre halena sau BTS-uri ci, exact asa cum ii spune titlul, despre branza.

NB maria, pisicot, n'am gasit nici o carte motivationala pentru/despre pisici, asa ca poate avem sanse la un bestseller international! :D

Un comentariu:

miki spunea...

auzi, oare the pygmy love qeen a citit invataturile lui casanova-bodyguard in "If You Want Closure In Your Relationship, Start With Your Legs" si apoi l-a torturat pe baiatul de pe locul doi?

si daca da, branza ce treaba are in toata ecuatia asta? e aruncata la deruta sau deruta este indusa la deruta?

ei?