25 feb. 2010

spre timisoara, cu drag!


timisoara e primul loc din romania in care m'am simtit ca acasa, si asta de cum am pus piciorul pe peronul din gara de nord, intr'un final de februarie 2002. ma aflam in orasul de pe bega cu treaba, o colaborare pentru reportajul unei televiziuni nemtesti. ma leaga niste amintiri cu adevarat speciale de acest oras iar printre ele se afla si un anume meci poli-dinamo, vazut pe stadion, intr'o atmosfera incendiara desi ploua cu galeata!

timisoara e aproape in alta tara si in primul rand asta se datoreaza oamenilor de'acolo. viata curge parca in alt ritm, iar eu, obisnuita cu mitocania bucurestilor, m'am simtit acolo ca'ntr'o oaza de civilizatie. in 2004 si in 2008 cand am revenit acolo, tot cu treaba, oamenii si locul n'au facut decat sa'mi intareasca impresia.

nu mi'i de mirare, deci, ca timisorenii au sarit in ajutorul lui daniel. mile, marieta, andrei, tudor, nebuloasa, tomata - sa ma iertati daca inca nu va cunosc si amintesc pe toti, o sa rezolvam curand "problema" asta! - s'au mobilizat si au organizat ditai evenimentul, concert, mancare si licitatie, mai ceva ca o armata de profesionisti intr'ale event managementului! ah, uite, pe blogul zanarimii apare TEAMisoara intr'o formula ceva mai completa.

au sarit in ajutor si adi hadean (dâng!) care o sa gateasca bun de tot, ca de obicei, si florin chilian (iubi, esti pe sufletul meu!) si zeci de alti oameni, zani si zane, care au donat obiecte de suflet si vor fi prezenti sambata seara de la ora 19 la hotel timisoara pentru o adevarata gala si tur de forta in acelasi timp. iar daniel va putea sa ne urmareasca online - ce bine!

eu, una, ma inclin in fata voastra, si vin sa va sustin! dar nu vin cu mana goala! am, de la cristi stefanescu (il stiti, pe twitter e @icst) si a sa doamna, o fotografie si un tablou, numai bune pentru licitat!
TEAMisoara, ne vedem sambata! sper, si cu o alta supriza faina! ca asa sunt zanele - mereu surprinzatoare! :)

PS pana la timisoara, insa, #zanarim diseara in club fire un eveniment Folk for Life. bucurestiul, se aude? ne vedem acolo!

4 comentarii:

angela tocilă spunea...

Să treci şi pe la Oradea cînd ai ocazia :)

Vali spunea...

M-am uitat ieri seara dupa tine dar nu te-am vazut sa te salut.

ruxa spunea...

angela: am fost la oradea, si mai vin, ca n'a fost rau deloc!

vali, am fost peste tot, si greu de ratat, zic eu

Vali spunea...

:)