20 feb. 2010

jazz for life


mai mult decat un concert, un adevarat spectacol pentru viata! in crama de la berestroika, evident neincapatoare si foarte calda (la propriu si la figurat) - noroc cu berea! asa a fost jazz for life, un eveniment organizat pentru daniel raduta.

emotii mascate cu zambete, ultimele pregatiri, chestii organizatorice (diana, vezi cum nu zic nimic despre peripetii?!), sorina, care e un bulgare de energie, oamenii locului si glumele sefului de sala care, pe langa bere, aducea si zambete pe fetele celor prezenti.

concertul a inceput cu let it be si apoi ne'a trecut cam prin toate genurile muzicale, de la jazz, la opera, samba, revolutionare (hasta siempre) si.. populare! de notat si cei trei care au acompaniat'o: columbianul fabian sanchez - percutie (foto), cubanezul raubel torres (bas) si peruanul gustavo alcantara la clape.


si sa nu uitam de guest starul copolovici care, daca se lasa de PR ori bucatarit, sigur poate face cariera pe scena, atat la impuse cat si la program liber de improvizatii pe tema data!


sorina are o voce de te'nnebuneste si'a reusit sa bage publicul in stare speciala de la prima piesa si pana la ultima, plus biiiiis, urale, batut din picioare si aplauze puternice!

cred ca cel mai emotionant moment (pentru mine, cel putin) a fost acela in care, cu daniel "prezent" prin telefon, toti cei de fata l'au aplaudat, incurajandu'l in acest fel - wow!

am vandut bilete, am dansat, m'am emotionat, am intalnit oameni faini si am reusit sa strangem 2200 de lei pentru daniel intr'o actiune offline organizata aproape exclusiv online!
foto si filmulete gasiti la piticu, cameramanul de serviciu :)

urmeaza alte doua evenimente pentru daniel, pe 27 la timisoara (detalii si la hadean pe blog) si pe 28 in bucuresti - detalii curand pe blogul clanului zanaresc
si, ah, era sa uit, anca bundaru si oana portase merg marti, pe 23, de la ora 22, la radio lynx sa vorbeasca despre sistemul sanitar in contextul cazului daniel raduta. emisiunea "trei ceasuri (g)rele" cu andi tutescu.

si mai am sa v'anunt si alte evenimente, pentru aceeasi cauza: romania saves ITself!

PS voila zana portase, baghetand magic: dâng!

Niciun comentariu: