7 iul. 2008

stai in puala mea sa'ti dau un inel

(ca sa nu uit - da' cum as putea? - foarte tare show la manu chao, placut mult mult, dansat corespunzator. tras o fuga la nelly (na, sa nu zic ca n'am vazut'o), dar revenit repede la manu. in rest nouvelle vague, o la la! si solistul de la manics, miam miam! si silent disco, claaar!)

***
revenind la topic..
da, ma, e o emisiune la euforia care este, se cheama "inelul cu diamant" sau asa ceva. vazusem niste promo, cica un miliardar sau milionar, oricum, o persoana cu multe zerouri, ii da unei tinere un inel cu diamant - se cauta tinere, trimiteti CV la euforia. booon. ei bine, ieri (cred) am vazut o scurta bucata din frumoasa productie de televiziune.
zece mandre'n toate (si toace) cele, nu misse, da' nici chiar penultimele femei de pe planeta, stateau insirate mot in fata printului, meliardarului, melionarului, menunatului cu stea in frunte si zerouri multe, rooooobeeeeeert negoitaaaaaaa!


acuma... io pricep ca fat frumos are o lipsa de imagine, e om politic, VP la TSD, vrea si el sa apara. a mai declarat (daca nu ma insel) ca vrea sa se duca si pe luna. inainte de asta, insa, face pe barbatu fatal si dorit la euforia.

in bucata de show (sur)prinsa de mine se facea ca fetele defilau iar proba la care erau supuse era aia de masuri. adica ... masuri. adica melionaru s'a sculat de pe canapeaua pe care se lafaia in platou si s'a repezit cu centimetru sa le masoare pe mandre. bust, talie si solduri. dupa care toata lumea de pe'acolo, prezentatori, melionar si juriu, a inceput sa comenteze asupra aspectului de celulita, mai vizibil sau mai putin vizibil, ce sa faca fetele, daca e instalata, la ce salon sa le duca si mi se pare ca am vzt si niste scene cu epilat, inclusiv inghinal. jap jap.

o alta proba, la care io, una, n'am rezistat pana la final, a fost defilarea in costume de baie pe un podium instalat (cred) in salina de la slanic, in fata, ta daaaa, ce idee, nu?, minerilor.

acuma, e drept, p'alea cu le'a obligat nimeni cu cutitu la gat sa participe la macelarirea publica, da' daca tot au gasit niste fraiere care spera ca se marita c'un fotbalist, n'ar putea, totusi, zic, sa'si bata mai putin joc de ele?

5 comentarii:

hadean spunea...

tu vrei sa ma faci sa ma uit iar la televizor? (mă mai uit dar puţin, tot mai puţin):-)))
frumos băiat.altul mai potrivit să critice adunarea celulitică nu se putea găsi.

ruxa spunea...

adi: pai poti sa te uiti la asta, e safe, ca nu rezisti mult, serios :)
ah! si, musai, dar MUSAI, sa nu ratezi emisiunea curat-murdar de la prima tv. o chestie mai funny nici ca se gaseste!

innuenda spunea...

Doaaamne, bine că atunci când revin eu de la birou nu mai apuc emisiuni pe la TV, decât pe Mircea noctambulul!:)

ruxa spunea...

asta e in we, asa ca ai putea avea sansa de a vedea minunatul show :)

ana spunea...

world´s goin down at the speed of light. errr.. i mean diamonds