24 iul. 2008

seek and destroy

ete na! am scris un post si'am apasat aiurea si s'a dus. deci, ieri, metallica. am plecat de'acolo plouata, mai ales la propriu, cu hainele lipite de mine, reci si ude. as fi vrut mai multe balade, in amintirea vremurilor in care bateam muntii si ascultam, la un casetofon cu baterii, piese de pe "albumul negru". n'au cantat decat nothing else matters, pe care au macelarit'o pe la jumate, si in rest piese mai recente si mai suparate. sunet clar, dar mai incet decat mi'ar fi placut, dat fiind metalul.

in rest, ma enerveaza reclama pe care si'o face romtelecom cand suni abonatii de fix, se baga pe fir si'ti povesteste, vreo 30 de secunde daca nu si mai bine, despre noul lor plan tarifar dupa care o voce suava iti spune ca ai acum legatura cu numaru' solicitat. asa ca va puteti imagina cat de mult am injurat romtelecomul la ora 7 trecute, cand inca eram la casa presei, cautand si negasind taxiuri, si la fiecare numar scurt format, pierdeam inca niste timp ca sa ascult despre noul plan tarifar de care oricum mi se rupe. die, die, die!

si ma mai enerveaza neste kestii, vezi titlul, dar "a pr never tells"...

6 comentarii:

Ionut spunea...

Se vede ca nu te pricepi sau nu iti mai aduci aminte de Metallica. :D

Au cantat toate baladele lor, mai putin Unforgivenurile. ;) Nothing else Matters a fost cantata perfect, n-au macelarit absolut nimic. Iar piese recente n-au cantat DELOC, pana la bis n-a fost nici o piesa mai recenta de 91. :D De fapt au cantat in cea mai mare parte piese vechi si foarte vechi, din perioada 83-88.

ruxa spunea...

ba au macelarit'o. pe album are vreo sase minute!!!

in rest nu ma pronunt

hadean spunea...

tunatoare eşti astăzi:-))

ruxa spunea...

adi: sunt zile din alea in care toate trebuie facute acum, sau acum cinci minute, si vin in grup (dez)organizat de minim doua..
deci n'am vreme de politeturi prea avansate :)

miki spunea...

iti dai seama ca toate astea se intampla special pentru tine. adica... este practic imposibil ca romtelecomul sa pun placa enervanta tocmai cand nu gasesti taxi, ca metallica sa macelareasca tocmai cand tu vrei sa auzi, sa ploua cand vrei sa fie soare... pent tine sunt toate! si i-ai mai incurcat si pe altii cu jinxul tau. adica... ce vina aveau ceilalti spectatori astfel incat sa ii ploua pentru ca tu vroiai soare sau sa macelareasca piesa doar pentru ca tu vroiai sa o auzi?!?!

...gasesti logica pe undeva? :))

ruxa spunea...

miki, eee, esti draguta, adica crezi ca toate astea sunt pentru mine? pentru mine? eu, asa mica si neinsemnata? hm.. ce sa zic, nu's vreo persoana modesta, da' acuma chiar nu cred ca e drept sa'mi arogi mie atatea calitati incat sa merit asa tratament special dedicat..
pe de alta parte, ce sa zic, poate a fost, pen'ca am mai fost eu la un concert la care a plouat si mi'a placut kestia asta :)

PS daca i'ai cunoste pe unii dintre colegii mei n'ai mai pune intrebarea asta. sunt ATAT de antrenata pentru orice logica, chiar si pentru lipsa! :))