15 iul. 2008

leapsa

de la nelu.

1. oricare

(si, uitasem, piesa lui andries)



2. sa'mi fie dor (nu fac nici un efort, zau)
3. eu insami
4. sa uiti ca esti om

vine si aia de la pisicot, da' vine mai incolo, cand imi mai amintesc ce ma mai streseaza in mod constant. acu nu vine, ci se duce. ilinca. acasa. in sfarsit!

update:

... si intrebaaaarileeee suuunt:

1. Ziua cea mai frumoasa?
2. Lucrul cel mai usor?
3. Cel mai mare obstacol?
4. Cea mai mare greseala?

16 comentarii:

miki spunea...

poooiii... de ce sa ma pui sa caut prin alte parti intrebarile ale caror raspunsuri le-ai dat? imi strici comoditatea... o sa imi pun copiii sa tipe la masa ta!

ruxa spunea...

ha ha haha
pooooiiii.. eu am raspuns, na. nu m'am gandit sa pun si intrebarile, ce, suntem la scoala.. aaa, cate judete are romania? nu? asta m'ati intrebat. paaai... aaaa, care era itnrebarea? :))))

miki spunea...

te salveaza pe tine altele asta e norocul tau! :)

ruxa spunea...

nu e noroc, bre, e stiinta :D :)))

nelu spunea...

frumos rău punctul 1 :)

ruxa spunea...

andries sau ilinca?
(nelu pus la colt, ce sa zic, ce sa zic?) :))

nelu spunea...

aia cu cea mai frumoasă zi e oricare. e mişto şi piesa lui andrieş, eu mă refeream la răspuns. offf

ruxa spunea...

multamesc, nelu :)

Anonim spunea...

Buna alegere (ma refer la Andries). Place mult piesa asta. Nu e zi in care sa nu o ascult! (Si sa o dai la maxim cand vor tipa cpiii lui Miki la masa ta!)

ruxa spunea...

teo, da' ce patimesti tu cu piesa asta, ca e drept ca e cea mai frumoasa zi acolo, da' e ipotetica, adica wishful thinking, io sunt sigura ca e mai bine de'atata si raman cu "oricare"-le meu :)

copiii lui miki nu se vor apropia de masa mea ca si eu m'am jucat cu cornete cand eram mica, da, sa ne intelegem. sunt o tanti rea! :)))

Anonim spunea...

Ha!Ha! Pai, mai tanti rea, piesa imi place pt k ...nu stiu, are un pic de tristete, speranta, amintire, iubire, regret, rasfat si un pic din fiecare din noi cei care simtim, iubim, vrem, regretam, ne rasfatam, speram si recunoastem asta. Pe blogul lui nelu am spus, si e valabil si pe blogul tau, k pt mine cea mai frumoasa zi e in fiecare zi (kiar dak nu toate ies cum as vrea sau lumea din jur imi zgarie globul meu de sticla, dar exista in fiecare zi un ingredient care face k fiecare zi din viata mea sa fie cea mai frumoasa). Dar nu vreau sa para o lauda. Ar fi frumos sa simta asa toata lumea!

miki spunea...

copiii mei vor fi pregatiti pentru a ataca frontal tantile rele!

ruxa spunea...

teo, da, ar fi frumos, dar eu cred ca'ti trebuie o gena speciala pentru asta, pentru fericire. unii o au, altii nu. eu o am. pana acum.. sper sa nu se epuizeze odata cu trecerea anilor :)

miki, copiii tai nu stiu ce'i asteapta, zau! :)

miki spunea...

noroc ca e mama lor perspicace! :D

Anonim spunea...

Nu m-am nascut cu gena asta. A insamantat-o, k sa zic asa, cineva in mine dupa episoade mai uratzele (k sa nu le zic de-a dreptul triste - miki stie!), in urma carora din cele 9 vieti de pisik, pe care cred unii k le am, am mai ramas cu vreo 4. Suficient sa ma bucur de fiecare cea mai frumoasa zi din viata mea.
@miki: imi si imaginez copilasii tai care nu stau locului o clipa si ii fac viata grea lu' tanti ilinca! :))

ruxa spunea...

vai cum suna, tanti ilinca! :))
teo, nici io n'o am p'aia de acasa, ca ai mei n'o au. poate de la bunica'mea, cu ea seaman ca spirit, incapatanata si libera.

si cu vietile alea.. fiecare am avut culmi in viata, si mai bune si mai rele, dar mie, cand mi'e rau, tot in mine ma intoc ca sa gasesc energia de a merge mai departe. e acolo, stiu eu :)

miki: o, tu nici visezi cati in cale mi s'au pus. si pe care i'am avut foarte simplu, c'un suras :)