9 iul. 2008

kiss the rain

furtuna mi'a dat noaptea peste cap. intai am asteptat'o, iar apoi, cand a venit, aproape ca nu m'am putut desprinde de fereastra. m'am straduit sa prind un fulger, am tras vreo 2-3 sute de cadre, si, fireste, cum luam aparatul de la ochi, cum mai aparea un fulger, parca se fereau sa fie pozate. am prins cerul luminat ca ziua, si, pana la urma, si un fulger. si, spre dimineata, vreo 3-4 ore de somn.


sony, care e un motan brav, a stat ce'a stat pe geam, dupa care a avut chef de joaca, cu mrau si fuga-fuga prin casa, dupa care, la un moment dat, cand a fost al mai mare si mai mare tunet, a venit cumintel si s'a asezat langa mine, cu urechile date pe spate si coada stransa sub el. pe la 9 jumate a facut un pic de ochi, a venit in sufragerie dupa mine, a cascat de doua ori si s'a dus inapoi la somn, fericit ca doarme pe perna mea si nu e dat la o parte.

eu sunt keauna de doua nesuri, dar mi'a placut mult. mai vreau!

14 comentarii:

hadean spunea...

am incercat acum doua nopti sa prind un fulger.n-am reusit. si la oradea sunt timide:-)

hadean spunea...

poate ar trebui sa incerc cu un paratrasnet mai mare?:-)

ruxa spunea...

lol
tu vezi cu pastele, nu's sigura c'a tinut.
se prinde in felul urmator: tragi pana'l prinzi. nu e usor. si tre sa ai rabdare. dar functioneaza. o sa postez fot cand ajung la birou.

ana spunea...

costa mult furtunile astea. dar daca se renteaza..

oio cred ca am serioase sleep debts, de nu-mi permit ..ca de cand n-am prins o furtuna, multa seceta, mon cher .. multa.

ruxa spunea...

anna: try harder, e mai mult decat satisfacator :D

maria spunea...

offff, toata lumea vorbeste de furtuna de azi noapte. numai eu am dormit oare?

Iza Oana spunea...

eu doar le privesc:P Nu m-am chinuit niciodata sa le prind in poze;)) Cine stie, poate candva am sa ma apuc.

ruxa spunea...

maria, sunt sigura ca nu esti singura

izaaa, bine'ai venit! nici eu pana aseara, da' aseara m'am incapatanat, na!

innuenda spunea...

Maria, nu doar tu. Şi eu am dormit devreme. Şi încă am dormit cu geamul deschis. Mie îmi place mult să adorm cu sunetul ploii pe tăblie, nu ştiu de unde mi se trage. La un moment dat, m-a trezit un zgomot (o fi fost vreun tunet mai baritonal), dar imediat ce am auzit cum bate ploaia de frumos în geam, m-am liniştit!

Ilinca, tu ai fost ca vânătorii de tornade aseară. Numai că ai vânat fulgere. :)

ruxa spunea...

innu: si ele pe mine! dar zau ca mi'a placut! :)

miki spunea...

mie nu imi plac furtunile de acasa. furtunile din concediu sunt intotdeauna mult mai cul. alea la care ai timp sa te uiti fara sa ti-o ia mintea razna catre alte lucruri de peste zi. si mai ales, imi plac furtunile de pe mare. pe-astealalata le vad de o viata intreaga. deci vezi, draga ilinca, in aceste conditii pare aproape justificat faptul ca m-am intrebat daca tu nu ai avut geam la camera cand erai mica sa te uiti la furtuni :D

ruxa spunea...

pai geam aveam, dar aveam si perdea (ceea ce la mine acasa nu se exista) si, dincolo de geam, un pom, o strada si un alt bloc. deci cerul era asa, o fastie mica la capat de bulevard. la mine acasa vederea e larga, remember, am si postat poza la um moment dat :)

miki spunea...

mda, i remember. chiar m-am gandit ca o sa mi-o arunci pe-asta cu view-ul pe masa, deci eram pregatita. dar totusiiiiiiiiiii....

ruxa spunea...

vezi, ma, vezi, cum functioneaza intuitia asta feminina, oaleu! :)