10 iul. 2008

feriti-va de piarus

am mai zis, in diverse ocazii, ca prea multe piarizme autohtone ma fac sa lacrimez tragicomic a rasu-plansu. rasu ca's proaste (sorry, nu's neaparat misogina, da' majoritatea's femei, ce vreti?!) si plansu' pen'ca, teoretic, facem parte din aceeasi tagma. si exemplific:

"Directia 5 ne face cunostiinta cu Ambientalul Cosmic

In urma cu cateva zile Directia 5 a lansat ce-l de al 18-lea album,''Ambiental Cosmic''. Noul proiect este raspunsul la reactia celor care au inteles si au apreciat albumul ''Ambiental'', lansat in urma cu doi ani. Albumul este dedicat persoanelor cu o maturitate emotionala (una-doua, acuma ce mai conteaza?), capabile sa asimileze imbinarea inedita intre sunetele naturale si cele electronice.

(...)

Albumul contine duetu Stralucire, melodie ce a fost inregistrata in colaborare cu soprana Operei Nationale, Irina Iordachescu, ce poate fi ascultata (melodia, soprana...) pe site-ul formatiei (virgula sau doua puncte) www.directia5.com

In luna octombrie, Directia 5 va organiza un spectacol pentru toti fanii care i-au sustinut pe parcursul ascensiunii lor. Cei 4 membrii ne-au promis un spectacol de mari proportii care nu trebuie ratat"

semneaza
eveline.osnaga@gmail.com
si
eveline_osnaga@yahoo.com
si
eveline_osnaga@yahoo.com

la o simpla gugaleala, despre tanti asta aflam ca e scriitoare. n'am nimic impotriva. da' sa se lase de PR, atata i'as dori. si daca se lasa se pr poate se apuca de mioara avram. multumesc.

ps albumul e misto, l'a avut JN insert vinerea trecuta si asa am apucat si io sa'l ascult. nu va feriti de el.

17 comentarii:

maria spunea...

hahahahaha

Mihai spunea...

si-a dat numarul de telefon, let's prank call her :D

ruxa spunea...

da, maria, e de ras. da' cu juma de zambet, asa, cam hî hî hî, asa ceva :)

mihai: las'o, saraca, nu pricepe ce i se intampla

Pisicot spunea...

Şi tocmai ai demonstrat ce înseamnă goodPR.

ruxa spunea...

blushing :)

miki spunea...

nununu, n-are cum! n-are cum! tre sa fie fake sau ceva, e absurd! poate......

....


poateee....


trebuie sa fie ceva!

ruxa spunea...

miki: am pus si link, pentru conformitate. are cum, iaca, e acolo, postat! deci chiar e pe bune. din pacate.
da' ce, tu ai de'a face numa cu piari exemplari de nu stii ca se poate? si nu numa ca se poate, dar se si poarta.. :((

miki spunea...

bai, ai mei astia de se tin de capul meu, sunt mai light. doar unii, putini, zau, fac greseli si greselile sunt tip nivele in loc de niveluri sau altele ca asta. doar o data, de doua ori am primit metrii in loc de metri, deci na... asta zici ca s-a straduit sa iasa rau!

ruxa spunea...

avea dreptate badea aseara: piarizde, of of of

maria spunea...

de-astia asa distrusi nu am gasit nici eu. uite recomandare de citit,http://www.jeg.ro/cuvant-sau-text-pus-in-fruntea-unei-lucrari-sau-a-unei-parti-distincte-a-ei-indicand-rezumativ-sau-sugestiv-cuprinsul-acesteia/

ruxa spunea...

maria, foarte tare. poate la domnu jeg asa o fi, dar eu intreb, in general, nu numa cand sun de serviciu, daca persoana care a raspuns poate fi retinuta nitel. si, ha haha, la mine mai degraba suna telefonu decat sun eu :)

ah, si mai e o categorie de consumatori care ma amuza teribil, inainte sa insiste si sa ma enerveze: aia care ma gasesc pe site la contacte, si la mine scrie director PR sau ceva de genu si ei isi imagineaza ca eu sunt persoana din companie careia ii pot trimite comunicate de presa, indiferent de natura comunicarii. ceea ce, fireste, e eronat. de obicei le raspund si le zic ca nu la mine tre sa ajunga, dar sunt unii care insista si nu ma scot din baza de date. aia primesc ban. si nu prea mai intra nici in ziar. daca au pr prost inseamna ca si compania/produsul/managementul e la fel. si noi nu mintim poporul, daaa? :))

Anonim spunea...

ah, am primit si eu, in plic, o chestie asemanatoare, acu' vreo luna. da' am uitat s-osganez si sa o dau pe mail

ruxa spunea...

catalin, nici acum nu e timpul trecut. fa'i onorurile :)

Iza Oana spunea...

inseamna ca eu sunt o norocoasa: in general primesc comunicate clare si corect scrise din punct de vedere gramatical. Cam seci uneori, e drept. Dar, no, nu toti s-au nascut scriitori. In schimb, periodic, am bucuria de a ma delecta cu acele comunicate trimise pentru evenimentele Carturesti si concepute de Cosmin Lungu. Sunt de-a dreptul delicioase:P

hadean spunea...

incerc sa-mi imaginez cum scria daca NU era scriitoare. brrrhaaa

ruxa spunea...

iza: eu sunt mai mult expusa la piarisme, poate d'aia.. sau au ceva cu mine :))

adi: ai o zi prea buna? :)

hadean spunea...

:-))