7 feb. 2010

iarna pe ulita

mai degraba silita de promisiunea facuta alor mei, cum ca azi ii vizitez, pe la patru, imbracata mai serios ca baba dochia, am purces la drum. drum de vreo zece minute, c'ai mei stau aproape. dar chiar si'asa, din casa, de la adapostul caldurii si termopanelor, situatia externa parea de'a dreptul inspaimantatoare.

afara, insa, nu era frig. mai rau cu vantul: cand se inteteste si daca'ti vine peste fata are forta necesara sa'ti dea jos gluga de la geaca, p'aia de la hanorac si caciula (dac'as fi purtat, dar nu purtam, sic!), ba chiar si pe tine, cu totul. noroc ca aveam sa'i inapoiez tatalui meu niste carti... destule, deci eram o persoana cu greutate! :))

ajuns la ai mei, dar parca tot nu era destula plimbare. asa ca am pornit la pasi (marunti) prin cartier, spre titulescu. afara, peisaj de basm, alb ca'n povestile lui andersen. pana cand vine iar o pala de crivat de te ia pe sus! noroc cu cumparaturile de la mega image!

si acum, poze!

3 comentarii:

innuenda spunea...

Brr, m-a luat frigul numai cât m-am uitat la poze, ilinca.

Dar, mă rog frumos, de ce nu porți mata căciuliță, huh? :) Sunt atâtea modele simpatice, asortate cu fulare și mănuși, care sigur ți-ar sta bine(mai ales că ai părul lung). Hai, poartă căciulă pe viscol, nu fi...pitzi!:D

ruxa spunea...

hihihi, de la mine pana la ai mei zau e cale scurt. si aveam gluga de la hanorac si gluga de la geaca. mai mult decat suficient. daca nu vine vajul sa darame toata constructia!
:))

Suflet naiv spunea...

Ti-ai luat pensia?