12 feb. 2010

despre zane. brave!

zanele, am invatat la cursul de imagologie, sunt niste fiinte (supranaturale) care fac fapte bune si uneori, doar uneori, se enerveaza. si'apoi vai de cel ce nu cedeaza!

al'fel, in viata lor civila, sunt niste fete, femei. cochete, dar cu temei.

irina, de exemplu, e ca ursu daca vrea. vorbeste ca mierea (daca nu te iei de ea). are o pasiune pentru pantofi. dar, acuma, zau, care zana de conduri interesata n'o fi?

bundaru? ea e blonda exceptiei. face poze contra deceptiei. e plina de suflet si generoasa de lauda rugby. desi e un sport oarecat violent, daca pe mine ma'ntrebi.

la portase te uiti ca matza'n calendar. si vorbeste mult (mai mult decat chinezu, e clar!). e a mai rockerita zana. si e buuuuna! :D

anca zisa si innocente... va rog sa n'o credeti, ca uneori rosteste vorbe de'a dreptu' indecente. il ameninta cu expulzarea pe pitic, dar ulterior il primeste miloasa in casa si'i da chiar si supa. la plic!

mika pana ii zice altei zane, dar nu va luati dupa aparente. poate ca face reverente, dar, cand e cazul, loveste mai taioasa decat lama.

la urma, dar nu ultima, se intelege, e zana diana. care, si cand nu vrea neaparat, ii pune serios pe ganduri pe cei pe langa care trece. subtire ca o trestie, dar sa vezi ce chestie! nu cedeaza nici la vantul al mai turbat, ca doar impreuna o intreaga lume'am mobilizat!

si'as mai fi si eu, nu ruxi, ruxa! si doar cand in cand ilincadima - pr printre randuri (n'am gasit alta rima!)

pentru voi, zane, si pentru ca every storm will start with just a drop of rain:

2 comentarii:

Diana spunea...

hihihi! word sista'!!!

john spunea...

Esti zana -mama