25 sept. 2009

s'a dus naibii cariera'mi de pianista!

cu cateva exceptii de bun simt, nu am vreo preocupare constanta pentru sanatatea mea. ma duc de doua ori pe an la dentist si de doua ori pe an la doctorita andrei. in afara de asta, daca ma doare capul, suport, daca am migrena... am mai povestit despre asta, daca racesc iau coldrex sau nici macar.

dar ma iau, desigur, de toata lumea care se plange de diverse, ii indemn, responsabil, mergi naibii la medic, ai grija de tine. ca orice lup moralist, insa, eu nu ma duc naibii la medic si nu am (naibii!) grija de mine.

ma duc, rectific, atunci cand ma doare. tare. maseaua, capul, diverse alte componente indeobste feminine, si, mai recent, mainile. incheieturile. de vreo trei-patru saptamani ma trezeam cu mainile butoiase, sa nu pot sa strang pumnul si nici sa tin periuta de dinti cum trebuie. azi asa, maine asa, poimaine niste aulin, las' ca trece, da' nu trece, bine, pisici, la naiba, mama, ia'mi si mie trimitere, si asa am ajuns, in sfarsit, la medic.

am poliartrita, ca sa vezi. si mama are, si bunica, si poate si bunicile unora dintre voi. nu e mare lucru... cand ai 50-60 de ani. io am jumate si cica e mare lucru. azi mi'am facut radiografie (dupa vreo zece zile de la trimitere, c'mon, doar nu ma dezic!) si, pentru ca n'arata stralucitor, luni m'am decis sa ma duc sa'mi fac si analize, cum ar veni, sa se afle, dom'le, cauza (asa de tanara, domnisoara, nu e'n regula - hai, pe bune! serios? stiu si io ca nu e'n regula, ca ma doare! d'oh!)

dar pana atunci, diseara, ma duc la un chef! doar n'o sa stau, asa, cu mainile'n san!

a! daca aveti pofta de comentarii, pls, nu vreau ce nasol, da' ai grija samd si nici morala. asta se presupune ca e un post amuza(n)t! haz de necaz, cum ar veni! asa ca un cantec vesel sa cantam!

later edit: acum am vazut ca pe rezultatul radiografiei scrie ca am 55 de ani! =))

7 comentarii:

un lau necesal spunea...

felicitari, eram sigur c-ai sa reusesti de tanara.

te-ai apucat sanatos de PR, se pare


cheers mate!

ioana. spunea...

ah, doctorii... :) si eu am ajuns recent intr-o astfel de vizita, iar doctorita a fost incantata de povestile mele cu house md.

dunhill spunea...

rusine. stii foarte bine ca ai 75. nu te mai da tinerica:)

dunhill spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
nelu spunea...

55 de ani..super, mai ai nitel si iesi la pensie :))

DoDu spunea...

Si cum a fost la chef?

ruxa spunea...

laul, mersi! datorez accest succes parintilor, fara de care n'as fi avut gena afecata, dar si sefilor, fara de care gene afectata nu si'ar fi putut face de cap pe baza de stres!

ioana, doctorita mea e cool enough. nu dr house material, dar e misto.

andreea, m'ai prins

nelu, multamesc. am varsta dar n'am vechimea! :))

dodu: pas mal, as zice! : )