18 mai 2009

(marea cea) mare la rasarit de soare

vineri m'am trezit ca e 15 mai, adica ultima zi in care trebuie depusa declaratia aia de rahat. adica statu', care poate sa'mi asculte legal telefoanele, vrea sa'i spun io de unde iau bani si cati, de parca nu's inregistrate toate contractele, ca doar impozite stie sa incaseze, nu?!

deci vineri a fost zi fiscala, de strans adeverinte d'alea, de insumat, de gresit, acasa fiind, singura declaratie pe care o aveam printata, corectatde cu dufa (da, vopsea), ca alt "albisor" nu s'a gasit la mine in casa (am incercat in prealabil si cu pasta alba de unghii, da' n'a mers), stat la coada la posta, fir'ar ea sa fie de declaratie!

epuizata dupa atata fiscalitate, m'am decis ca merit un we la mare. ceea ce am si prestat. da, tot in vama, ca inca nu vad alta solutie marina ieftina, rapida si cat de cat mai neagresiva la capitolul bipede care populeaza locul.

pe drum, furtuna furtunilor (foto intr'un episod viitor), dar la vama cald si bine. si suficient de pustiu incat sa nu ma enervez. cam tare muzica la ovidiu, ziua, cam disco (informer!??! c'mooon! urmeaza "follow the leader"?) noaptea. una peste alta, insa, bine.

sambata noapte m'am culcat pe la patru, insa am reusit performanta de a ma trezi la cinci jumate ca sa vad rasaritul. am platit dezmatul vizual c'o durere rea de cap azi toata ziua, oboseala.. ca nu mai am nici io 28 de ani si jumate! da' a meritat!


mie cel mai mult imi place ultima, asta cu focul. da' fiecare cu (dez)gusturile lui! a! sa nu uit! fondul muzical este asigurat de nenea ravel, ca in fiecare dimineata linistita la mal de mare in vv. apropo, in caz ca nu stiati, ravel zicea despre bolero-ul lui ca n'are nici un pic de muzica in el. gusturi si dezgusturi, v'am zis io! enjoy!


BOLERO - Ravel - Ravel

7 comentarii:

Mihai spunea...

eu m-am trezit fix sambata

Pisicot spunea...

Tot respectul - chiar dacă nu mai ai 28 jumate :) - pentru faptul că încă mai poţi să prinzi răsăritul.

miki spunea...

uuuhhh, aia cu focul e fascinanta!!!
eu tot nadajduiesc ca, macar la 28 de ani jumate, sa gasesc determinarea de a ma ridica din pat sa vad rasaritul. dar nu cred. uite ce sugestive sunt pozele tale! imi sunt suficiente. :)

Rareș spunea...

Informer??? Buhahahahaaa!! Mai există melodia asta?

ruxa spunea...

cat pe ce sa cred ca postul asta trece neobservat :)))

mihai, tot e bine ca te'ai trezit, sper ca nu te'a durut (prea tare) capul :)

pisicot, nuuuuuu maaaaaaa! n'am putut sa'l prind. m'am culcat si m'am trezit apres, la cinci jumate. e drept, e primul de anul asta, determinarea a fost maxima, mi'era dor. si'aveam un gand cu barcile alea :)

miki, daaa, si mie'mi place tot aia. desi are noise gramada, noroc ca pe blog nu se vede :D
sa stii ca nu'i acelasi lucru. poate avem viziuni diferite, mai stii ce'ti zice tie soarele(care)rasare?

rares, ei bine, da! si apare cand te'astepti mai putin!

Elisa spunea...

E rusinos pentru o localnica - asemenea mie - sa nu reuseasca sa vada un rasrit de soare la malul marii.
Dar merge Bolero-ul lui Ravel cu rasaritul de soare si fosnetul de valuri ?

ruxa spunea...

elisa, oooh, daaa!