19 mai 2009

cateva consideratii despre pantofi*

cu pantofii e complicat, va spun!
cine poate rezista unei noi perechi, croita, parca, pentru a raspunde unor dorinte pe care nici nu stiai ca le ai, perfecta pentru a se asorta cu.. cu... ah, nu prea ai cu ce sa'i asortezi, cu atat mai bine! ai pretext sa'ti cumperi si'o rochie.

nu poti sa rezisti, nu e chip! o rochie, lasa. o fusta noua, un maiou, o pereche de pantaloni? ai de toate. dar "pantofi ca astia" n'ai, stii bine. sau sandalele alea verzi. desigur, ai unele de anul trecut, dar anul asta se poarta platformele. sau tocurile inalte, ametitoare. oricum, al'ceva, diferit de ceea ce ai deja, frumos aranjat in cutii. nu mai merg alea de anul trecut.

si nu te poti abtine. ignori intretinerea sau chiria neplatita, ultima factura la telefon, cam mare, treci cu gratie peste faptul ca pana la salariu mai sunt zece zile, iar contul e subtire, pentru ca stii ca te duci acasa cu cutia, scoti pantofii (e o chestie generica, pot sa fie sandale, pantofi, balerini... u name it!), ii pui in picioare...

nirvana!!!

nu stiu daca pentru fashoeniste s'a inventat, dar exista! iat'o! cada-pantof! pretul ei porneste de la 14.000 de euro. un mizilic!


se numeste audrey, vine in trei variante. asta de sus, inca una, cu niste floricele, si o a treia, in culori mai tari. faza e ca, dincolo de cost si forma, cica e si foarte comoda, sustine bine umerii si spatele. coloana vertebrala, se stie, sufera din cauza tocurilor.


but who cares, cand exista atatea perechi de pantofi cu toc, gata sa fie cumparate, purtate, admirate?!
*domnilor, daca nu intelegeti nimic, nu'i nici o problema. ne'am obisnuit! :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

D'ale femeilor... :) Hai ca dupa tine si dupa Pisico', e randul Mariei sa scrie despre pantofi si fascinanta lor lume... :)
Sa va incaltati bine!

ruxa spunea...

maria, o provocare a fost aruncata! :)

generale, ce sa facem si noi... macar pantofii sunt (de cele mai multe ori) mai ieftini decat masinile sau alte jucarii d'ale voastre, sic! si ocupa si mai putin loc!
ne incaltam bine, io asa zic!, dar, asa cum am scris, e mereu loc de mai bine, mai frumosi, mai inalti, mai colorati, mai asortati... intelegi ideea! :)

miki spunea...

ah, maria a avut deja o groaza de posturi despre incaltari. dintr-o suflare mi-aduc aminte despre pasiunea si cautarea uggilor AIA, nu ailalti. si despre tenisii cu toc.

eu n-am chestia asta cu pantofii. cred ca e un fel de reprimare a pornirilor femeiesti. cand ai un metru 80, tre sa faci ceva sa nu suferi ca nu poti purta tocurile ametitoare. therfor, te resemnezi. si te convingi ca pantofii sunt cei mai putin importanti. ceea ce inseamna ca iti raman mai multi bani pentru fuste si rochii :D hai ca e o afacere buna!

LZ spunea...

Ha! M-ai prins cu consideratiile (cacofonie indelung studiata) despre. Pantofii, ei pantofiorii zilelor innrourate... sunt nelipsiti, indispensabili si de neinlocuit

Pantofiori spunea...

Buna ziua,

Comercializam incaltaminte de import de foarte buna calitate. Mai jos este link-ul cu produsele noastre. Daca sunteti interesati sa achizitionati incaltaminte de foarte buna calitate pentru sezonul toamna/iarna, nu ezitati sa ne contactati.


http://pantofiori.blogspot.com/